Scolari de Iulie - August 2004 * 86
Raspunsuri - Pagina 18
Andries spune:
Mai eu sunt lenesa la modat, de exemplu nici la iphone nu am facut jailbreak inca, dar cum preturile au crescut de la simplu la dublu, pai mi se pare ca se exagereaza rau de tot...
BLUE ANGEL spune:
asa deci ... anul trecut i-a adus Mos Craciun ..un psp ...o carca de bani ..dar ptr ca nu l-am modat ..si nici nu ne-am indurat sa dam 3 mil pe-un joc ..asa a ramas ..cu jocul ala cu masini pe el ...
asa ca ...nu stiti pe cineva care vinde un wii decodat gata ???? serios vorbesc ...
aoleu Andries ..m-ai ametit cu cifrele alea pe acolo...chiar nu ma pricep dar o sa dau copy paste si ma duc sa ma dau mare la sotu'..multumesc de sfaturi ..
eu inca muncesc ... si mai am vreo 2 ore ...
BLUE ANGEL spune:
nu mai stiu parola de la picassa sa va pun pozici cu noi
pe FB daca vreti pe Simona Daniela Dinu
Dorsilia spune:
io recunosc ca nu suntem atat de avansati la cadouri...console, wii, psp, iphone, i-pod.....nuuuu....ai mei n-au inca cerinte pt asa ceva. Si nici eu nu ma agit sa-i introduc de acum in asa ceva, las sa mai frece la masinute, lego, sa deseneze, decupeze, modeleze, joc de rol cu personaje din povesti, zanisoare si cavaleri, printese si banditi, tot soiul de alte figurine...cam la atat ne limitam noi.
bun, deci umidificatorul Philips---are un nume anume ? ca stiu ca si nebulizatoarele poarta acelasi nume dar preturi diferite, fac chestii diferite. Al vostru de care e?
BLUE ANGEL spune:
ei Lia draga ..doar tu nu crezi ca Luca cere consola Wii ..nu cred ca are habar de asa ceva ...copiii din noi parintii cer asta ...ca sa ne jucam impreuna cu cei mici in serile friguroase de iarna , atunci cand ne plictisim de citit , povestit , pictat , modelat , etc
in alta ordine de idei : ce anume ii motiveaza pe piticii nostri ????
eu imi aduc aminte ca intr-un an m-am ambitionat sa iau premiul I ca sa primesc un PEGAS
voi folositi astfel de recompense materiale ? sau cum anume ii impulsionati sa faca ceva ... si sa stiti sigur ca are rezultat !!!
tema ptr wknd ...pe langa cele la mate si romana
va pupizez
szivarvany spune:
ma luminati si pe mine cu cate ceva ??? :-)))
pt jocurile astea iti tre un tv klumea ??? un pc klumea ???
ca in viitorul nush care, cand o sa pot lua si eu ceva mai rasarit asa - pe rate :-))) sa stiu cu ce incep :-)))
va pup, am avut o zi incurcata, incarcata si nici nu merge pc ul in birou, uof :D
aaaa, si pup trupa de piticlonti smecherosi asa
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae
alice2004 spune:
Lia, ti-am trimis PM, zi-mi daca merge linku !
Si eu sint de acord cu tine, cu lego-uri, decupaje si bricolaje, dar noi avem deja wii, la inceput a fost interesant, acu cam zace de se pune praful pe el, mai jucam cind si cind sporturi (tenis, golf, bowling), si dap, l-am "mesterit"si p-al nostru, avem o gramada de jocuri puse pe un hard extern, dar tot gormitii sint mai interesanti ... si lego ninjago !
Edit - Daria, noi ne-am luat un teveu maaare special pentru wii, unele jocuri au nevoie de spatiu, sa poti invirti controlerul si in camera unde era teveul initial nu se putea asa ceva ! Asa ca am plantat un televizor mare in sufragerie, vorba Simonei, sa putem juca toti odata !
Simona, chestia cy recompensele merge la Andrei, doar ca eu nu prea accept varianta asta, cel putin cind vine vorba de teme/lectii/chestii importante ! Din pacate, nu reusim nici eu si nici Florin sa ne tinem de ideea initiala si tot la recompense ajungem !
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion
szivarvany spune:
la Giulia nu exista asta cu recompensa, la ea tre` sa vina din straputul sufletului :-) bai si cand nu vine, nu vine si gata :-) si atunci ma pun pe urlat :-) si ma enerveaza :-)
in alta ordine de idei: marti merg cu Giulik si doua prietene de alea ei la teatru, la Romeo si Julieta, yuhuuu, n ati vazut voi nerabdare si incantare :-)
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae