Scolari de Iulie - August 2004 * 86
Raspunsuri - Pagina 10
BLUE ANGEL spune:
Sa nu va imaginati ca Luca citeste ...ohoho ..e departe ...tot la stadiul silabisit este ... si taaaare greu !!! dar exersam in fiecare zi ...
sunt si la noi in tara scoli super ...bani sa ai !!! SCoala Europeana , ISB-UL , CAMBRIDGE-UL .... si mie mi-ar fi placut ptr copiii mei ..dar nu ma tin balamalele ...
ema spune:
AHAAAA!!!!Gabi a fost la amsterdam...si nu m-a invitat si pe mine la o cafea!Bineeeeee...mi-am notat!
roxanaz spune:
in tonul pregatirilor de craciun va prezint www.vplay.ro/watch/h91metez/" target="_blank">a mammoth christmas
super dragut!!!
szivarvany spune:
nu vorbiti de cat costa invatamantul gratuit ca ma arunc sub trenul ala marfar
Rox, e tot filmul ??? ca nu ma poci uita de la servici, am vazut inceputul asa rapid
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae
Andries spune:
In ton cu gasca eu pe la 4 dimineata visai niste sonde cu pompaj liniar la care-am trimis proiectantul sa (re)faca niste oarece chestii, sa-avem si noi calitate.. ce m-or fi injurat de n-am mai putut nici sa dorm
In alta ordine de idei, Simo bine ai revenit si tine minte ca FB ul dauneaza actiunii in cuplu si creste gelozia la maxim. Da-i delete la cont.
Waldorf pentru ai mei nu merge, ai sunt capii si nebunatici si asa, Waldorf le mai trebuie si li se suie democratia la cap de tot.
Si zii asa mai Gabitzo de la Amsterdam bulbi regreti tu ca n-ai adus pai aia ii gasesti si la Hornbah, altele mai ziceam si eu
In alta ordine de idei, ce cuptor electric incorporabil sa imi iau? As vrea unul cat mai mare sa mearga doua tavi simultan in el...
Eu cu avionul am o singura problema si anume daca zbor dimineata si seara in aceeasi zi (se mai intampla) a doua zi am o migrena crancena, de nici sa conduc nu pot.
Nici eu habar nu am ce note are copilul. Doamna noastra e bolnava, noi lucram cu o doamna suplinitoare si afterul sa traiasca (unde am o doamna invatatoare care lucreaza chiar ok, profi)!
roberta04 spune:
Andries, eu am Electrolux si e prevazut cu doua tavi.
Sa va spun ce isi doreste Matei de la mos...Bayblade, arena de lupta idem si...un peste afumat :) Am lesinat de ras...
Problema, daca ii aduce moshul pestele si il mananca pisica ? :)
kim222 spune:
Andries, eu am un Beko si sunt f multumita! Mai ramane sa vedem daca si reusesc sa-l curat ..astept sfaturi..idei.. Poti coace si doua tavi simultan.
szivarvany spune:
tuturor celor ce-si serbeaza onomastica azi
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae
roxanaz spune:
neata
la multi ani sarbatoritiloooorrr!!! ce chef azi. Andree si Andrei, sa fiti sanatosi, iubiti, norocosi!!!
deci azi bem, da? ca vaz ca Andries a inceput sa se fofileze cu migrena misto visul cu pompa orice cuptor incorporabil poate coace doua tavi simultan. alege unul cu functie statica, cuptor ventilat si grill. astea-s de baza, daca vrei musai rotisor ia-l dar nu prea stiu cat il folosesti. marca... vad ca majoritatea is ok, chiar nu am mai auzit de plangeri.
Robi demential pestele afumat!!! de unde i-or fi venit ideile????
iar n-am dormit noaptea. am inceput sa tusesc iar (ha ha, facusem 2 zile pauza). a tusit si Patrick si s-a plimbat prin casa. Eva nu mai zic. pe la 3 am explodat si l-am intrebat pe Pat de ce sta in usa. cica "ma plictisesc in pat" uite asa.
deci va doresc o zi supercalifragilisticexpialidocious-a