Mamici si viitoare mamici de gemeni&tripleti(62)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa_H spune:

Buna ziua tuturor celor care pregatesc ghetute!

Vroiam sa va intreb daca ati facut vreuna dintre voi amniocenteza sau alte investigatii de gen...
...am cosmaruri noaptea si acum mi-a intrat prostia asta in cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

viss: Nicu Vlad a fost un camion roman la haltere din tineretea mea:))). Off...da, ai dreptate, il mai las pe Fabi pe bancheta masinii si il pazesc insa a inceput sa se frichine si cade pe jos prin masina:)). Nu am lift la bloc, ca daca aveam,,boer eram. Asa ca facem totul cu iesitul ochilor din cap. Ii mai las si eu sa urle, insa intr-o zi o bunica "binevoitoare" s-a luat de mine si a zis ca cheama protectia copilului. Avema niste dracioe pe mine ca eram gata sa ma duc la ea sa o bat, insa nu ma putut ca avenit sotu-mi si el nu ma lasa sa ma mahalagesc; dar asa as face-o cateodataaa....
Nu stiu de ce copiilor nu le ami place mancarea...tre sa vad ce sa le mai fac, ca nu mai stiu.
mirela2: de f;acaul ce mare nu ne mai zici nimic? spune-ne si de el, te ajuta? ca ieri la spital am dat nas in nas cu o mamica de la odiseea mea ce are si un baiat de fo 7-8 ani. cat s0a imbracat ea cu haina , pe cea mica a tinu-o frate-su. erau asa caraghiosi cei mici ca iti venea sa-i maninci. (nu va mai pov cum eram eu imbracata juma de casa juma de parc iar ea era vopsita, aranjata, cizme luungi, ruj etc etc.)
va pupezam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenacatalin spune:

Buna fetelor,

Multumesc mult pentru urari!

V-am citit ofurile si in mare parte ma incadrez. Desi sunt la munca toata ziua, iaar copiii dorm la bunici, ne-am luat un apartament in spatele blocului alor mei, iar copiii au ramas la ei pt ca mamei, care sta toata ziua cu ei, i se pare foarte complicat sa vina dimineata sa ii ia la ea, iar la mine nu vor sa stea, pt ca pe ea o mai ajuta bunica mea cu mancare si altele :D, nici viata mea nu e cu mult mai frumoasa...
Programul meu e urmatorul :D...la 7 si un pic trezirea, pregatirea pt munci, si plecarea la mama sa mai stau si eu cu cei mici macar o jum de ora, birou pana la 6. La 6 rupt usa la birou plecat catre casa cu viteza luminii sa ma apuc sa sta si eu cu copiii ca sa nu ma uite :P (am un sentiment ciudat ca nu stau cu ei mai mult timp:(). Stam impreuna pana pe la 10 seara, eu si sotul plecam la noi acasa. Spre deosebire de voi macar dorm noaptea ca altfel nu stiu ce m-as face la birou :(.

De vineri pana duminica copiii cu parintii lor, iau liber bunicii :D.

Dar de epilat, de manichiura, de vopsit mai greu...as putea sa ajung, dar ma simt vinovata ca nu sunt cu ei...

In schimb mi-am luat inima in dinti si acum ceva vreme m-am dus la un medic nutritionist, aveam 90 kg dupa sarcina. In doua luni am dat 13 kg jos, am inceput sa am mai mult incredere in mine :).

Ce sa zic....una peste alta nu ma plang, mai ales ca unele dintre voi va descurcati singure si va bucurati de toata admiratia mea :).

Binenteles ca daca sunt nervoasa tot pe sot ma razbun :(.

Ufff...na ca m-am descarcaat si eu :D!

Elena mami de Radu si Tudor 26.11.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenacatalin spune:

Monas, Tudor face tot timpul febra peste 39 indiferent de cat rosu in gat are.

Ultima data mi-a facut 39, 7 si am fost de urgenta la dr si a zis si el k e cam ciudat pt ca are fff putin rosu in gat. I-a luat ceva analize si nu are nimic. A doua zi la fel...pana la urma i-am dat antibiotic desi nici eu nu prea sunt de acord :(, dar asta.

Am observaat ca asa face mereu...febra foarte maare :(.

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

viss ti a raspuns monas cine e Nicu Vlad
ai si tu dreptate, dar deh, tre sa i care cineva in casa de la masina cand exista si bagaje, plus ca si in casa ii mai car pe amandoi in brate

monas, fimiu ala mare nu sta cu mine, ele sta la mama
mai un pic si face 12 ani si face numai prostii

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adishor_1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexa_H

Buna ziua tuturor celor care pregatesc ghetute!

Vroiam sa va intreb daca ati facut vreuna dintre voi amniocenteza sau alte investigatii de gen...
...am cosmaruri noaptea si acum mi-a intrat prostia asta in cap.




lady, eu am facut amniocenteza, a fost ok, relax, nu este deloc asa cum se povesteste...
riscul de a pierde sarcina la amnio este mai mic decat riscul calculat de a merge pe strada si de a da masina peste tine.

eu am facut la dr. predoiu, in 20 ani de amniocenteza pierduse 2 sarcini, care orisum erau cu mari probleme, se pierdeau oricum

la amnio eram 3 gravide: una stresata rau de tot, i-au facut anestezie generala din cauza stresului cu care venise, eu, care eram asa-si-asa si o 'blonda' care nu stia ce este, o trimisese doctorita ei, venise pe tocuri si a plecat cu metroul, la fel de vesela.

conteaza mult cu ce ganduri te duci, totul dureaza 2 minute. am facut la viata mea investigatii mult mai grele si dureroase..

nici in ziua de azi nu inteleg de unde vine imaginea asta urata/periculoasa a amniocentezei.. mersul la job si traversarea strazii au risc mai mare decat amniocenteza

te pup, relax

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Alexa:si eu eram [pornita sa fac amnio pt ca-mi intrase in cap ca-s mama batrana si e pericol insa am facut dblu test ( in doua parti diferite- iti dai seama ce apucata eram) si triplu test iar dr mea a zis ca nu e cazul de amnio.Nici sotul meu nu era de acord cu amnio...asa ca nu am mai facut. Dar doream sa fac.
si ca sa continui putin cu "deliciile" de a fi mama de gemeni, dau astia o caldura acum de nu s epoate. ghiciti daca dorm cu sosetele in picioare. asta ca nopatea sa alerg direct pe gresie fara sa mai iau papuciii la bucatarie sa fac laptele; si cu picioarele goale nmu stau pt ca racesc imediat la "burta"- deci mi-e un caald

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

viss, faza cu icrele e mortal! Plus aia cu pijamalele. Iar la aia cu cappuccino m-am prapadit de ras.
adishor, pai hai sa ne vdm. cand iesi cu copiii? Noi mergem in regina maria dupa 2, cam pana la 4-4.30.
monas si ai mei au fct febra asa: ora 19-39, 3, dat nurofen, scazut la 37,8, la ora 12 noaptea pus paracetamol in fund, la 4 dimineata 39,3, dar 3 sferturi novocalmin, peste 40 minute tot 39,3, atunci bagat si 5 ml nurofen, scazut febra. In cursul zilei urmatoare am dizolvat 1 ml algocalmin in 250 apa si i-am dat putin cate putin de-a lungul zilei. Nu a fct muci/tuse/alte treburi. A fost doar asa, ca sa nu dorm eu nici noaptea aia.

Bai fetelor, eu am ras ca o tembela citindu-va, sa lesin nu alta. Este super talent de narrator aici in gemenie!

Respectele mele pt toate cele care stati singure cu ei. Eu am ajutor de la bona si cateodata de la socrela, iar pe husband nu-l iert deloc in weekend.
Sigur ca sunt, si eu, transpirata vesnic. La ora 7, suna ceasul cu cuc din capul anei si ne trezeste. Asta dupa ce la 6 suna ceasul ca sa bea LP, ca daca nu suna, suna sigur ceasul cu cuc al lui ioakim care cere lapte la maxim 6 si 1 minut. Asadar, dau bibe la amandoi, spal, sterilizez, fac pipi si nani. Cat timp fac aceste treburi, in care m-am specializat de asa natura incat la maxim 6 si 10 sunt din nou in pat, deschid geamul la noi, asa ca ma intorc in pat curat, racoros si aerisit. Pe la 6 jumate ioakim trage sigur un partz si tre sa stie toata casa sau sa il mangaie ma-sa. La 7 jumate maxim, ana se plictiseste de studiat cearsaful cu desene, de jucariile atarnate, se aude poc cu suza de pamant si incepe taraboiul. Ii dau 2 coate lu tac-su in coaste sa se duca sa struneasca situatia si sa nu ma trezeasca pana la 8.30. la acest moment, fug bezmetica in bucatarie: pune legume la fiert, care la fiert, branza la facut, pregateste fructe. La 9, cand vine bona, am totul aranjat, sunt spalata pe dinti si cu cafeaua aburinda. Le dam fructele, apoi ne jucam diverse. La 11.30 bagam tribul la nani. Pana la 1 alte treburi casnice sau eu studies intens pt doctorat sau studies intens cu viteza gandului tarabele din piatza si cumpar cu viteza luminii ce am apucat sa scriu pe lista. Revin acasa, pasez pranzul. Eu si bona mancam cate un covrig cald, asta in zilele de respect culinary, cand u manacam covrigii lor de buzau. La 14 iesim afara, si eu nicu vlad cu carutul, sa-l coboram cu liftul, lasat in scara blocului cu rugaciuni la DD sa nu ni-l fure. Parc, unde e tragedies a ii prindem in hamuri in carutz. Dam o tura de parc. Daca rezista si la a doua, toata lumea ne intreaba ce s-a intamplat de sunt asa cuminti. Ajungem la locul de joaca, unde ioakim se da cu fundul de pamant daca nu facem ce vrea el: sa mangaie caini, sa manance de pe jos, sa roada sforile unde pun copiii mai mari piciorul. La 4-4,30 intram in casa, somnic iar. Pe la 5.30-6 se trzesc, papam si iar joaca. De regula, avem discoteca, I e mare fan. La 7 daddy is coming, bagam joaca intens, daca vine soacra, eu plec macar pana la colt sa iau o paine si ma intend sic ate 30 minute.la 9 incepe procesul imbaierii, la maxim 10 se sforaie. De la 12 noaptea, I incepe trezeala cam la 30-45 minute, pana la 6 dimineata.dau orice pt 3 ore de somn snur.
Nu mai stau la pampers nicicum, taiatul unghiilor este tortura curata, se lasa cu skandenberg, pt imbracat trebuie musai telefon sau telecomanda, decalotarea numai la baie, altfel nu ne da putza. Intre 10 si 12 noaptea, mai gatim, mai facem smotru la covoare, spalam/intindem rufe.

sex life???? was ist das? Plus ca mi-e frica de o eventuala sarcina de mor, iar de sterilet sau anticonceptionale sa nu aud. Prezervativul… strica tot momentul.
Visez la o casa mai mare, dar asta din inertie, ca tot omul care oricat de buna ii e casa, vrea ceva mai mult. Noi avem 3 camere, dar sunt foarte mici, abia ne rasucim in ele.

dar: sunt lesinata dupa ei, crapa pipota in mine cand ma trag de fusta si striga mama mea, cand arata nasurile si rad in hohote.

asadar, facem intalneala in wend, mame si gravide de gemeni/tripleti?wendul asta? sambata? duminica? la mama, centrul vechi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

si noi am plecat prima data la drum lung la 6 luni, drum de 4 ore, pe modelul viss: trezirea la 4, hranit, bagat in masina, unde adormit instantaneu, noi baut cafeaua din termos si ascultat muzica in surdina, ca in vremurile cand plecam pe nepusa masa la munte, cu 2 chiloti in poseta si muzica buna. cand se trezesc, jucarii, cutiuta muzicala. acum nu mai stau cu ei in spate, de la 9 luni am renuntat pt ca faceau ca trenul.
muama, viss, daca incapi intre scaune in corsa inseamna ca esti mult prea sexy.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

adipapazi: sar'mana ca m-ai facut s arad dis de dimineata dupa ce iar am avut "nnnooooapte albastra" vorba lu' Cotabita. acu ' ne ducem iar cu el la dr (sau astepot pana la 2 dupa amiaza cand incepe dr de fam program.). cred ca are ceva la stomac. sa vedem.
icep prima sa rog o derogare pt weekend nu asta ci celalat (acu o sa plec io la epilari joi, sambata mama, socru-miu e in spital iar de azi nopate si e sotu-mi negru..si asa ca daca e we asta intalnirea nu cred ca pot sa lipsesc iarasi. asta numai daca s-ar putea, daca nu...fug cu un copil in brate la voi macar juma de ora si atunci nu poa sa-mi reproseze nimeni nimic. astept oricum sa-mi psuneti voi ce hotarati.
prima data am uitat sa vb despre sex life: vroaim sa spun ca e sublima, dar lipseste cu desavarsire nici nu stiu ce sa mai zic...sper doar ca pe undeva ..candva..sa ne revenim
aseara am fost sa admram luminitele din parcul IOR. a fost as ade frumos..nici copiii nu au mai urlat. le-o placea noaptea?
acum va las si revin mai incolo.


Mergi la inceput