Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (203)
Raspunsuri - Pagina 2
Luminel spune:
Belle, am uitat: merci frumos de compliment
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
Aly, oferta asta o stii?
http://www.coolbuy.ro/offers/view/lenjerie_de_pat_ieftina_lenjerie_pat_dormitoare_luxoase_lenjerie_ieftina_pilote#a_aid=cbnl
poate renunti la zumzi si te reorientezi
vad ca la astia poti sa le ridici personal
eu nu mai am bani ca m-ar fi tentat
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Alysh spune:
Ce sa mai renunt ca le-am cumparat deja. Si 4 bucati ca haplea. Ca le mai dau cadou. Merci de idee. Oricum imi plac mai mult cele pe care le-am achizitionat (sper), sunt mai simple...nu prea ma omor dupa astea inflorate
Luminel spune:
Aly, poti sa renunti la voucher!dar daca astea nu-ti plac nu e cazul
Victoria_mami spune:
ALYSH uite aici, draga mea:
"Habarnam In Orasul Florilor" 27 de lei (aia i aveam noi cand eram copii, aia am comandat-o).
http://www.librariaonline.ro/advanced_search_result.html?search_in_description=0&keywords=habarnam
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685
Simonix spune:
Salutare
Hai sa-i dau si eu lui Luminel de citit :)
Baiatul meu e obsedat de sirene Are coada, sa il vedeti cum sta pe canapea cu picioarele indoite si lipte - si noi suntem mama si tata sirene si tre sa stam si noi ca el. Nu va imaginati cum arata taica-su cu piciorii indoiti ... avem niste fetze Dormim in casteluld e sub apa, ne viziteaza pestii arici, caracatitzele, balenele (stiati ca sirenele sunt prietene bune cu balenele? dorm in acelasi pat ...) Dimineata bea un pahar de "apa sarata de sirene" si pleaca la scoala de sirene; Ce sa zic ... asta ca sa radetzi de noi...
In rest e foarte pasionat de planete si spatiu. De-aia moshul o sa ii aduca o racheta :) I-am luat si carti si stie o gramada deja despre planete, care cum este, din ce e facuta, in ce ordine vin ele. E haios ca despre Venus zice ca e planeta "cu ochi" (pentru ca e singura pe care o vedem cu "ochiul liber" :D Avem si planete fosforescente care atarna de tavan si noaptea ne vegheaza.
Ca veni vorba de cadoaie de moshi, in afara de ce i-am luat nu prea am idei ... adica am dar si-asa ma dau afara din csa jucarelele... Ma gandeam sa ii iau un castel, caci incepe sa fie interesat si de tema asta, dar tot mai frumos se joaca el cu masinutzele. O sa ii iau o niste masini de la Playmobil (Rulota de vacanta - din asta nu avem), cuburi LEGO, caci a inceput sa fie interesat de construit, apoi ma bate gandut sa ii iau si tablitza, caci deseneaza mult in ultima vreme si face puzzle, deci as putea sa ii iau puzzle magnetice sa le faca pe tablitza Eeeeh ... plus ca as mai vrea sa ii iau un covor aeroport sa se joace cu avioanele (are o mica colectie de avioane de fier, din alea mici si frumoase). Deci idei garla.
Ah, si mai vreau sa ii dau Moon Dough - am vazut undeva si mi se pare f interesant ca textura si f usor de manevrat. Si daca mai stau sa ma gandesc mai sunt 1000 de chestii pe care vreau sa le iau
Ca si Cleo, si eu sunt amorezata total de fiumiu in perioada asta - avem niste seri super distractive, in care toti trebuie sa participam, evident, inclusiv mamaile pe skype. Noi de citit - foarte mult, drept e ca si iau carti in prostie, dar am si cu vine, imi soarbe cuvintele efectiv. Cred ca ii place efectiv sa ma auda vorbind Caci uneori vorbesc banalitati de peste zi cu taica-su in timp ce luam masa si el, cu mancarea in gura, cu ochii mari pe mine, imi zice mereu: "mami, mai spune, mai spune" (eu mai fac pauze sa respir, va dati seama - ei bine, pentru el e too much ). Ii place sa auda orice fel de povesti, fie si banailtati.
Si al nostru devine gelos daca vorbim de ex cu mamaile la telefon, vine, ia telefonul, vrea sa se joace cu mamaile (se joaca de-a animalele - "tu ce animal esti azi, mamaie"), face galagie - a devenit destul de greu sa vorbesc cu mama pe subiecte care nu il implica direct.
Fetele, io am Habarnamul ala fara poze - chiar si asa l-am citit de cateva ori cu Robert, se uita la litere dar as lua si alt Habarnam mai frumos ilustrat - existaaaa??? Ca vin in Ro la sfarsit de decembrie si neaparat vreau sa il iau daca exista.
Tre sa fuug in sedinta
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
Luminel spune:
Simo, chiar ca mi-ai dat .... dar asa imi place cum povestesti si ce povestesti! relatia ta cu Robert mi se pare de vis! sunt verde de invidie!
Victoria_mami spune:
Simonix, MOON DOUGH!??? NOOOOOO! I-am luat eu Craciunul trecut... daca ai sti cat se imprastie peste tot! Drept e ca iasa faine animalutele din ferma (eu i-am luat ferma), dar plastelina aia e oribila! Victoria e ff atenta sa nu faca mizerie, dar plastelina aia era peste tot! EA a renuntat la ea, nu-i place, ca face prea multa mizerie cu ea. N-a mai pus mana pe ea din februarie-martie! E si imposibil de strans, scoteam aspiratorul de cate ori ne jucam cu ea, ca e pudra, nu o poti ridica cu mana, se sfarama de numa!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685