Scolari de Iulie - August 2004 * 86

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Pai na, o sa caut si eu unul dar mi-am prins urechile la tehnica, sunt cu aburi, calzi, reci, cu hidrometru, fara, silentios, normal, habar n-am care cum e mai bun....ma apuc de prospectat piata. De Craciun asta va fi cadoul meu probabil...

poftiti si pe la mine sa va dati cu parerea la o felie de rulade cu fructe de iarna, o friptura la tava etc. :)

http://mihaelaliarusu.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hehe bravo Lio! dragut blog si frumoase retetele.
Cristal, clar ca e de ras... dar zau ca e mort de oboseala. deci dupa ce vine de la ceramica are program de relaxare si azi nema lectii. avem timp sa facem de toate in 3 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Si Maria are cercane si zau ca nu stiu ce o bantui frate dimineata la 6 prin casa!

Lia, ce gogosi frumoase
Aaa, editez ca uitai. Umidificatorul meu e bun si face treaba mai buna ca prosoapele, dar eu am probleme la cap si nu poci sa dorm cu fasaitul ala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

io rad de copil dar zau ca sunt si eu terminata, casc de imi trosnesc falcile. macar de stateam la vreo petrecere intelegeam si eu ceva ca n-am dormit. dar zau la 6.30 cand a sunat ceasul imi venea sa mor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Lio fain blogabia astept sa ajung acasa sa-l "rasfoiesc" in liniste
Mandra la mate deja face niste chestii gen 10-3+1 =5+3-4 adevarat sau fals
Roxi super Patmacar a dormit in pauza sau in timpul orei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Lia , ce bine arata blog-ul ... o sa -ti testez retetele si te trec la favorite ... Cand ai mama timp sa le faci pe toate ???

noi nu avem umidificator ci tot recipente agatate de calorifer umplute cu apa si ulei de eucalipt de cele mai multe ori iarna

Noi am petrecut ..pizza , praji ..acum imi fac siesta si ma fac ca muncesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

lio, felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Ioana, si Mariuca mea face din astea...(la mate sunt la adunarea si scaderea cu 6, in schimb la romana sunt de abia la N).
La ea e problema cu "adevarat si fals", "initial si final"...asa ca ea a trecut "da" la adevarat si "nu" la fals

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

So...a revent Simona Frumoasa!Te imbratisez!
La noi e invers...in afara casei e un inger..acasa sufera procesul de demonizarea ingerului
Gabitza...nu stau in amsterdam....dar e la 150km de mine...io m-am dus la bruxel dupa o portie de gratar...ce mi-e sa vin la o cafea in amsterdam.Da,in germania stau...la 5 km de granita olandeza.Data viitoare scrie un pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

ca uitasem...da nu cu intentie
La multi ani sarbatoritilor...petreceri frumoase!
asea...mi-a venit cadoul de niculae...si ptr. ca niste maruntisuri le-am comandat dupa cateva zile...inca nu au ajuns...so...intre maruntisuri era si un deget ptr. ucenicie...in lipsa lui imi fac ucenicia pe unghia mica a lui Serban!nu pot sa explic cum arata manuta feciorului cu unghi mica cu manichiura frantuzeasca...si strasuri.mai nasol ca nu voia sa-i curat unghia...ca el vrea sa le arate azi colegelor...cu chiu cu vai l-am convins sa-i dau jos acrylul si designul.Diseara am alt voluntar...tacsu dracilor isi sacrifica si el unghi mica...ai fac un modelaj tigru sau zebra...si asa al lasabia astept sa-i vad fata cand la final ai spun ca nu-i razuiesc acrylul.

Mergi la inceput