Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***368***
Raspunsuri - Pagina 9
Floric spune:
Chair daca sunt mahnita de nefericirile si frustrarile vietii mele, Gazulina merita cel mai calduros LA MULTI ANI
Sa cresti mare, frumoasa si sa birui prin credinta si putere
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
simplyana_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Chair daca sunt mahnita de nefericirile si frustrarile vietii mele, Gazulina merita cel mai calduros LA MULTI ANI Sa cresti mare, frumoasa si sa birui prin credinta si putere Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Aaaaa, Katherina! La multi ani si de la noi!
http://www.lucamic.blogspot.com/
Gianina34 spune:
pupacim si noi gazulina noastra draga
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate
Gianina34 spune:
roro - 1.multumesc mult de sfaturi cu acadelele mele
2.tare mult imi placi, mi te si imaginam facand si dsfacand bagaje si jucandu-te pe telefon
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate
Floric spune:
Gianina, nu am avut ce sa intreb pentru ca noi in casa nu am facut mai mult de zahar ars. Eu d-aia am gandit ca daca acadeaua e tot un fel de zahar ars ce sens are sa faci altfel decat zahar ars. Numai ca Roro e muuuuulttt mai experta. Urmeaz-o.
Poze Raru
Poze noi
Floric spune:
Gianina, apropo, acel gel balsamic (FITOBALM) nu are metol, camfor si altele si nu i-a iritat pielea delicata a lu Raresu. Bine ca dupa mai multe deschideri a cutiei nu mai avea acelasi miros patrunzator de la inceput. Ca efect...e usoara frectie. Adica nu cred in minuni din partea ei dar macar ca miroase frumos in camera dupa ce il frictionez.
Poze Raru
Poze noi
novus spune:
Hello !!!
Intru scurt la raport ca am niste zile !!
Excursionistele vesele
- Alexandra - notat si aprobat cererea
Cadoul ar trebui sa fie neutru cu toate ca Ada de ex se joaca cu masini si ii face mare placere, acum nu stiu cum ar reactiona baietii la papusi, poate le plac ; eu sincer o sa ma orientez spre carti, am luat deja una faina faina cu aproape toate animalele din lume, na ca m-am desconspirat
- Anca - notat si la voi
- camera la mansarda e la acelasi pret asa ca va apartine
Anaan, notat si dorinta voastra !
Denisamada, Olga, cu voturile voastre aprobat cadouri copii de la Mos !!
Astept in continuare variantele voastre de papa , la cazare sunt gata triplele asa ca raman dublele
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
citat din mesajul lui Manuela77 In legatura cu invatamantul de la noi si de la ei, am avut ocazia sa simt pe pielea mea diferentele.... la 28 de ani cand m-am apucat de un master aici in Olanda. Nu vreau sa generalizez dar ce am observat eu e ca aici scoala NU ii invata multe, dar ii invata cum sa gandeasca si in primul rand SA GANDEASCA, sa caute solutii, sa sa zbata sa-si prezinte rezultatele si sa se implice activ in tot ce fac...spre deosebire de Ro unde aveam eneorm de invatat, de citit, primeam totul pe tava la cursuri sau in clasa. Noi eram destul de pasivi si treaba noastra era sa memoram si sa redam cat mai frumos si mai exact ce am invatat... In schimb, in campul muncii, pe aici romanii sunt destul de apreciati. De cand a inceput criza s-au inchis multe companii, multi si-au pierdut jobul etc. La mine la servici eram 5 romance si desi au dat afara cam un sfert din personal, noi nu am fost printre cei concediati, dimpotriva. Au dat afara olandezi si noi am ramas. La fel si cunostintele sotului...toti au ramas sau chiar au avansat desi situatia este cam nasoala peste tot. Asta si pentru ca noi venim cateodata cu un complex de inferioritate si suntem dispusi sa muncim mai mult. De multe ori mai mult si mai bine decat colegii de pe aceeasi pozitie olandezi. E doar experienta mea personala si vb de cazurile concrete cu care am avut contact.... Mamica fericita de Radu (01.04.2009), cu Maria |
No cu cele spuse sunt 100% de acord !!
Sa-ti traiasa si sa fie sanatoasa minunea mica Maria !!!
novus spune:
citat din mesajul lui aris26 salutare fetelor imi pare rau ca nu am mai trecut deloc pe la voi dar nu am mai reusit deloc sa tin pasul cu voi. am intrat macar sa va anunt ca se apropie momentul. maine dimineata imi scoate firul de cerclaj, aseara am pierdut si un pic din dop, deci mai mult ca sigur maine nasc. azi o sa incerc sa pun totul cat de cat la punct ca sa ramana organizate cat mai bine. va tin maine la curent cum decurg evenimentele. va pe toate si sper sa ma organizez cat de cat repede cu cei doi copii ca sa mai pot intra si pe la voi ca imi e tare dor mama de mic +s38+ AMR 1 zi |
Iuhuhu !!!
Asteptam vesti !!!
novus spune:
citat din mesajul lui Gaza22 Sara buna! am intrat sa va multumesc pentru spirala. Mami e bine, a trecut cu bine de operatie si are un tonus bun. Sper sa se recupereze repede. Va pup si va multumesc mult. Eu am cazut in butoi si ma simt tare nasol, tocmai m-am rotait la Gaz destul de tare, de fata cu Gaza mica, ba m-am mai si luat de ea. Ma simt groaznic ca nici unul din ei nu merita dar nu stiu ce am avut de am izbucnit asa.. Ma retrag sa-mi ling ranile si daca pot sa-mi repar greseala. pup Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor |
sa-ti treaca nervii !!