Scolari de Iulie - August 2004 * 86
Raspunsuri - Pagina 12
cristalina spune:
Eu am doua zile libere dar am decis sa vin totusi la servici (nu full time dar 4-5 ore pe zi), am mai mult randament cand sunt singura p'acilea, eu cu aparatele mele...
Sper sa termin si cu hartoagele.
Mitzu, cred ca este YAMAHA PSR A300
BLUE ANGEL spune:
da , da la rotisor ma refeream ....batul ala in care infigi ce ai de preparat si se-nvarte :-))))))))))nu stiam ca ventilatorul se curata
si eu tot asa vin pe 2 dar am liber pe 23 ...am o gramada de retete de testat ...sper sa fim si sanatosi
Dorsilia spune:
hello
La multi Ani Andreilor si Andreelor, si buburuzei mele!
special pt Roxana:) nu zic ca minti, zau, pe bune, parol....doar ca nu am retinut nici o plangere trecuta de a ta, na, asta e...daca n-am retinut, inseamna ca nu te-ai vaitat cum se cuvine, pe gustul meu, nu ca ai mintit :)
multumesc Olivia, incerc si cu Voltaren, mi-am facut raza la mana si probleme cu oasele nu sunt dar cica ar putea fi la articulatii, tendoane, care nu se vad decat la nu stiu ce RMN special, la care n-am ajuns inca pt moiv ca tusesc, mucesc, stranut si inca n-am scapat. Nasul si gatul mi se usuca noaptea ceva cumplit, dimineata imi ia o ora sa scap de senzatia de uscaciune. Imi suflu nasul si imi curge sange deja, nu brut, ci firisoare sangerii sau secretii sangerande (yuck, scuze de descriere).
Oare sa am vreo infectie bacteriana, sa iau antibiotice pt chestia asta ? sunt sanse sa scap mai repede daca iau antibiotic?
off, asta inseamna vaicareala
si inca ceva: un imidificator ne-ar ajuta cumva ? merita sa cumpar unul si de care oare? voi folositi asa ceva iarna?
o zi buna sa avem
leeloo2004 spune:
La multi ani de Sf.Andrei!!! Si la multi ani si piticului meu cel mic, ca si el este Tudor - Andrei...
Ema - zau daca am stiut ca tu stai in Amsterdam...eu ramasesem cu impresia ca stai in Germania si cam atit, nu am o idee mai clara...si nici alte info de cum sa dau de tine...zau ca mi-ar fi facut mare placere sa ne vedem!! Dar cum si in primavara cred am sa mai am un curs tot acolo, promit sa-ti dau de veste si daca poti, sa ne si vedem!
Ioana - jur pe rosu, niciun bulb...si nici seminte!!
Andries - din alea nu ma bag sa aduc de la Amsterdam - si asa la plecare am intirziat o ora pt ca unui pasager ii gasise ceva interzis in bagaje...
Nu mai stiu cine m-a intrebat, scuze - pe Stefan l-am dat la o scoala privata, deschisa la noi in Corbeanca. Si da, pina acum sunt multumita de progresele pe care le face aici, desi normal, este foarte costisitoare...dar noi sa fim sanatosi si sa putem sa-l ajutam!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
g_ioana spune:
Lio eu folosesc in dormitorul mandrei o oala cu apa pe calorifer in care pun multa sare si cateodata aromaterapie...nu este frumos dar este sanatos
roxanaz spune:
Lia, nu mint frate, si stiu ca nici nu ma vait, e defect asta, zau. deci tu ai gatul si nasul uscate de la caldura uscata. umidificator, da. si apa de mare, si bauta apa multa.
Simonelu io ziceam ca vin la munca si maine, pe 1.... dar am aflat ca nu suntem singurii
sa va zic consecinta nebunelii de azi-noapte? domnisorul Patrick a adormit la scoala :(. cica "nu mult, putin de tot". vai de fundul lui.
cristalina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz .... domnisorul Patrick a adormit la scoala :(. cica "nu mult, putin de tot"... |
Cu scuzele de rigoare dar asta e de top!
Gabi, eu m-am declarat fan al scolii voastre
Eu am umidificator. Am dat vreo 5 milioane degeaba pentru ca face zgomot (si mi-am luat unul silentios!)...mult mai valabila oala pe calorifer
Editez, ca nu e oala...e de fapt o tava de cozonac, ca aia se pupa la fix cu forma caloriferului.
Dorsilia spune:
pai si eu am tavi pe calorifer, ba caserola de plastic, ba o tava de aluminiu, nu e estetic dar ...te mai uiti la asa ceva?? am si caramizi de sare de Praid pe fiecare calorifer. mi-am zis ca si un umidificator sa mai iau ca sa ma stiu dotata pana-n dinti ca sa ies la liman cu uscaciunea asta. azinoapte la 2 m-am trezit, am luat prosoape, le-am udat, stors si pus pe calorifer ca am zis ca ma arunc pe geam, asa uscata ma simteam in nas. La 7 dimineata ma ustura gatul de m-am panicat, mi-am zis "jeeesus, alta viroza???" pana n-am luat o gura de apa, apoi lapte cu cafea nu m-am dres.
Roxana, las ca se odihneste Patrick maine ca sta acasa. Dragul de el, trebuie ca a fost extrem de obosit de l-a prins somnul in clasa. Sau ca a fost extrem de liniste, caldurica si doamna cu voce calda:)
A venit si Danu cu vestea buna, ca maine stau acasa, vineri au doar 3 ore si alea "de joaca" asa ca ....saptamana asta dpdv al temelor in forta s-a cam incheiat. Au ajuns la R mic de mana si la cifra 8, primesc 2-3 dictari saptamanale, de cate o pagina sau 3/4 de pagina fiecare cam. Au caiet de dictari, special alocat. La mate fac descompuneri, compuneri.
de maine ne mai apucam de teme, au cate ceva de scris pe luni, respectiv marti la mate, dar ne apucam din timp sa nu faca tot la heirup
szivarvany spune:
scriu rapid; la noi umidiicatorul a fost fff bun cand giulik era bb, avem din`ala mare de tine apa toata noaptea.
Sanatati la toata lumea, revin.
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae