Legea maidanezilor- reactii
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
olim spune:
nu e vorba despre un caine, si noi am avut rotweiller in casa vreo cativa ani buni. e vorba ca in Romania sunt multe familii care au catei, pisici, broscuta, pestisori si altele, si asta in apartamentul tipic de vreo 45 de m2, plus inca vreo 4 membrii.
Si cum spui tu cateii mari nu latra degeaba, latra cateii de 3 kile, cei prost educati.
Mai este o vorba, cum e cainele e si stapanul, asta spune multe!Ba chiar se spune ca exista o oarecare asemanare fizica intre cei doi!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tanti_sp_Zavaidoc/Tanti_sp_Zavaidoc.jpg)
Tanti Zavaidoc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olim Ba chiar se spune ca exista o oarecare asemanare fizica intre cei doi! ![]() |
Sa stii ca ai dreptate. Eu am un caine urias si bland
![](icon_smile_big.gif)
Dar vin si intreb: daca maidanezii sunt cainii comunitari, deci ai comunitatii, ai tuturor... ei cu cine seamana asa latraciosi si agresivi?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mianna/mianna.jpg)
mianna spune:
citat din mesajul lui olim Nu sunt obligata sa ii am colocatari, cum sunt obligata sa accept fumatorii intr-un restaurant. |
esti obligata? ori nu-ti reuseste exprimarea ideilor in seara asta, ori te compatimesc daca te obliga astia cu forta sa-ti sufle cineva fumu-n nas intr-un restaurant
![](icon_smile_big.gif)
tot n-am inteles, cainii de juma' de kil nu latra? si pana la urma ce le spun pisicilor mele, is animale mari sau nu? au oleaca mai mult de 5 kile (mai ales motanul). este ca-i comparabil cu-n saint bernard? poate zicandu-i asta il determin sa slabeasca
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Dar vin si intreb: daca maidanezii sunt cainii comunitari, deci ai comunitatii, ai tuturor... ei cu cine seamana asa latraciosi si agresivi? |
Cu comunitatea evident. Care, daca e sa ne luam dupa Lapusneanu ...
![](icon_smile_big.gif)
Teutz spune:
Cu parere de rau trebuie sa spun ca si eu sunt pentru eutanasierea cainilor care nu sunt adoptati intr-un termen de o luna, sa zicem, si a celor agresivi sau bolnavi incurabil. Iar cei care ii adopta sa isi asume intreaga responsabilitate si sa-i tina in casa, nu in fata blocului. Tot se aduc in discutie tarile civilizate, ca ne privesc nu stiu cum. Sa-i vad pe cei din tarile civilizate cum ar reactiona daca ar avea ei mii de maidanezi pe strazi!
Ce, acolo nu sunt eutanasiati cainii pe care nu-i adopta nimeni?!
Sunt prea multi!!! La blocul nostru s-a pripasit un caine in urma cu vreo doi ani, il hranesc oamenii din bloc. In ultimele trei luni au aparut inca trei, iar acum formeaza un grup destul de agresiv. Toti patru sunt masculi si e mult pana incepe unul sa latre, ca se reped si ceilalti. In parcul de langa blocul meu, destul de mare parcul, sunt alei pe care oamenii le ocolesc pentru ca isi fac veacul pe acolo grupuri, ca sa nu zic haite, de cate 8-10 caini. Nu e normal! Cativa au inceput sa latre si se apropiau in fuga de fetita mea cea mare, care alerga prin parc. Am fost atacata din senin in acelasi parc de trei caini si numai interventia unui tanar m-a salvat, ca deja eram la pamant. Am sunat la primaria de sector, la cei responsabili de problema, si mi-au spus ca maidanezii din respectivul parc sunt sterilizati si ei nu mai pot face altceva. Pana la gradinita la fiica-mea ne intalnim cu nu stiu cate grupuri de maidanezi, unii pasnici, altii mai putin pasnici.
Cei care nu vor sa-i vada stransi de pe strazi si eutanasiati n-au decat sa-i ia acasa.
olim spune:
motan mai gre de 5 kile, nu stiu ce rasa o fii, dar sincer e putin obez domnul, deci o cura nu i-ar strica, multa miscare, ca de obicei de aceea se ingrasa animalel de companie tinute in apartamente.Dar toti salvati animale de la la eutanasiere, da sunt curiaose cate plimbati cainii cel putin 3 km pe zi, cam atat au nevoie minima de miscare.
Sigur ii duceti multe dintre voi de 2-3 ori sa isi faca necesitatile afara, in parcuri daca se poate, fara sa adunati si rahatelul in pungulite, si pe la sfarsit de saptamana cate o plimbarica.
Un caine necesita miscare, mai ales cei de talie mijlocie si mica, necesita o conditie fizica, nu sa pazeasca apartamentel si sa tina companie doar.
Dar la asta prea putini se gandesc din pacate!
Cu privire la cainii mici, ei sunt cei mai multi galagiosi, isterici si pros crescuti din pacate, deoarece cainii de talie mare si chiar si mijlocie e mai greu cu spatiu pentru ei in apartamentele comuniste, iar maidanezii, sunt undeva intre limita a rasa mica si rasa medie, asta per ansamblu vorbind.
Despre restaurante, nu ma obliga nimeni sa imi sufle in nas fumul, dar nici nu vad normal sa nu pot manca unde vreau eu, doar pentru ca au acces si fumatorii, sau petnru ca ei nu se pot abtine intr-un local public.Asta vroiam sa spun.Ca la ei acasa sa fumeze cat vor, dar nu in locuri publice!
Tanti Zavaidoc cu comunitatea in care traiesc, ca tot spunea Basescu ca sportul national al romanilor este acela de a se plange din orice motiv, fie el intemeiat ori nu, si sa protesteze fara sa faca nimic efectiv!Deci se pune!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
Olim, vino in Canada. Aici nu se fumeaza nici in baruri, daramite in restaurante.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
olim spune:
desiree, abia avem 2 ani in Franta, mai stam un pic pe aici apoi mai vedem.
multumesc oricum de invitatie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
Olim, mai vreau sa adaug ca aici e ilegal sa fumezi in masina proprie, daca: 1. ai copii sub 16 ani in masina; si 2. daca esti intr-o parcare subterana sau in parcarea spitalului!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui olim desiree, abia avem 2 ani in Franta, mai stam un pic pe aici apoi mai vedem. multumesc oricum de invitatie ![]() ![]() |
Cred ca din Franta se poate emigra usor in Quebec.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
![](fetita.gif)
VICTORIA