Prichindei nazdravani 2008–Vine Mos Craciun! (16)
Raspunsuri - Pagina 7
MarianaPop spune:
Nyny, ma bucur mult ca sunteti bine . La mine a functionat asta. Picaturi nazale sau inhalant. Asta mi-a fost recomandat de medicul orl (unul din cei mai buni din br) si pe langa asta mi-a prescris aerius si ketof. Si pune ceapa in camera, stiu ca are un miros de...nu mai spun...da' e buna ca "aduna" toti virusii.
Va mai las si www.librarie.net/categorie/66/carti/carti-pentru-copii" target="_blank">asta. Au niste preturi super .
Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MarianaPop Nyny, ma bucur mult ca sunteti bine . La mine a functionat asta. Picaturi nazale sau inhalant. Asta mi-a fost recomandat de medicul orl (unul din cei mai buni din br) si pe langa asta mi-a prescris aerius si ketof. Si pune ceapa in camera, stiu ca are un miros de...nu mai spun...da' e buna ca "aduna" toti virusii. Va mai las si www.librarie.net/categorie/66/carti/carti-pentru-copii" target="_blank">asta. Au niste preturi super . Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita **Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!** |
Mariana . Primul site nu stiu ce are de nu merge.
Mamica fericita de Mara si de David
MarianaPop spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
Mariana . Primul site nu stiu ce are de nu merge. Mamica fericita de Mara si de David |
Incearca-l pe www.efarma.ro/products.php?id=772" target="_blank">asta .
alina_satena spune:
fetelor am fost la noua doctora este superne-a dat trimitere sa facem analize si ne-a dat trimitere la alergologie si nu gasim un medic aergolog
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena fetelor am fost la noua doctora este superne-a dat trimitere sa facem analize si ne-a dat trimitere la alergologie si nu gasim un medic aergolog http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Slava Domnului ca ati nimerit la cine trebuie. Cred ca era bine sa o intrebi pe cine ti-ar recomanda, este imposibil sa nu stie .
alina_satena spune:
Mi-a recomandat pe cineva dar aveau programari dp 5 ianuarie si nu imi permirt am gasit la clinicva Medas si mergem maine
Sper sa fie bine ca daca yi ia sange voi lesina
doinita_g spune:
Buna fetelor!
Mariana sa porti sanatoasa hainutza...si fara prea mari procese de constiinta ca doar o meriti din plin. Si daca mami se simte bine...atunci toata lumea-i fericita, nu-i asa?
Nyny sanatate multa...dar tu nu prestezi si niste aerosoli?
Alina ma bucur ca ai gasit un dr mai 'omenos'...
Tatiana cam nasoala faza cu gradi...
Noi suntem bulversati...taica-meu e acasa...dupa ce i s-a facut rau ieri nu a mai intervenit ...si urologul i-a dat drumul acasa...acum asteptam habar n-am ce...
Teo doarme acum...a primit rolul de la gradi...o poezioara...zice ea ceva...dar daca nu-i 'cantata' nu retine
Aseara am dus-o putin la coafor sa-i tunda bretonul...si-i zice coafezei: Nicoleta, am venit sa-mi faci parul lung...si Nicoleta a avut o misiune dificila...
I l-a intins la perie...iar copilul a fost in extaz...s-a admirat mereu in oglinda...dar dimi era iar cretz...
Va pe toate si sanatate multa va doresc
doinita_g spune:
Magdalena bine ai revenit si recuperare totala sotului
Tatiana acu am vazut ca iar te-ai luat la tranta cu kg...pai inca putin ...si esti pregatita pt carnati si sarmale de Craciun
Mariana e super linkul ala cu carti...chiar au preturi ok
doinita_g spune:
Maine la gradi Teo are petrecere
S-au unit parintii Andreilor si Andrelelor si-au inchiriat clown animator...dotat cu baloane, tziuitori, coifuri...etc plus tort cu lumanari...dupa masa de pranz
A fost o idee super pt ca erau vreo 5 si s-au organizat frumos
alina_satena spune:
Doinita petrecere frumoasa.Eu sper ca maine sa nu lesin daca ii ia sange la alergologiemaine dimineata merge si sotul meu cu mine la analizele de dimineata si la alergologie sper sa nu yi ia sange.
Sa vedem ce ne va spune.Doamne ajuta