Scolari de Iulie - August 2004 * 86
Raspunsuri - Pagina 20
g_ioana spune:
Buna seara
Am intrat sa pun pozici cu bradul:)
http://s1228.photobucket.com/albums/ee455/noigorodei/bucurii%20de%20iarna%202011/?albumview=slideshow
Sa aveti o duminica faina
alice2004 spune:
Seara buna !
Oau, cuscrela, ati si facut bradul ??? La Bucuresti a fost o vreme asa de frumoasa si calda, mai ceva ca in octombrie !! Am facut si noi citeva fotografii in parcul IOR, au amenajat aleea de iarna, cu braduti si vin fiert , ne-am plimbat si dat in toate jucariile .. pozicile sint aici :
https://picasaweb.google.com/alicesiandrei/1Decembrie2011#5682302544943922930.
O seara faina sa avem si o saptamina care urmeaza usoara pentru toata lumea !
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion
roxanaz spune:
buna dimineata
la noi a fost atat de cald ieri incat am fost la niste prieteni la gratar, pe malul marii... si am stat in tricou. nu cred ca au mai fost vreodata 16 grade in decembrie. si fara sa bata vantul niciun strop.
o saptamana usoara va doresc!
mitzura spune:
Neata,
Da chiar ca e cald... cica tine trei zile.
Am si eu o dilema, nu stiu cand sa-l chem pe Mos. Stiu ca traditional vine in noaptea de 5 spre 6, dar daca se trezesc maine dimineata cu cadourile asta inseamna clar intarziat la scoala/gradi. Voi cum faceti?
g_ioana spune:
Buna tare dimineatza
Cand am deschis la 6.30 geamul la bucatarie si m-am uitat la termometru am avut un soc,erau 12 gradeam crezut ca m-am trezit in tarile calde....si este o atmosfera afara,cu o mulinozitate foarte slaba parca-i eclipsa de soare
Noi raportam un week-end plin de activitati si de colindat n-shpe magazine in cautare de animalut yoohoo.... noroc ca ieri la carrefour a fost teatru de papusi "cu pilde sa nu fii lacom, trufas si lenes!"asa ca tati si cu mandra au stat la piesa si eu am cumparat cadourile.....am vazut niste ghiozdane superfaine care asta toamna costau 150-200 de roni iar acum costau 50 de ron.....cand ajung azi acasa profit ca mandra-i la teatru la palatul copiilor si eu le impachetez in liniste..
Azi dimineatza m-am amuzat de mandra cand am dus-o la scoala,vorba lui Mitzu actrita de stand-up comedie o fac....miercuri dupa amiaza un grup de mamici au impodobit un bradut in clasa si au ornat si clasa,eu nu i-am zis nimic mandrei....eu o duc pana la capatul holului si apoi ea se duce singura in clasa...ajunge in fatza clasei,usa deschisa,sa uita in clasa,face ochii mari, dupa care se duce sa vada ce scrie pe usa...vede ca scrie I C si intra....sunt curioasa cat atenti vor fi azi la ore
Alice super fain Gizmo cu ochelarii de soare....meii da ratele nu au emigrat inca...
hai sa avem o zi excelenta
g_ioana spune:
Mitzu la noi de 6 ani mos Nicolae vine seara,ca mandra nu ar dormi toata noaptea de grija....de obicei pe la 7 ne pregatim toti ghetele....cand noi fetele suntem la baie la spalat pe dinti,tati pune cadourile in cizmulitze...ne bagam in pat,stingem lumina si atunci unul din noi zice ca a auzit ceva si mandra merge sa le descopere....nu va zic ce bucurie a avut cand venind sambata acasa a gasit bradutii in balcon
polux spune:
Buna dimineata si un weekend frumos si linistit.
Eu sunt contra cronometru...am atatea de facut saptamanile acestea pana la 1 ianuarie de nu-mi vad capul.
a si una de ultima ora...
Adela face baie si apoi stat sa se mai joace sub dus...asa ca imi cere galetusa cea mica. Eu dau sa plec la care ea ma roaga...imi dai te rog si galetul cel mare....galetul fiind masculinul de la galetusa sau galeata...
va pup...merg la somn. O lune frumoasa.
BLUE ANGEL spune:
Neata fetele !!! mai , vine primavara ?intr-un fel ma bucur ca nu e zpada ca nu mi-am echipat masina inca ..dar parca nu-mi vine sa impodobesc bradul ...
de Mos Nicolae am si uitat ca am avut un wknd plin ...am amenajat biblioteca si biroul asa ca am carat intr-una de la IKEA si am instalat ... in sfarsit am scos si eu cartile din cutii ..carti de pe vremea copilariei mele ..mai ca imi venea sa le iau sa le citesc ... sper sa-i tenteze si pe baieti ..ca de aceea le-am pastrat ...eu mi-aduc aminte ca citeam cu placere cartile vechi din pod de la bunica ...dar ma rog , erau alte vremuri ...
plus cateva ture pe Media Galaxy ..vizionat , probat si hotarat ... xBOX ... Olivia dar se poate moda si asta nou ..noi avem pe-aici prin Buc pe cineva ...asa ca daca ai drum ..va asteptam cu drag pe la noi !!!
am vazut si pozici :Ioana sunteti tare frumosi ... Alice chiar ca este cool Andrei !!!!
La noi Mos Nicolae vine cand dormim ..nu-l vede nimeni ... toata lumea spala ghetute , pantofi , adidasi chiar si papuci si dimineata gasim cadourile ...
in alta ordine de idei ..va multumesc ptr raspunsuri ... si la noi dulciurile tin cel mai tare ...tot ptr ca sunt consumate cu ratia ...
dar ptr sarcinile de scoala , responsabilizare ..eu inca nu am gasit ceva cu care sa-l urnesc si sa-l conving
Codrin aseara : "mami , uite am desenat un curcubaci "(N.R. - curcubeu ) si in timp ce ne uitam la Vocea Romaniei ne-a intrebat asa deodata ca nu intelegeam legatura ... "Unde este gura Romaniei si cum vorbeste ea ? " este tare haios , a inceput sa-l zica pe r si-l zice foarte accentuat si mandru de el ca poate ... cresc prea repede copiii astia ... cand sunt mici vrei sa-i vezi mari si cand au crescut... iti dai seama ca-i vrei mici ...
va pup si o zi buna va doresc
szivarvany spune:
capitoluloptzecisisapte
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae