Strumfii de iul-aug 2007 au crescut! (2)
Raspunsuri - Pagina 12
lulu77 spune:
'Neatza,
Monica, Razvan s-a retras de ceva vreme. acum are un club de inot, si are cursuri in doua locuri, la un bazin particular si la bazinul de la Palatul Copiilor.A obtinut diverse sponsorizari si acum construieste un nou bazin in Cta.
Luca merge la Palatul Copiilor, ptr ca acolo ne incadram ca si program, mergem de la 19 seara, si 8 sed/luna/180 ron ptr grupa lor de varsta. ptr cei avansati cred ca este putin mai scump, dar in Cta astea sunt preturile, chiar si mai mult, spre 350 ron.
Cursurile nu le face mereu cu Razvan, el este f mult plecat cu cei mai mari pe la divrese competiti, face cu o domnisoara de 18 aniolimpica si ea, o draguta si automat Luca este fascinat si de ea si de bazin.
Eu l-am ales special pe el si scoala lui, din 2 motive: se face perfomanta la el cu cei care pot face, si plus ca il stim pe Razvan f bine, este prieten din copilarie cu cel mai bun prieten al sotului, si el la randul lui in lotul national de la polo.
Voi ce faceti?
Ce fac fetele?
Anul asta cand venitila mare?
SOACRA MARE
Doua maini stangi
monicabo spune:
Buna!
Bravo cu inotul. Acum vine si vara, si mai dati cate o fuga si in apa marii.
Noi vrem cam tot asa, august, ca anul trecut, si am vrea tot la phoenicia, ca ne-a placut mult anul trecut. Tb sa ne cautam de concedii. Musai sa ne vedem anul asta neaparat. Sa ne plimbam cu vaporul in CT, daca o mai fi, la ora 18 cum ziceai tu anul trecut...
Fetele sunt bine si ele, in forta cu gradinita, se pregatesc de serbarile de sfarsit de an, si-au facut prieteni printre colgegii de gradi, au mai fost in excursii organizate de gardinita. Acum, cu vremea buna, am stat mult pe afara, le-am luat biciclete, role....
Role de fapt Andreea avea de anul trecut, cand i-a cam fost frica, insa usor usor a prins curaj, noroc cu suprafetele mochetate din parcuri, unde o pot lasa singura sa exerseze, si am inceput sa o iau si pe asfalt, tinuta de mana. Insa a trebuit sa-i luam si Anei Maria role, pentru ca le vana mereu pe ale Andreei. Se descurca si ea, chiar mai bine decat Andreea anul trecut, pe mocheta aia din parcuri, al fel o las singura, mai cade in popou, se ridica si tot asa..
Cu bicicletele, le-am luat la amandoua, Andreei i-am luat una mai mare, Anei Maria, una noua, ca la fel, isi dorea mult (anul trecut a avut tricicleta, si la fel, vroia pe bicicleta Andreei)...
Cam atat, la ele, joaca, se cearta, se impaca....n-au chef intotdeauna sa asculte de cei mari si imi cam prind urechile cu asta.
tuturor
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
ilenutza spune:
Wow fetele, subiectul e la naftalina vad....
Ce s-.a intamplat
??
Ce bine sa ma regasesc pe lista voastra.
Pup y all si vestile le am la semnatura
Dpn 20 iulie
Ile , mami de V si A ,
monicabo spune:
Ilenutza, bravo, felicitari, sa fie intr-un ceas bun! Cand ai DPN? Vad ca vei avea fetita, super!
Fetele care activau pe aici s-au mutat cu totul pe FB ()Facebook), chestie cu care eu nu prea sunt familiarizata, pur si simplu imi vine peste mana..
Asa ca mai activez pe aici, incerc sa mantin subiectul, sa n-o ia de tot la vale. Mai scriu eu si alte cateva fete... Imi pare rau ca lumea s-a retras dincolo, regret tare mult
Pupici tuturor
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
ilenutza spune:
multumesc pt incurajari.
imi pare rau sa aud ca nu se mai activeaza aici...
Pe FB ce adresa au?
FB sa traiasca...
Ile , mami de V si A ,
monicabo spune:
Este un grup "inchis", adica la discutii participa/asista numai membrii grupului. Grupul se cheama "Strumfi iulie-august 2007" mi se pare, faci cerere de aderare si cineva care administreaza grupul iti da OK-ul.
Nastere usoara, mai ai 1 luna! Eheee... o sa nasti tot vara, cum i-am nascut si pe strumfi.
Baietii ce fac? Cu scoala, gradi, nu?
Toate bune!
violetan spune:
Hei, fetele, long time no ...a....write
Si mie imi pare tare rau ca s-a bagat la naftalina topicul si am incercat si eu sa nu uit de strumfii de pe DC, dar e greu sa intru in atatea locuri....si-asa mi-e greu sa tin pasul cu fetele pe fb, dar incerc.
Ile, daca te tenteaza sa vii pe fb, cred ca simo are drepturi nu mai stiu, nu ma pricep, dar ma pot interesa. Feicitari pt sarcina!
va pup pe toate, o sterg acasa.
la multi ani tuturor strumfilor care s-au serbat/se serbeaza!
ilenutza spune:
Buna Vio,
ms de info dar nu am cont pe FB si nici nu vreau sa imi fac din motive de securitate
Paranoia e mai mare la unii.
Pup
Ile , mami de V si A ,
monicabo spune:
La multi ani stumfilor care se aniverseaza in perioada aceasta!
Vio, ma bucur sa te revad
Ilenutza, sarcina usoara pe mai departe!
monicabo spune:
pentru aniversarea Andreei de 5 ani! Nu-mi vine sa cred cand au trecut acesti 5 ani
tuturor strumfilor sarbatoriti in aceste zile!
Imi aduc aminte anii trecuti cum ne faceam urarile aici