Punct si de la capat - 2

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Razvan078 spune:

Si doamnelor mamici dupa acest forum dupa cum puteti vedea cat de priceputa este acesta finta impreuna maicasa incresterea copilului ca este de 2 saptamani la ea si a ajuns de 2ori cu el in stare grazva la spital cum se face ca cumine a sta 1an de zile si nu am ajuns cu el la medic decit sal vada asa de rutina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Eu am o intrebare pentru tine.

Ce anume doresti defapt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Marius, probabil ca omu' vrea sa isi spuna si el partea lui de poveste. Mie una mi-ar sari raaaaau de tot mustaru' sa aflu de pe un forum ca (,) copilul meu e bolnav si nu mi s-a spus, si ca o sa am o mare surpriza in week-end cand nu-mi pot lua copilul, asa cum am stabilit cu celalalt parinte. Felul in care o face e mai... neplacut, dar nu suntem toti diplomati. NU sunt de partea lui, dar nici de a ei. Adica, spui unui forum intreg ca e copilul bolnav, dar alegi sa nu-i spui si tatalui copilului. Nici asta nu e frumos... parerea mea!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685

Mergi la inceput

Desiree2002- Multumesc pentru intelegere si sinceritate asa trebui sa gandeasca un om normal la si o mama nu spun ca eu nu am facut greseli toti gresim ca suntem oameni dar nu mi-sa parut corect sa fiu privat sa nustiu de stare de sanatate a propiului meu copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Daca l-ar fi sunat ar fi invinovatit-o pe ea de asta cum de altfel deja o face. Da, suni celalalt parinte imediat ce se imbolnaveste copilul, asta se face de regula dar in conditiile in care omul asta, taticul asta se poarta asa cum se poarta....... o inteleg de ce nu a facut-o.
Da, adevarul e la mijloc dar doar o singura parte se manifesta atat de vulgar.

+30

Mergi la inceput

Matzaila_81- Spune-mi si mie te rog ce inseamna vulgar la tine ce am spus vulgar tie ca om ti-se par normale lucrurile pe care o sotie si o mama? si iti readuc aminte nu eu am inceput aceasta mahala pe forum ea ma facut in fel si chip pe mine si pe familia si cred ca este normal sa am si eu dreptul la replica. Si pana la urma este si copilul meu

Mergi la inceput

Matzaila_81- Spune-mi si mie te rog ce inseamna vulgar la tine ce am spus vulgar tie ca om ti-se par normale lucrurile pe care le face o sotie si o mama? si iti readuc aminte nu eu am inceput aceasta mahala pe forum ea ma facut in fel si chip pe mine si pe familia mea si cred ca este normal sa am si eu dreptul la replica. Si pana la urma este si copilul meu. Daca tot vrea sa de spalam boarfele in public hai sa vedm unde ajungem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

de ce nu se sesizeaza nici un moderator?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

de ce nu se sesizeaza nici un moderator?

http://alinahandmade.blogspot.com/

In legatura cu ce?

sesizarea moderatorilor ar duce la stergerea ambelor subiecte,parerea mea!
Si...cine garanteaza ca e sfirsitul?

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui SondaRazvan

Matzaila_81- Spune-mi si mie te rog ce inseamna vulgar la tine ce am spus vulgar tie ca om ti-se par normale lucrurile pe care o sotie si o mama? si iti readuc aminte nu eu am inceput aceasta mahala pe forum ea ma facut in fel si chip pe mine si pe familia si cred ca este normal sa am si eu dreptul la replica. Si pana la urma este si copilul meu

pardon, aici nu e mahala. si sotia ta s-a exprimat mereu civilizat si fara limbaj vulgar. de drept la replica in mod civilizat ai auzit?

Mergi la inceput