Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (83)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Gata! Dupa 2 ore de chin declar incheiata cu succes operatiunea adormire una bucata piticoata maraita tare!

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui yvyana

La fel si Miki, ai 2 copilasi superbi (si eu mi-as dori pereche ). Andra are ochii verzi, sau vad eu peste tot numai ochi verzi .

Cam atat fu pauza mea, ca se aud urlete din dormitor.

verzi erau..acum parca sunt gri verzui..asa ii are mama mea, ea zice ca sunt verzi dar e un verde kaki..s-or mai schimba ? habar n-am..

pai si ce mai astepti daca vrei p[ereche ?

mami de 2 prichindei

L m-a cam secatuit de vlaga eu sper sa fie mai bine pe viitor, dar presupun ca o sa fie din rau in mai rau

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

hello
ce mai fac gagicile?
nu v-am mai citit de mult...aseara 2-3 pagini si acum la fel..bine ca e doar inceput de capitol..dau zor sa scriu si sa intru sa-l vad si eu pe rares

aseara am vazut si pozici....superbe personajele si schimbate ..nu nominalizez ..zic doar de grasunica lui yvy, (ca tot m-a pomenit ea)ce bulanosa e...cred ca-i cea mai grasunica dintre fetite....

imi pare rau sa citesc ca tot mai exista bolnaviori si cu febra..asa ca dau sa se sperie virusii ca nah ,dau pupicii eu zgomot mai nou ca asa-i place annei

despre noi nu mare lucru....tot sa traga si sa caute peste tot..mai nou are o ciuda pe o floare mare din hol si mi-o zgarma rau in ghiveci..deci nu vreti sa va imagineti ce face langa el cand o scap acolo..prima data a fost prapad..desi nu era interersata pana atunci de ea, in ziua cu picina imbracate doar gecile sa ni le msai punem pe noi.o las pution in premergator sa iau ceva de sus....intrazii cu deschisul gemurilor ..dar asa totul facut pe graba si tot o strigam sa vina la scara sa nu dea perdeaua jos..o auzeam ca tot venea spre scara dar ea cara cum ambele maii si cu gura pamat din ghiveci....si a tot dus 2 mani pe la bucatarie..2 pe hol ..2 la intrare 2 in living....cand cobor sa lesin..in gura molfaia o radacina care ii si iesise pe la coltul gurii
si sa va mai zic ca doar bagasem aspiratorul ca in nici o ora jumate venea meditatoarea la stefy....

-de mancat manca bine..dar nu mai stiu cum sa-i variez...cred ca ma intorc in cap[ trecut sa vad exact ce ai scrist ti ,Scrish despre ciorbite si ciulamale ca suna tentant
-borsul e ff bun....si in diversificatea lui stefy am avut de la 9l perisoare cu bors de casa(da eu foloseam cumparat...era unul de putin la punga)
Alexina se pot lega perisoarele cu galbenus...din ce imi amintesc..piept de pui tocat de mine, galbenus ,orez, putina painica, putina ceapa +verdeata taiata marunt ...chiar ieseau
a si uite ca mi-am amint ca tot pe la 9l ii faceam si papanasi fierti

ieri seara i-am dat mamaliga fara sare +unt +iaurt..oau e a mai papat..desi nu ma asteptam ca orez cu lapte nu a vrut..abia a mancat 100 g de gris cu lapte intr-o seara

nu avem nici un dinte...vad ca nu mai e agitata dar umbla cu balele tarash si daca o supar atata imi trebuie ca se repede la mine mai ceva ca un catel comunitar si ma molfaie de unde apuca

cam atata despre noi....

viss imi pare tare tare rau de ceea ce ti se intampla..
mada ti-am scris un pm aseara....ai cumparat ghetute?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Mandreeac e super mortal, zici ca e sa-i fie somnul dulce.

Ce fain a fost in seara asta la aerobic, am facut zumba, salsa, cha cha , ufff a fost super distractiv si revigorant as dansa si acum. Ma duc sa-l iau pe al meu la puricat.

Yasmi cum e Lucas?

Noapte buuuna.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Citat:

Gata! Dupa 2 ore de chin declar incheiata cu succes operatiunea adormire una bucata piticoata maraita tare!

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:

La fel si Miki, ai 2 copilasi superbi (si eu mi-as dori pereche ). Andra are ochii verzi, sau vad eu peste tot numai ochi verzi .

Cam atat fu pauza mea, ca se aud urlete din dormitor.

verzi erau..acum parca sunt gri verzui..asa ii are mama mea, ea zice ca sunt verzi dar e un verde kaki..s-or mai schimba ? habar n-am..

pai si ce mai astepti daca vrei p[ereche ?

mami de 2 prichindei

L m-a cam secatuit de vlaga eu sper sa fie mai bine pe viitor, dar presupun ca o sa fie din rau in mai rau

.

pai trage-o la imprimanta si poate iese mai cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Am revenit pentru ca am uitat sa-i scriu la Viss. Nici eu nu ma inteleg cu soacra dar o vad o data pe an si atunci fac criza de fiere. De cand vine pana pleaca vomit intr-una. Asa ca eu te declar super erou si cred ca ar trebui sa-ti ridicam o statuie si pentru cum te descurci cu puiutii dar aia-i mizilic fata de atacul atomic pe care-l poate declansa o soacra rea. [omulet care-si ridica palaria]

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Madutza, Strumphy, Miki, Somleac si multumim mult. Da seara fara tzitzii nu adoarme , dar nu am incercat varianta sa ii pun muzica si poate adoarme si asa.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

deea, pup o nebunatica mica, una mare si cuminte care face meditatii (la ce face?) si pe mamica lor
Ti-am raspuns la pm. Eu zic ca am rezolvat cu ghetutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Hai ca apar si eu asa, sa va spun:noapte buna!

Viss, imi pare tarerau pt chinul prin care treci. Sper sa gasesti o solutie.

Miki, si la mine vine soacra maine. Si sta vreo saptamana.
Eu, ce sa va spun, incerc sa o accept si sa ma port frumos. Asa cum zicea si catank, si a mea mi-a reprosat ca nu sunt apropiata de ea si de rudele ei cum sunt de altii (se referea la familia mea si la cei cativa prieteni buni). Asta e. N-am cum. E chiar imposibil.

Alexina, spor si voua la casuta!

Yvy, haioasa micutza ta cu pasiunea pt imprimanta. Si al meu roade toate cablurile pe care le prinde. Ba ii mai dau si eu, cand vreau sa-l tin ocupat cateva minute

Madutza, ce sa-ti spun ca n-am avut curent azi pana la ora 17!!! Noi stam pe afara cam 30 de minute maxim, dar de 2 ori pe zi.

Scrish, eu una nu as da faina copilului. Nici pt noi nu prea folosesc. EU azi, n-am avut incotro si neavand curent electric am pasat fructele si legumele cu furculita. A fost ok. Le-a mancat, desi mai erau si bucatele si nu s-a inecat deloc. Si eu am avut emotii.

Sunt rupta de somn. Pup. Noapte buna!

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Am vazut poze cu copilasi superbi si am lasat si comentarii, inclusiv tie Yvyana. Cate kg are Larisa? E mortala dolofana.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Legat de soacra, eu am inceput sa am o relatie nesperat de buna cu ea. Cand a fost ultima oara in tara am avut niste discutii cu ea mai serioase, asa ca de la femeie la femeie si pare ca acum s-au linistit apele. Nu pot spune ca o am la suflet, dar atnci cand ne intalnim nu ies scantei. Ea e singura cu care nu m-am inteles, cu rudele ei, chiar cu fratii ei si famiile lor ma inteleg f bine. Am observat in schimb ca soacra mea nu se intelege bine cu nci o femeie din familie acum e plecata..vine abia in aprilie.
In schimb la tel ma intreaba mereu daca vreau sa-mi cumpere ceva, sau imi spune ca a gasit o rochie frumoasa, o descrie si ma intreaba daca imi place sau ca si-a cumparat ea un compleu la reducere si daca vreau sa-mi cumpere si mie...o refuz politicos de fiecare data si atat. Nu vreau sa accept de la ea decat pt copii, pt ca fiind o fire dificila nu stiu cand poate izbucni o cearta si nu vreau sa-mi spuna ca "m-a imbracat"..ca a mai avut reactii din astea...

asta am povestit asa..mai off-topic

Mergi la inceput