Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 6
ramonavlas spune:
Salutare!
Nu am disparut, insa nu am avut timp.
Sa incepem....luni noapte nu am prea dormit, asa ca de la 8 dimineata m-am apucat de dat telefoane. Doctorul la care vroiam sa merg (cel cu care am nascut) avea loc doar la 17.30 si era in operatie cand am sunat, asa ca nu puteam vb cu el. I-am zis tipei de la receptie ca e o urgenta si daca se poate, as vrea sa ma duc mai repede. Bineinteles ca nu s-a putut. La ora 14, m-a sunat aceeasi tipa sa imi spuna ca a iesit domnu' doctor din operatii si imi transmite sa ma duc urgent la el (asta, in conditiile in care, cu Raisa nu umblam la el, doar am nascut cu el si am mai fost la controlul de 6 saptamani).
In 20 de minute am ajuns acolo, a iesit din cabinet, eram 8 femei acolo, a venit la mine, si m-a chemat, era o urgenta (pt mine).
Dupa consultatie: este ceva normal, se obisnuieste uterul, sarcina intrauterina in evolutie, 5-6 saptamani. Tratament: Duphaston, No-Spa si Diazepam.
M-a surprins placut cand mi-a zis ca "azi-maine, pe 1 faceti 1 an si 4 luni, nu-i asa? Foarte bine v-ati gandit sa mai aduceti pe lume un copilas la distanta asa mica". Adica chiar stia cand am nascut???? Bine, l-am sunat eu atunci la 12 noaptea, dar sigur nu am fost singura. Si ma indoiesc ca "s-a documentat" inainte sa ajung eu, ca doar nu vroia sa ma impresioneze....dar a reusit.
Asa ca m-am hotarat, merg pe mana lui cu sarcina asta ( cu Raisa umblam la altul, bun, dar niciodata nu dau de el).
A! Si inca ceva. E clinica privata, cand am semnat contractul ca voi naste acolo, pe Raisa, aveam aproape 7 luni, mi s-a spus ca dupa ce implinesc 7 luni, orice se intampla, sa ma duc acolo, dar NU inainte de 7 luni....ma gandesc asa: fiind clinica privata, nu isi "permit" sa piarda sarcini. Ieri mi-a spus ca oricand am nevoie, zi, noapte, sa ma prezint acolo, e tot timpul cineva de garda.
No, ce vreau si eu mai mult?
Avem o noua programare pe 9 decembrie, sa vedem si activitatea cardiaca.
M-am cam intins.....nu imi sta in fire, dar e vorba de vesti bune. Cand am venit de la clinica, am avut musafiri, azi de dimineata m-am dus la coafor la tuns si vopsit, de aia nu am apucat pana acum sa intru.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Vlad nu stie sa cada deloc. Vrea sa isi puna mainike in fata, dar da si cu gurita. El inca nu se catara pe nimic, nu stie, nici nu are forta. I/as lua o casca din asta http://www.thudguard.ro/produsedet.php?id=11 Oana, offf, cum s-a pricopsit cu enteroviroza ??? Dragul de el! Pupamsa treaca repede. Btz, sanatate si lui Paul ! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Hai mai Crisule, ce faci?Mai ramane sa-l bagi intr-un glob de sticla.nu te supara ca-ti zic, o zic ca mi-esti draga, ca altfel imi vedeam de ale mele.Si Cristi face multe nazbatii, la prima cazatura din pat, cand avea 6 luni mi-a stat inima in loc, acum deja sunt versata, e drept ca nici nu mai cade asa usor, dar curaj, mami, o sa treaca toate, nu avem, de ales, crezi ca noi nu am cazut??si mamele noastre ce sa faca saracele, ce casti sa ne mai puna?Pupam cucuiul nazbatiei mici.
Si pe loc cat ii trecea la copil durerea eram calma, dupa....la prima cazatura am zis ca lesin, am chemat o vecina, i-am dat copilu in brate si pe urma mi s-au muiat picioarele..
Denisa: Mateo e mortal, cum explica el acolo :)
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena Cristina, nu vreau sa te superi pe mine, dar eu cred ca vlad stie sa faca mai multe dar nu prea il lasi tu daca nu il ridici tu de jos? Nu invata sa se ridice singur? Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 34+ |
Eu una l-am lasat sa faca multe nazbatii, iar cu ridicatu singur l-am lasat sa faca el cum vrea.mai face el fitze si tipete cand sa se ridice singur cand mai pica, mai ales pe strada, ca acolo e frumos,sa ne vada toti,dar ii zic:hai sus, si se ridica.
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
adrianaBuc spune:
eu pe Rebeca am lasat-o mereu sa se descurce singura cu orice, doar am ghidat-o cand era ceva dificil; si uneori se enerveaza ca nu ii iese ce vrea ea, dar tot nu o ajut. Nu stiu daca e bine sau rau, dar a invatat sa se descurce pana acum...
ramo, ma bucur ca sunteti bibe. Abia astept sa treci burtik la semnatura
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
28+ cu
btz_ovi spune:
Crispo,cu riscul sa te deranjeze (iarasi!!) comentariile mele,o fac:din tot ce scrii tu mereu ajung la concluzia ca esti genul de femeie care cade prada stresului imediat,care se panicheaza usor la cel mai mic eveniment si are tendita de supra-protectie.Sper sa nu gresesc!
Dar si tu stii ca nu este bine asa.
Vlad cu siguranta,cum a spus si ALICE,stie sa faca multe dar tu ii ingradesti limitele prin grija excesiva.Am observat intr-o poza pusa de tine zilele trecute,era recenta,ca avea hamul pe el,asta in conditiile in care ai postat inainte un filmulet prin care se vedea f bine ca Vlad merge excelent,cum au spus si fetele.
Eu te apreciez ca esti o mama grijulie,este foarte bine,dar prin grija ta prea mare,risti sa o dai in alta extrema,sa devii poate sufocanta la un momentdat,lucru care nu cred ca i-ar placea lui Vlad de la o anumita varsta.
E si normal ca Vlad sa cada ca un sac cum ai spus tu,el trebuie invatat,ajutat,stii vorba aia "din greseli se invata",lasa-l in pace,sa cada,lasa-l sa se ridice singur,invata-l tu (ca el nu are de unde sti),dar nu incerca sa il mai protejezi cu caschete si hamuri deoarece in acest fel nu iti va invata nimic niciodata,va deveni un baiat temator care la cea mai mica dificultate va fugi catre fusta ta,astept ca mami sa il ajute.
Trebuie sa schimbi un pic atitudinea ta,sa fii mai relaxata,sa nu te mai stresezi de la orice lucru minor,nu uita ca (,) comportamentul copiilor se reflecta in personalitatea noastra si cu siguranta nu ti-ai dori ca si Vlad sa fie asa temator ca tine.
Si cum am zis,stiu ca te va deranja iarasi,dar esti constienta ca nu iti vreau raul!!!
Pup
P.S.Unchiul meu la 1,3 ani,din ce mi-a spus mama,a cazut din pat de 17 ori in 3 saptamani,nu are nici o problema psihica la varsta de 60 de ani,asta in conditiile in care la tara nu era parchet iar paturile erau la o inaltime destul de mare.
EDIT:RAMONA fato,da' ne-ai tinut pe jar nu gluma .Ma bucur ca vestile sunt bune,deci DPN-ul ramane pe 20???felicitari
baby78 spune:
ramo, ma bucur ca sunteti bine. Abia asteptam vestile bune de la tine!
Iuliana mami fericita de minune Tudor
paula_m spune:
Ne-am intors si noi, mai nedumeriti decat cand am mers.
M-am saturat de toate si de toti si imi vine sa ma duc in lume. Dr e f draguta, vb frumos, mi-a zis sa nu-i dau tratamentul, sa-i taiem tv si sa-l urmarim si ne vedem pe 22 dec la Cluj. Atunci ii face si EEG in somn natural. Imi pare rau Cristina, dar nu-ti pot ceda programarea, ca mai avem noi vizite de facut!!.
Sunt cu nervii la limita.Nu mai pot sa aud sfaturi de genul stati cu ochii pe copil. Am impresia ca incep sa am vedenii... Asta e daca mi-a tb mie controale cu copilul. Capul face, capul trage...
Poate se va termina vreodata si acest episod de nesiguranta.
La multi ani Laurica si Razvan!!!
Sa fiti sanatosi si fericiti!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
adrianaBuc spune:
citat din mesajul lui btz_ovi P.S.Unchiul meu la 1,3 ani,din ce mi-a spus mama,a cazut din pat de 17 ori in 3 saptamani,nu are nici o problema psihica la varsta de 60 de ani,asta in conditiile in care la tara nu era parchet iar paturile erau la o inaltime destul de mare. |
Asta nu insemna ca toti copii la 1 an pot sa cada la fel si sa nu aiba nimic. Vezi cati copilasi cu rani grave sunt internati la neuro pentru ca au cazut pur-si-simplu.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
28+ cu
tina_80 spune:
citat din mesajul lui crispro Laurica, La multi ani fericiti si sanatosi! Sa ai parte de tot ce iti doresti, sa fii iubita si implinita! Razvan de Krys, La multi ani! Sa cresti mare, cuminte, ascultator! Sa fii sanatos si sa iti bucuri mereu parintii Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA!!!!