Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns navicula spune:

Glianaeu ma uit la ce face Eric pentru ca e cu o zi mai mic ca si Luca. Si el suge pumnul la greu, si se mai intampla, destul de des, sa-si desfaca pumnul in gura. E tare haios. Nici el nu se uita cu atentie la maini doar le suge. Noi inca nu ne invartim de pe o parte pe alta insa, daca i/si ridica capul si picioarele si se face barcuta.

Alina , Paula Maria(9 octombrie 2007) si Luca Tudor (25 august 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Lori, ce mi-ai aratat tu in link e alta chestie, de impins,nu? Nu e acelasi lucru cu jucaria around we go. Poate aminteles eu gresit,nu stiu.
Pup toate fetele,va doresc o noapte cat mai linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Edelweiss, multa sanatate va doresc! Sa va faceti bine cat mai repede!

Gliana, de ce spui ca ai laptic mai putin? Din cauza ca nu a supt bebe in ultimele 24 de ore? Daca asta este cauza, atunci pompeaza la greu, poate se stimuleaza lactatia din nou.

Lorialex, ce zapada.... foarte frumos!

Corry, bine ai revenit! Dya, bine ai revenit si tu!

Fetele, Stefan si-a dat drumu' la gangurit de vreo doua zile. Sunt super fericita, imi faceam griji ca este mai lenes la 'vorbit'. Acum o tine intr-una cu ganguritul, abia asteapta sa-i zic ceva, si se porneste si el.
Si astazi a ras cu zgomot! Cand s-a vazut in oglinda, si seara la masaj, cred ca s-a gadilat.
Manutele le duce tot timpul la gura, si se uita la ele cu interes. Daca ii pun o jucarie in fata, foarte aproape de fata lui, aduce mainile stangaci si incearca sa o prinda cu degetelele.
Este un grasan! Maine mergem la controlul de 3 luni.

Va pup, sa aveti o noapte linistita!


Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui dya27

Lori, ce mi-ai aratat tu in link e alta chestie, de impins,nu? Nu e acelasi lucru cu jucaria around we go. Poate aminteles eu gresit,nu stiu.
Pup toate fetele,va doresc o noapte cat mai linistita

Iti multumesc Doamne pentru cel mai minunat cadou Ianis-Stefan (4 iulie 2011)


Este o neintelegere :around we go am zis ca am vazut la tine pentru prima data si ca mi se pare super interesant.Alexia a avut jucariile puse in linkuri de Valentina .Scuze de brambureala sau daca te-am dus in eroare!

Loredana
mamica fericita de Alexia(20 Iulie 2003) si Luca(40Iulie 2011)
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Am reusit si eu sa citesc ce s-a mai scris si iar mi-ati facut pofta descriind ce ati mai facut bun de mancare.
Edelweiss, insanatosire grabnica va doresc!Mi-e teama si mie de raceli ca bebelina mea si asa nu are pofta de mancare si e slabuta.
Eu am inceput sa-i dau bebelinei cereale de la Milupa orez cu banane si vad ca-i plac, sper sa nu avem probleme cu burtica.

Dya27
mi-ai dat speranta legat de statul pe burtica.Nici a mea nu vrea sa stea si ma gandeam ca nu se va rostogoli niciodata pe burta, dar dc spui si tu, ca bebele tau nu era fain si acum sta ...astept si eu sa vad progresele.Eu cand o pun pe burtica sta cu pumnii stransi f incordata, plange si nu o pot stimula cu nimic, nu vrea sa vada nicio jucarie nimic...nu deschide palmutele, desi pe spate sta mai mereu cu ele deschise.Daca ma puteti sfatui ce sa fac sa o fac sa-i placa pe burtica...

Miha
, la voi cum mai este cu statul pe burtica?Noi dupa cum spuneam nu am facut progrese si cand o vad si cu pumnisorii aia stransi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Anda, si Stefan sta cu pumnii stransi cand il pun pe burta. Nu ii place, nici nu-i displace. Sta asa vreo 2 minute, dupa care incearca sa se tarasca undeva, se lupta, da din picioare, ce mai, este o agitatie intreaga.
Cand vreau sa reziste mai mult de 2 minute fac asa:
- il pun pe burta si imediat ma asez la nivelul lui si ii bag sub nas un pian in miniatura cu care fac zgomot. Fiind atras de zgomot, se uita la el si uita ca este pe burta (pana oboseste)
- ma asez in pat pe spate, cu picioarele flexate, si pe el il asex intre picioarele mele astfel incat sa aiba picioarele pe pat, si pieptul sa vin pe burta mea. Se sprijina in manute si se uita peste tot. Il strig pana ma localizeaza cu privirea si stam asa... el se uita si zambeste, eu ii vorbesc sa il tin cu ochii pe mine.

Poate te ajuta sa o distragi de la pozitie.


Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Multumesc Florina o sa incerc cu o jucarie muzicala.Numai asa nu am incercat.Desi si daca ii plimb jucariile preferate nu desface manutele sa prinda.Imi place cum il numesti Pusculeanul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Nici la ora asta nu dorm..cu toate ca al meu pui doarme de la 8
chiar daca am spus ca ma culc devreme am stat cu mama la taclale pe mess ca babele pana acum..sar si eu in pat cu cea mai mare viteza.

Lori, da, m-am zapacit putin de cap dar nu-i bai, cred ca tu ai dat citatul si crezand ca e al meu ma gandeam ca mi-ai raspuns mie cand ai zis ca e identica jucaria. Se mai intampla.

Anda, no stress ai sa vezi cum bebitza ta o sa prinda drag sa s e intoarca singurica de nu ai sa fii bucuroasa (asa ma stresam si eu cand vedeam ca nu ii place deloc, nici nu tinea capul sus, punea nasul in cearceaf) dar eu cred ca inca e devreme, Ianis are 4 luni jumate si abia a inceput. oricum, fiecare bebe are ritmul lui, traieste fiecare clipa la maxim si nici nu te gandi la ce va urma, progresele isi urmeaza cursul firesc si trebuie sa ne bucuram de fiecare in parte!

Florina


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulusor77

Citat:
citat din mesajul lui ilida



As avea o intrebare pentru fetele din Timisoara: stiti vreun local/restaurant dragut unde sa imi programez si eu botezul? O sa fie mai restrans, cam 25 de persoane, ma gandeam sa inchiriez un salon de protocol pe undeva ca pt sala de bal suntem prea putini.




Noi am facut acum 3 sapt. la Casa cu flori. Tot 25 pers. am fost si am fost f. multumiti. Au mai multe saloane, si pt. fumatori si pt. nefumatori, au si o terasa in cazul in care veti face mai spre primavara-vara., iar mancarea e f buna.

lulusor77
mami fericita de Eric (10.08.2011)


Meri de raspuns Lulusor Casa cu Flori e si restaurantul meu preferat :) , nu-l ratez la nici o vizita in Timi. E scump pt bugetul nostru dar in disperare de cauza o sa mergem si acolo, asta e.


din 06.07.2011 am un cavaler!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

repede sa ii raspund ilidei, da am chicco, nu ti-l recomand de dus peste hotare. Cand am fost cu Ana am avut joggerul, ptiu ce greu a fost. primul lucru care l-am facut cand m-am reintors pe pamanturile americane a fost achizitionarea unul carucior tip umbrela...dar nu chiar umbrela, pun link www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3912695" target="_blank">AICI...SUPER BUN!!! Daca mergeti in primavara, ti l-as recomanda ca e fff usor si usor de manevrat. Astea mari nu sunt de carat dupa tine, plus ca nu ai nevoied e asa mare, bb va sta in fundulet. M<odelul asta se lasa orizontal complet, de acea l-am si ales. L-am folosit pana pe la 1 an jumate, cred ca Chicco al meu va merge curand pe craiglist ca nu il foloseste nimeni


Merci mult Betty de raspuns, arata super cel recomandat de tine. Dar nu am inteles prea bine: pe care din carucioare l-ai folosit pana la 1 an jumatate si de ce doar atat? Ca ambele au recomandare pana pe la 50lb, deci teoretic pana cand face bebe cam 3 ani, nu? S-a stricat asa repede?
Poate prind o oferta la cel aratat de tine ca tot e Black Friday zilele astea!


din 06.07.2011 am un cavaler!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie"

Mergi la inceput