INSEMINARE 83

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

La multi ani tuturor acelora care poarta numele
Sfantului Andrei !
Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi
de familiile voastre !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.
Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Pentru maine , urez in avans

La multi ani tuturor
R O M A N I L O R !

Sa fiti sanatosi si
fericiti alaturi
de familiile voastre !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.
Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Buna seara ,am ajuns si eu acasa ,operatia a decurs fff bine ,nu mi-a scos nici o trompa ,nici urma de hidrosalpinx cum banuia,doar adenomioza este prezenta ,trompele amindoua permeabile ,mi-a dat si schema de fiv ,am protocol lung pe 23 ianuarie am punctia si pe 25 ianurie am embriotransferul ,Doamne ajuta sa fie bine,dr a zis ca este sigur ca vom reusi ,sa cred in sansa mea!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in ianuarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evaioanna spune:

Buna seara,

La multi ani tuturor celor care se serbeaza astazi!

Am facut azi inseminarea; clinica este de nota 10 (Polisano Bucuresti) si as reveni la ea pe viitor daca e sa nu fie; dr Moise e de asemeni un om deosebit care isi da interesul cu adevarat.
Din pacate endometrul meu a crescut putin si acest lucru ma supara foarte tare...luni avea 4,4 ar azi 4,8 mm. Sper sa creasca pana marti cand ar putea fi prima zi de implantare.Oare de la Duphaston creste?
De asemenea spermograma nu e f ok, baietii sunt lenti si sunt doar 7% forme normale; dupa prelucrare au ramas 30 mil, dar la numar intotdeauna a stat bine.
De sustinere iau de maine Dupha 2 pe zi pana pe 14 dec inclusiv iar pe 15 ma testez, daca rusii nu dau semne sa vina.
Monique, tu cum stai cu endometrul? Multa bafta!
Aaaa, am intrebat daca sa iau acum Oestrogel si a spus ca e tardiv. Asa ca voi continua cu vitamina E 2 pe zi, Duphaston si ceai de cretisoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nivia spune:

Salutare tuturor fetelor!!! Revin dupa 4 luni de la ultima postare, timp īn care am intrat cu regularitate s#259; citesc #537;i s#259; v#259; fiu al#259;turi. Amintesc situa#539;ia mea: de 4,5 ani tot īncercam s#259; concepem un bebe, am trecut tot ce se putea de trecut #537;i īn #539;ar#259; #537;i aici, īn Canada. Ne-au zis c#259; e totul ok: analize bune la ambii, spermograma foarte bun#259;, trompe permeabile...Am f#259;cut prima inseminare īn iulie, care a e#537;uat, urmatoarea trebuia s-o fac īn luna urm#259;toare, dar doctori#539;a mea a plecat īntr-o deplasare .Astfel am ajuns la ea īn septembrie, īmi daduse re#539;eta pentru medicamente, cu gīndul c#259; o facem luna viitoare, dar aici colac peste pup#259;z#259;, infirmiera, rev#259;zīnd dosarul meu, a zis c#259; trebuie s#259; fac vaccinul MMR, c#259; e risc s#259; m#259; īmboln#259;vesc...L-am facut #537;i a trebuit s#259; a#537;tept īnc#259; 2 luni...A doua inseminare am facut-o pe 14 noiembrie, iar ieri mi s-a confirmat rezultat prin analiza de sīnge: sunt Īns#259;rcinat#259;!!!! Sunt atīt de fericit#259;, chiar dac#259; deja m#259; simt r#259;u, mi-au aparut toate simptomele: sīnii sensibili #537;i grei, gre#539;uri īn timpul zilei, dureri de spate, vom#259;...dar ce nu supor#539;i cīnd #537;tii c#259; ai un bebelu#537; īn tine!!! Vreau s#259; adaug c#259; īn acele 2 luni dup#259; vaccin am facut accupunctur#259; o dat#259; pe saptamīn#259; #537;i sunt sigur#259; c#259; m-a ajutat!!! V#259; doresc la toate s#259; vede#539;i cīt mai repede cele 2 liniu#539;e!!!!

Mergi la inceput

Of, scuze pentru postarea neclara, am utilizat caractere romanesti, de asta a iesit asa...incerc repejor sa repar greseala...

Mergi la inceput

Salutare tuturor fetelor!!! Revin dupa 4 luni de la ultima postare, timp in care am intrat cu regularitate s#259; citesc si sa va fiu alaturi. Amintesc situatia mea: de 4,5 ani tot incercam sa concepem un bebe, am trecut tot ce se putea de trecut si in tara si aici, in Canada. Ne-au zis ca e totul ok: analize bune la ambii, spermograma foarte buna, trompe permeabile...Am facut prima inseminare īn iulie, care a esuat, urmatoarea trebuia s-o fac in luna urmatoare, dar doctorita mea a plecat intr-o deplasare .Astfel am ajuns la ea īn septembrie, imi daduse deja reteta pentru medicamente, cu gindul ca o facem luna viitoare, dar aici colac peste pupaza, infirmiera, revazand dosarul meu, a zis ca trebuie sa fac vaccinul MMR, ca e risc sa ma imbolnavesc...L-am facut si a trebuit sa astept inca 2 luni...A doua inseminare am facut-o pe 14 noiembrie, iar ieri mi s-a confirmat rezultatul prin analiza de sange: sunt insarcinata!!!! Sunt atat de fericita, chiar daca deja ma simt rau, mi-au aparut toate simptomele: sanii sensibili si grei, greturi in timpul zilei, dureri de spate, voma...dar ce nu suporti cand stii ca ai un bebelus in tine!!! Vreau sa adaug ca in acele 2 luni dupa vaccin am facut accupunctura o data pe saptamana #537;i sunt sigura ca m-a ajutat!!! Va doresc la toate sa vedeti cit mai repede cele 2 liniute!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Nivia felicitari pentru sarcina, multa sanatate va doresc la amandoi.
Adipink, Angelica sa va ajute Bunul Dumnezeu sa reusiti, va tin pumnii si sunt alaturi de voi!

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipink2000

Buna seara,

La multi ani tuturor celor care se serbeaza astazi!

Am facut azi inseminarea; clinica este de nota 10 (Polisano Bucuresti) si as reveni la ea pe viitor daca e sa nu fie; dr Moise e de asemeni un om deosebit care isi da interesul cu adevarat.
Din pacate endometrul meu a crescut putin si acest lucru ma supara foarte tare...luni avea 4,4 ar azi 4,8 mm. Sper sa creasca pana marti cand ar putea fi prima zi de implantare.Oare de la Duphaston creste?
De asemenea spermograma nu e f ok, baietii sunt lenti si sunt doar 7% forme normale; dupa prelucrare au ramas 30 mil, dar la numar intotdeauna a stat bine.
De sustinere iau de maine Dupha 2 pe zi pana pe 14 dec inclusiv iar pe 15 ma testez, daca rusii nu dau semne sa vina.
Monique, tu cum stai cu endometrul? Multa bafta!
Aaaa, am intrebat daca sa iau acum Oestrogel si a spus ca e tardiv. Asa ca voi continua cu vitamina E 2 pe zi, Duphaston si ceai de cretisoara.

neata'

mai si eu stau prost cu endometrul
ieri, 30.11. il aveam 4 mm
ieri eram ziua 10
maine, vineri, ma duc iar la eco'
voi fi ziua 12, sper sa nu ovulez natural
sambata s-ar putea sa fie inseminarea...
mie dr. mi-a zis ca dupa ovulatie endometrul nu mai creste, doar se modifica
sper sa nu aiba dreptate

fetelor ca sa stiti si voi: i-am zis si eu de oestrogel, cu care ma dadusem deja seara si in acea dimineata - mi-a zis ca nu e ok (ca e dozaj prea mare - eu iuand si climen, care e acelasi lucru)
nu m-am mai dat cu oestrogel
am baut si ieri jumatate de pahar de vin rosu (cica creste endometrul)

deci daca ieri aveam 4 mm, azi sper sa am 5 si maine macar 6 mm, desi iodeal ar fi sa fie 7 mm
dupa ce fac in jectia de declansare, oare mai are timp sa creasca putintel?
offfff, mare problema cu endometrul asta

cu foliculii stateam relativ bine - adica ieri aveam cate 2-3 pe fiecare ovar, cei mai mari fiind de 16 mm (lun a trecuta i-aam avut mai mari...)

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

fetelor si eu va tin pumnii sa iasa cu bebei

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput