Punct si de la capat - 2
Raspunsuri - Pagina 2
azzure_sun spune:
Cu febra si suspiciuni de scarlatina pentru copil. Joi a facut febra, am folosit medicamentele din dotare (nu le dau nume, ca precis le stiti toate), i-a scazut febra, a dormit toata noaptea. Am crezut ca e o raceala. Vineri cand m-am intors de la munca nu avea febra dar era foarte marait si nu vroia nici apa sa inghita. Am plecat cu el la spital. Deja incepuse sa planga, i-a crescut si febra. Am ajuns la Budimex cu febra 39.2, diagnostic: angina acuta. Ne-a dat antibiotic si mi-a zis sa fiu atenta sa nu-i apara bubite pe corp, daca apar tre sa merg cu el la Victor Babes ca e scarlatina. Deocamdata n-am vazut nimic pe el. Sambata toata ziua numai in bratele mele a stat, iar spre seara a inceput sa se simta mai bine si a reusit sa manance. Febra n-a mai avut, inghite constiintcios si medicamentele...iar saptamana viitoare, dupa ce termina tratamentul, trebuie sa-i fac o serie de analize ca sa ne asiguram ca a disparut microbul. Azi am ramas acasa cu el si chiar se simte bine.
babyblue spune:
multa sanatate!
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
azzure_sun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui balanta_tm Sanatate! Tat-su l-a mai cerut la el in ultima vreme? Sau cum s-a comportat? |
Taica-su mi-a transmis prin maica-sa vineri dupa-masa ca ar vrea sa-l ia weekendul viitor, ca sa ma lase si pe mine sa petrec timp cu el. Iar azi a sunat sa vorbeasca cu copilul, care bineinteles ca din greseala ia inchis. La cateva minute dupa mi-a trimis un sms prin care ma "mustra" ca nu-l las sa vorbeasca cu copilul.
Sa vezi surpriza ce-si ia si weekend-ul viitor pentru ca copilul nu are voie afara si e inca in tratament. Duminica seara termina de luat antibioticul. Asa ca o sa-l vada peste doua saptamani.
balanta_tm spune:
azzure, eu am impresia ca lucrurile incep deja sa se clarifice in mintea ta si ca actionezi in consecinta .
azzure_sun spune:
Yep.
Lui nu i-am spus ca cel mic a fost bolnav pentru ca ar fi venit repede la mama si s-ar fi vaicarit si ar fi plans ca o Magdalena...dar util nu i-ar fi fost copilului. Plus ca cel mai probabil infectia la el a capatat-o pentru ca acolo sunt vreo 2 copii de gradinita, 1 de clasa a 3a si un adolescent...Nu ca dau cu pietre, dar trebuia sa-l fereasca tocmai pentru ca era bolnav.
Razvan078 spune:
Foarte bine irina daca asa joci stind ce inseamna copilul asta pt mine este alegerea ta