Bulgarasi de ian-feb 2012 (36)Bun venit bb Sven!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

abia astept sa ne vedem .

sa vezi gravidutele bucurestence ce-au facut sa te uiti pe picasa ca sigur sunt poze acolo s-au intalnit de 2 ori si ma oftic ca eu sunt asa departe macar cu tine sa ma vad.

Alina sa sti ca astept si pana in ianuarie sa dam comanda da mothercare sa nu ma uiti .

33+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Alina_anto, multumesc de primire! Ce m-ai facut sa salivez cu reteta ta...nu am avut eu pofte pana acum mai deloc, dar asa, dupa cum ai descris meniul, m-ai facut sa ma apuc si eu maine de pus in practica reteta

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

24+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anastasia_7

Hop si eu, fetelor! V-am citit azi pe nerasuflate, dupa ce m-a invitat aici o alta mamicutza care va naste in ianuarie, Altesa.
Noi suntem 3, eu si bebeii, 2 baietei, sarcina e obtinuta prin FIV si avem DPN pe 12 martie, teoretic,dar eu cred ca fiind gemeni, pe la sfarsitul lui februarie, ne vin bebelusii in casutza
Ne primiti aici si pe noi, ca suntem mititei si foarte neastamparati

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

24+ cu 2

bine ai venit, ce frumos sa ai 2
carina- frumoase poze - dat like
anastasia - eu sunt tare curioasa sa vad ce pb ai cu coagularea, te asteptam si pe la gravidutze cu trombofilie
Ana- Natalia era si pe lista mea dar nu avrut sotul. si daca tot se nasc in preajma Craciunului - Natalia si Cristian
Bulinuta - imi place mult Filip
Jesaamine - bine ai venit, ce ne inmultim asteptam detalii
intre timp am citit si am vazut ca nastem cu acelasi dr (pe care eu il ador) si Bulinutza la fel. Astept sa-mi dai detalii. te pup
Ligia - din cate stiu eu, sunt recomandate torsoanele in locul tampoanelor normale pentru ca doctorul sa poata vedea/verifica cantitatea si consistenta lohiilor. Bleah
Cati - sa te odihnesti sa stea bebe cumintel acolo
Beatrix - ce ma bucur ca sunteti bine

in 28+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Anastasia....bine ai venit!ian.feb2012 nu e un user individual...ci e userul comun cu care se logheaza cine lucreaza la prima pagina..printr-o parola comuna!

Altesa..da, eu imi fac tampoane din vata si tifon steril, handmade..Nu stiu cat de sterile sunt sau nu insa ma voi stradui sa le fac cu mainile curate, dezinfectate, intr-un loc curat..si le voi depozita intr-o punga unde sper ca nu vor intra virusi patogeni!Imi voi cumpara si tampoane pentru pers. care au incontenenta urinara..deasemenea..sunt mai groase, foarte bune pentru lohii!Eu asta am folosit la prima sarcina..si da, eram taiata jos, cu vaginul cusut..si nu..nu mi s-au lipit de taieturi, a fost ok!

Suziq, cred ca se aplica tuturor celor care sunt in concediu de crestere mai mult de un an...nu e punct special pentru trecerea dintr-un CIC in altul!

Cati, ma bucur ca esti ok!

Multumesc tuturor pentru incurajari!

O seara buna.

Am facut un set de analize azi, deci sunt cam ametita!Plus ca am casa vraiste, ca varuim si amenajam o camera pentru viitoarea principesa chiriasa!

PS:MihaelaRadu, te rog din suflet, nu mai deschide discutii pe la Concursul cu fotografiile..caci nu rezolvi nimic, ne aprindem paie in cap..si nu iese nimic bun..cum spuneai tu.. e democratie-deacord, insa e democratie romaneasca si asta schimba totul!

Vine Mos Nicolae, hai la portocale !

29+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Ai dreptate Lady, nu ar mai trebui intinsa coarda, insa anumite persoane chiar imi pun nervii la incercare
Gata m-am potolit ca am descoperit subiecte dragute si interesante, despre traditii, obiceiuri, etc. Pana acum DC-ul pt mine se rezuma la Bulgarasi..

Beatrix ma bucur ca sunteti bine amandoi

26+ cu pisicutza Iris Myra Nicolaou
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelaradu

Ai dreptate Lady, nu ar mai trebui intinsa coarda, insa anumite persoane chiar imi pun nervii la incercare
Gata m-am potolit ca am descoperit subiecte dragute si interesante, despre traditii, obiceiuri, etc. Pana acum DC-ul pt mine se rezuma la Bulgarasi..

Beatrix ma bucur ca sunteti bine amandoi

26+ cu pisicutza Iris Myra Nicolaou
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Vine Mos Nicolae, hai la portocale !

29+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa_G spune:

buna seara mamici de bulgarasi!

Felicitari si multa sanatate mamicii beatrix si lui bebe sven
anastasia bun venit si sarcina usoara!
jessamine bun venit si sarcina usoara!

Fetele cu bagajul facut imi dati emotii f mari! eu nu am cumparat nimic inca......

Astazi am fost sa-l vad pe bebe. Spre fericirea noastra momentan e totul ok. Bebe are 890 g si e foarte jucaus, placenta s-a ridicat si nu ne mai face probleme!

Sanatate!
Alexa, +26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Altesa, imi place Noah, dar sotului nu…
Mihaela, am auzit ca e medic bun, dar nu-l cunosc. E bine daca ai incredere in el, asta e important.
Bine ai venit, Jessamine!
Ligia si cine a mai intrebat, tampoanele facute sunt din vata, mari ca de o palma si invelite in fasa de pansament. Se gasesc si in farmacii, gata facute, dar nu prea merita banii cand le poti face singura. Eu mi le-am pregatit deja si le-am sigilat in pungi.
Beatrix, ma bucur ca sunteti bine, refacere rapida si multa sanatate!
Cati, ce bine ca ne-ai scris, eram ingrijorate..
Altesa, chestia cu parul care da arsuri cred ca e mit!
Anastasia , stai bine cu kg! Eu m-am cantarit astazi si am pus aproape 20! Sper sa nu pun mai mult de 5 kg pana nasc… Voiam sa te invit si aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168552&whichpage=3 , gasesti multe sfaturi interesante de la mamicile care au nascut deja gemenasi sau te poti sfatui cu viitoare mamici de doi locatari.
Danezza, imi place Cristian! Chiar acum ne sustinem variantele, sa vedem cine castiga!

Ana, mami de doi strengari si 32+ cu

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Bun venit fetelor noi in odiseea noastra! va doresc sa aveti sarcini usoare si fara probleme mai departe!

Carina, foarte frumoase pozele

Cati, ma bucur mult ca esti bine acum.

noi am fost iar la control, lichidul amniotic e la limita superioara de normalitate, dar e super ok, ca pana acum era la limita superioara de exces
Medicul meu chiar se gandeste sa-mi faca niste injectii care sa ajute la maturarea plamanilor lui bebe, in caz ca vrea sa vina pe lume inainte de 34 de saptamani adica in urmatoarele 2
nu stiu ce sa mai zic, m-am crispat un pic, nu ma asteptam sa zica asta... dar la cat de bine ma simt acum, sper ca va mai sta pana la Craciun sau macar in perioada aia.

eu nu mai pot de oboseala ca azi am facut multe asa ca va doresc noapte buna!

Anne 32+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

beatrix, ma bucur ca ai scris, si ca sunteti bine. astept cu inima la gura sa ne mai zici una alta

bine ati venit burticilor noi si bebeilor din dotare

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 34+

Mergi la inceput