Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***368***
Raspunsuri - Pagina 10
Manuela77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
No cu cele spuse sunt 100% de acord !! Sa-ti traiasa si sa fie sanatoasa minunea mica Maria !!! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Novus iti multumesc! la fel pentru Ada frumusica si cuminte!
Manuela77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplyana_m
Aaaaa, Katherina! La multi ani si de la noi! http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Si noi ii uram La multi ani Katherinei! Sa fie sanatoasa si fericita!
Manuela77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplyana_m Manuela, sa-ti traiasca bucalata mica, frumoasa mai e! Iar m-am socat de blonzimea Raducului , parca numai Casia mai e asa blonda dintre ghiocei! http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Multumim!
Asa e Raducu ii intrece la blonzime si pe colegii lui olandezi...e cel mai blond din grupa de la gradi.....Bine are colegi olandezi care mai au cate un parinte sau bunic asiatic, nergu sau de pe alte meleaguri...
Apropo, saracul incepe sa nu ii mai placa acolo ca isi da seama ca nu poate vorbi cu copii si atunci scoate tot felul de sunete si strambaturi suparatoare, ca sa le atraga atentia. Sper sa depasim momentul si sa inceapa si el sa comunice cu copiii....
simina_kin spune:
NASTERE USOARA ARIS!!!!!
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
anca_nicolae spune:
Novus!!!
O intrebare urgenta: ar fi o problema mare daca noi am veni de pe 17 ora 3pm pana pe 19 dimi? [Aceleasi optiuni pt camera si meniuri, multam pt camera]
Acum am primit mail ca se face serbare de Craciun la serv pe 16. I-am zis secretarei ca as vrea dc se poate muta ziua serbarea in alta zi, mi-a raspuns ca incearca insa putin probail.
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori
anca_nicolae spune:
Ariiiiis
nastere usoara si cat mai rapida, bebic sanatos si vesel!
Asteptam vesti.
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori
novus spune:
citat din mesajul lui anca_nicolae Novus!!! O intrebare urgenta: ar fi o problema mare daca noi am veni de pe 17 ora 3pm pana pe 19 dimi? [Aceleasi optiuni pt camera si meniuri, multam pt camera] Acum am primit mail ca se face serbare de Craciun la serv pe 16. I-am zis secretarei ca as vrea dc se poate muta ziua serbarea in alta zi, mi-a raspuns ca incearca insa putin probail. Poze cu noi Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori |
Nu e probl, anunt acum la pensiune !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
iuhu. nu se mai gata reuniynea asta, moooor de somn, tot intru pe net de pe mobil sa nu adorm dar de vreo 2 ori mi a cazut capatzana! no, gata pauza deja. teoretic mai avem juma de ora. phiphi a avut o noapte horror, a adormit dupa 12, in brate la huzband, strigand "mama mama":((((. si pana dimi s a mai trezit de 3 ori plangand. eu in schimb dupa 24 de ore sunt hapsolut ok cu tzitzile, n am treaba, fara sa fac nimic. no, gat cu scrisul ca deja s nesimtita, una macane in franceza de 10 min si n am bagat o in sama. abia astept sa ma intalnesc cu fetelw bucaleze. ce rau imi pare ca nu pot s o cunosc pe Bianca!!!:((;. A, important: haaaaaaaaide Aris!!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. iuhu. nu se mai gata reuniynea asta, moooor de somn, tot intru pe net de pe mobil sa nu adorm dar de vreo 2 ori mi a cazut capatzana! no, gata pauza deja. teoretic mai avem juma de ora. phiphi a avut o noapte horror, a adormit dupa 12, in brate la huzband, strigand "mama mama":((((. si pana dimi s a mai trezit de 3 ori plangand. eu in schimb dupa 24 de ore sunt hapsolut ok cu tzitzile, n am treaba, fara sa fac nimic. no, gat cu scrisul ca deja s nesimtita, una macane in franceza de 10 min si n am bagat o in sama. abia astept sa ma intalnesc cu fetelw bucaleze. ce rau imi pare ca nu pot s o cunosc pe Bianca!!!:((;. A, important: haaaaaaaaide Aris!! I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Draga Ilinca,
io am ajuns in buc, am luat detalii de la Monn insa nu pot ajunge la Mada. Trebuie sa ma intalnesc sa fac debriefing la ce s-a intamplat la Sinaia. Insa, maine dimineata mi-ar placea sa imi beau cafeaua cu tine. Daca vrei vin si in gara. Doar s nu pleci cu trenul ala de 6.25 am ca nu cred ca reusesc. Da-mi de veste cand pleci. Sau vin in camera de hotel la noapte si bem o br.
La Sinaia a fost extraordinar de bine. Am cunoscut niste oameni minunati. Asa-mi intra ardelenii la suflet. Am fost 4 echipe: Mures, Hunedoara, Sibiu si Gorj. eu am facut parte din echipa Sibiului.
Ziceam de ardeleni...am cunoscut niste oameni foarte isteti, frumosi, destepti si deschisi: Directorul bibliotecii din Deva, care este si vicepresedintele PNL Hunedoara, directoarea bibliotecii Jud. Mures, si sibienii din echipa mea. A fost foarte frumos...
Gaza22 spune:
Multumim pentru urarile de "La Multi Ani !", acum ma pregatesc de petrecere, nu e cine stie ce, asa mica in familie, da ma dor plamanii de la suflat in baloane.
Manuela ma bucur ca ai mai dat pe la noi
Ilinca, mor de ciuda ca nu sunt acasa, iti dai seama ca nu scapai fara o vizita la mine.
Bianca, nu stiu cum sa-ti spun, da eu ma umflu in pene de fiecare data cand lauzi Sibiul si Sibieni. A si sa sti ca sunt si locuri de mancat in Sibiu dupa 12 noaptea, unele chiar cu renume, de se opresc si cei care merg spre Nordul tarii. Data viitoare cand mai mergi da un semn sa-ti fac un ghid
Novus acu, ca si asa sunt intr-o perioada mai sensibila, sa sti ca eu fac nu nervii ca nu pot ajunge la intalnire. De fiecare data cand pui cate un mesaj imi vine sa raspund. Apropo, intalnirea din vara se poate face prin iunie, ca trebuie sa ne programam concediul?
Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor