Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 9
crispro spune:
Neata!
Tina, ma bucur mult de viza! Voi vreti sa mergeti mai repede, fara sot?
Tu fete, cand se loveste V sunt calma, sufletul si corpul imi tremura. Dar vocea e calma. Chiar si cand a cazut su era gurita cu sange, l-am luat in brate, ca urla si i-am zis " gata, mami, nu s-a intamplat nimic, ne spalam un pic pe gurita si ne intoarcem la joaca". Niciodata nu zic " vai, ce-ai patit? Ooo, saracul" . Deci nu va imaginati ca is chiar asa. Si v se loveste, da cu capul, eu ma fac ca ploua, el se freaca un pic la cap si gata, ca si cum nu s-ar fi intamplat. Dar nu pot sa il las sa dea cu capul de gresie si sa sper ca nu il sparge. No, asta e. Poate daca l-ati vedea cateva ore, ati intelege. Asa, cand ai vostri fac alte lucruri mult mai avansate e mai greu de inteles.
Sa-l ajutam pe Alex
histamina spune:
crispro, nu e vb de asta.
eu nici nu indraznesc sa ma compar la lungime sau greutate cu nimeni din delfinariu.
cand sora mea gemenuta mi l-a adus julit la nas, frunte si manuta, am plecat in cealalta camera si am plans de tremura camesa pe mine,vb lui Creanga.
daca plange cand e constipat si trebuie sa faca atunci caca, plang cot la cot cu el,iar daca ii recolteaza sange,asistentele ma dau afara,pt ca strumf se smiorcaie de cateva ori,iar eu plang ca la un dezastru.
nu suport sa i se intample ceva rau.
ciristina_serban spune:
Neata, vin si eu la cafea. Multumim Michele.
Eu is treaza de la 7, pregatit baietii, au plecat la servici si scoala. Si apoi de atunci tot spal vase ramase de aseara. Si abia abia le dau de capat.
Si eu m-am chinuit cu o durere de gat si o tuse urata cum nu-mi amintesc sa fi avut de ceva vreme. pana nu am bagat aerosoli cu dexa nu a cedat deloc. Dupa 2 sedinte deja puteam vorbi, nu mai tuseam decat ocazional. Azi continui ca ieri am sarit peste.
Nicole multam mult de info. o sa citesc mai tarziu. Te pupam muuult de tot sa treaca repede durerea. Imi pare rau ca te chinui atat cu umarul.
tina, felicitari pt viza. Ce mamica frumoasa plimbareata o sa fii.
crispro, te pupik. Am citit framantarile tale, ti-au zis fetele destule, eu doar te imbratisez cu drag.
Revin mai tarziu. byeee...
paula_m spune:
Imi ramane copilul nemancat si voi sunteti de vina...
Am scris un mesaj lung, legat de sfaturile date Cristinei. Dar l-am sters, ca poate suparam pe cineva. Dar rezumatul lui era urmatorul : Cristina stie cel mai bine ce are de facut, ea il cunoaste pe Vladut...
Sunteti niste fete extraordinare, fara sustinerea voastra sigur o luam pe aratura!!!
Dar cu ciorbita mea cum ramane?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
saddie spune:
Neata! Vin si eu la cafea.
La noi inca persista mucii dar nu mai curg. In schimb se aud undeva in gat si tuseste destul de rau cand doarme. Ma gandesc sa-i dau si Eurespal. Cand am fost la pediatra nu tusea inca asa ca nu ne-a dat dar acuma cred ca e cazul.
La dimensiuni stam asa: 9.940kg si 80 cm. A pus un kg in doua luni ceea ce e f.f. bine pentru ea si in sfarsit am ajuns si noi la 50% pe grafice, ca pana acum tot la 30% ne invarteam.
Pupam toti delfinasii bolnaviori!
tina felicitari pt. viza!
paula_m spune:
Saddie, eu prefer de 100 de ori sa curga mucii decat sa se adune undeva in sinusuri...
Pt Eurespal, mai bine suni dr sa-ti spuna cat sa dai, pt ca eu am dat de capul meu o sapt, cate o ling de 2 ori pe zi si nu a avut nici un efect si cand m-am dus la dr mi-a zis ca degeaba am chinuit copilul(ca e si rau la gust), ca daca nu ii dau cantitatea necesara nu are nici un efect. Sanatate multa si voua
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
histamina spune:
cristina
sigur cris stie cel mai bine,vroiam doar sa spun ca si eu sunt mamica plangacioasa si suspinatoare,daca strumf numai se incrunta.of,sper sa fiu o soacra buna.
ce ciorbita,soro?eu nu am mai apucat sa fac ciorba de 3 zile.fel doi,habar nu am ce sa fac.
sunt suparata ca iar e Gaudeamus si iar nu am niciun leut pt asta.
mereu e cate ceva,dar ca anul asta, parca nu a fost.
crissy77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Tu fete, cand se loveste V sunt calma, sufletul si corpul imi tremura. Dar vocea e calma. Chiar si cand a cazut su era gurita cu sange, l-am luat in brate, ca urla si i-am zis " gata, mami, nu s-a intamplat nimic, ne spalam un pic pe gurita si ne intoarcem la joaca". Niciodata nu zic " vai, ce-ai patit? Ooo, saracul" . Deci nu va imaginati ca is chiar asa. Si v se loveste, da cu capul, eu ma fac ca ploua, el se freaca un pic la cap si gata, ca si cum nu s-ar fi intamplat. Dar nu pot sa il las sa dea cu capul de gresie si sa sper ca nu il sparge. No, asta e. Poate daca l-ati vedea cateva ore, ati intelege. Asa, cand ai vostri fac alte lucruri mult mai avansate e mai greu de inteles. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Nici nu mi te pot imagina altfel
crissy77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Imi ramane copilul nemancat si voi sunteti de vina... Am scris un mesaj lung, legat de sfaturile date Cristinei. Dar l-am sters, ca poate suparam pe cineva. Dar rezumatul lui era urmatorul : Cristina stie cel mai bine ce are de facut, ea il cunoaste pe Vladut... Sunteti niste fete extraordinare, fara sustinerea voastra sigur o luam pe aratura!!! Dar cu ciorbita mea cum ramane? Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit un anisor!!! Poze mare-partea aII a |
ciorba de cartofi cu sfecla rosie (coapta in cuptor si adaugata la sfarsit), dreasa cu un ou si smantana
ciorba cu carne de pui si taitei (de casa)
supa cu galuste/fidea
ciorba cu multe legume+/-carne
supa de rosii cu crutoane (noua nu ne place)
Alice_Elena spune:
Neata, vreau si eu o gura de cafea ca parca nu reusesc sa ma trezesc. Cred ca vremea asta e de vina.
Nici eu nu stiu ce sa mai dau ee mancare la copilul asta, poate un pilaf ceva. Habar n-am
Bine ca e maicamea la mine ca ma mai ajuta cu una alta.
Paula sunt de acord, cristina stie cel mai bine ce si cum, dar eu ma oftic cand zice ca vladi e in urma. Nu sunt de acord
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 34+