Legea maidanezilor- reactii

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Ei rufus, cred ca cei care au protestat in Parlament vor ramane doar cu protestul, in sensul ca legea a fost deja adoptata si se va aplica.
Iar despre pasul doi, probabil ca f putine primarii au bani sa recurga la alta solutie decat eutanasierea, dupa ce vor fi stransi de pe strazi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

in tara asta nu se face treaba decat daca se da jos militaria din pod. Degeaba ii strangi de pe strazi, sterilizezi, eutanasiezi, daca nea cutarica arunca puii fatati de cateaua lui din curte in primul parc. Eu as obliga toti detinatorii de caini fara pedigree sa-i castreze. Alta solutie pe termen lung nu vad ...

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

Ei rufus, cred ca cei care au protestat in Parlament vor ramane doar cu protestul, in sensul ca legea a fost deja adoptata si se va aplica.
Iar despre pasul doi, probabil ca f putine primarii au bani sa recurga la alta solutie decat eutanasierea, dupa ce vor fi stransi de pe strazi.

Da, vor ramane doar cu protestul, pentru ca, printre altele, nu aveau ce cauta acolo, ci la puterea locala.
Cat despre banii primariilor, probabil ai dreptate, insa asta-i rolul legii (cu consultarea "maselor"): cetateni, dati fiecare cate x lei/an sa intretinem cainii o perioada (ca nu traiesc o vesnicie si nu se mai impuiaza) in adaposturi, sau ii facem manusi?
Indiferent de raspuns, faptul ca primariile n-au bani nu justifica jungla de pe strada.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Cine plange de mila cainilor vagabonzi, sa citeasca si aici http://www.mae.ro/node/9875. Decizie unica in Europa, daca nu chiar in lume... care demonstreaza nivelul de "civilizatie" si nu numai. Ar fi multe de spus, dar bird70 a cam pus punctul pe i, sunt de acord cu ea.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
nu traiesc in povesti sa imi imaginez ca in RO se vor face adaposturi adevarate pt ei ca in tarile civilizate.

Am o mare si nesatisfacuta curiozitate:
Care este tara aia civilizata cu adaposturi adevarate pentru cateva sute de mii de caini?

Caci din ce mai vedem pe Animal Planet, o metropola americana mare cat Bucurestiul aduna intr-o zi cu chiu cu vai cativa caini ajunsi nu se stie cum pe strazi. Pai daca in tot Bucurestiul ar fi umblat doar o suta de maidanezi pe strazi fii sigura ca ecarisajul i-ar fi gazduit in palat. All inclusive - coafat, parfumat, vaccinat, pregatit pentru adoptie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
nu traiesc in povesti sa imi imaginez ca in RO se vor face adaposturi adevarate pt ei ca in tarile civilizate.

Care este tara aia civilizata cu adaposturi adevarate pentru cateva sute de mii de caini?

Caci din ce mai vedem pe Animal Planet, o metropola americana mare cat Bucurestiul aduna intr-o zi cu chiu cu vai cativa caini ajunsi nu se stie cum pe strazi. Pai daca in tot Bucurestiul ar fi umblat doar o suta de maidanezi pe strazi fii sigura ca ecarisajul i-ar fi gazduit in palat. All inclusive - coafat, parfumat, vaccinat, pregatit pentru adoptie.

Nu stiu sa raspund la intrebare, ma depaseste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:

Citat:

Citat:

pai nu exista,itzi spun eu!

Bird a spus exact ce trebuia fara eutanasiere in momentul de fatza nu se rezolva problema!

Ascultam la stiri zilele astea,ca Ukraina gazduieste nu stiu ce competitzie fotbalistica si a luat masura eutanasierii tuturor ciinilor!

http://www.uefa.com/uefa/aboutuefa/news/newsid=1718992.html

Bineintzeles ca asociatziile de protectzie a animalelor si-au manifestat dezacordul...acum ce sa spun...Ukraina s-a rezolvat cred cu problema ciinilor vagabozi!

Nu intzeleg de ce ciinii vagabonzi sunt o problema de nerezolvat(adica stiu dar...sper sa afle si restul)in fostul bolc comunist,sper insa in educarea populatziei pe tema asta!

PS.Nu putea trece anul fara un subiect cu ciini!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:

Citat:

Citat:

pai nu exista,itzi spun eu!

dana, nu te contrazic: n-o fi existand.
Pe mine nu trebuie sa ma convingeti de nimic. Oricum legea este aprobata, asa ca e mult prea important ce simt eu fata de cainii vagabonzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

Si? Ori le iubiti cu adevarat si-atunci le luati acasa, ori doar va faceti ca le iubiti.

Hai, mai, Capca, vii cu sofisme de-astea!

Nepoata-mea il iubeste pe Bieber. Astept idei, cum sa i-l aduc acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

Citat:

Nu exista. Stii de ce?
Pentru ca oamenii civilizati care traiesc in tarile astea civilizate nu isi abandoneaza cainii pe camp, pe strazi, prin paduri.

Pentru ca civilizatia asta nu e un concept cu care te nasti, ci unul care ti-a fost impus de societatea in care traiesti. Te conformezi rapid cand te arde la buzunar si inveti ca oamenii din jurul tau nu apreciaza: cacatii pe trotuare, mucurile de tigari pe jos, pet-urile aruncate din mers sau cainele abandonat ca asa vrea muschiu tau.

Deci, Romania, si cu sute de adaposturi, tot necivilizata ramane.
Ne vom civiliza cand vom fi obligati sa o facem. Nu e trist? Dar asa e.

Mergi la inceput