Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (83)
Raspunsuri - Pagina 22
ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irinuca05 Pardon! Am vrut sa spun Catalinutza de Madutza. Probabil ma gandeam si la Dodo ![]() Mami fericita de Daria (8.04.2011) |
, ce ma bucur ca invatzasa doarma cu mamaie!De abia astept sa o las si eu cu mamaie

, odata cu una, odata cu alta sa nu se supere!

mandreeac spune:
Simo, Ally 
si multumim din suflet pentru cuvintele frumoase!
Simo i-am dat si l-am intrerupt ca facea numai cate 2 bilute pe zi. Ce ma bucur ca ai intrat sa ne scrii.
Yvyana multumesc frumos pentru tot ce ai scris. I-am luat si probiotic azi si siropel. Tu esti medic? Ai scris f frumos si explicit, mi-a placut sa te citesc, sa ne mai scrii asa mult si mai des.
Nasterea miracolului meu
Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ailed_dota miki, pe Maria mea?.... poate invatza sa pape cu pofta de la Vlad mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras ![]() Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
da da..cum sa nu..astazi ne arata ce muschi a facut el in timp ce halea un sandvis cu cascaval
ailed_dota spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
da da..cum sa nu..astazi ne arata ce muschi a facut el in timp ce halea un sandvis cu cascaval mami de 2 prichindei |

yvyana spune:
Nu stiu cine intreba, Sumetrolim/Biseptol/Cotrimoxazol sint una si aceeasi combinatie de antibiotice (trimetoprim si sulfametoxazol)!
Mandreac da!
Pupici fetele! NB!
madutza_bra spune:
miki, da si pe mine m-a amuzat faza cu chimbul de copii. Ai observat ca nu e prima data cand ii schimba fetele?![]()
delia, imi place mult de voi 

yvyana, deci mai avem inca un medic la fluturasi, super
Ce specialitate ai?![]()
Te-am intrebat la cate zile face pt ca si prietena mea a vut aceeasi pb cu baietelul ei si dr-ita i-a spus sa incerce sa-l lase sa faca la 3-4-5 zile si in timp s-a reglat. Acum nu mai are pb cu el 
alina, bafta la bb2 !!! Hai ca poate spargi tu gheata pe aici
Felicitari finutei tale!
lalely, si mie mi-a fost dor de burtica de la Cristi, la Cata a fost mai dificil pt mine, dar si acum cand ma dau cu crema ma gandesc cum au stat puiutii mei acolo 
strumph, asteptam povesti "bomba" ![]()

fetele ma bag sa fac cap nou si merg la nani
Asa ca "apitu nani", fetele! ![]()