Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (11)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Titi, daca asi fi avut bani, asi fi mers si la un alt cabinet sa repet bitestul si ecografia(asi fi la limita cu timpul (13 + cateva zile), dar ar fi alt stres. Ma gandesc ca asa voi inlatura orice suspiciune. Mi-e greu si asteptarea asta de 3 saptamani, dar sa astept cu sufletul la gura pana la 9 luni sa ma linistesc.... nu rezist.Plus ca am mare incredere in dr meu ginecolog, iar daca el mi-a spus ca rezultatul e de amniocenteza...il cred. Mai bine suflu in iaurt, desi sincer nu stiu ce voi face daca D-ne fereste nu-i bine. Nici nu ma gandesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

multumesc mult fetelor!conteaza mult sa ai pe cineva care in clipele grele sa iti spuna vorbe frumoase se sa-ti fie alaturi!multumesc!

andreea 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2012 spune:

Gagici, capitol nou aici: Capitolul 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Mersi mult Virginia, deci nu cred ca era zburdalnicul mue. Off lasa ca mai asteptam.
Da sunt la prima sarcina:D

Ioana, viitoare mamica de baietel (cel putin pana acum) 15 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

RAMONA,e bine ca ai luat-o pe ”drumul cel bun”,usor,usor,iti va fi din ce in ce mai bine,mai ales daca si tu vei fi mai relaxata.Esti absolut de admirat pt rabdare si sacrificiu,la mine nici nu poate fi vorba de asta,stau in casa de 24 de ore...Dar si acum ai aceleasi restrictii ca la prima sarcina?N-ai voie sa faci nik?
TINUTA,si eu am facut exact la fel(doar ca am mai consultat o opinie),am mai fi putut face TT inainte de amnio,dar ce folos?(alti bani cheltuiti,alt stres si si nici o certitudine).Am preferat varianta cea mai precisa.Abia astept sa facem hora minunilor de mai iunie.Chiar imi inchipui de multe ori o intalnire cu toate fetele si cu bebei cu tot ,undeva la anul viitor prin august-septembrie.Doamne ce emotii si ce veselie!O sa fie!
YLARI,voiam sa-ti spun ca te admir ENORM,sa stai tu singurik si cu bebita ,fara sot!Eu nu m-am simtit niciodata atat de dependenta de sotul meu ca acum.Sa-i dea Dumnezeu sanatate ,ca daca n-ar fi el ,nu stiu cum m-as descurca.El ne da micul dejun ,eu pieptan fata din pat,el o duce la scoala.Intre timp eu ma gatesc,el se intoarce si ma duce si pe mine la servici(asta dupa ce scoate cainele la pipi).Apoi isi rezolva treburile lui(noroc ca are un program flexibil),iar la pranz ne recupereaza iar pe toti,mancam toti impreuna(masa o dau eu ...la restaurant)...apoi iar ne distribuie la servici,respectiv bunici,iar scoate cainele si iar la lucru...seara o luam de la capat cu adunatul...Eu as lua-o razna numa sa stiu ca-s singura noaptea in casa...Si nu de frica...dar mi-e asa de urat fara el...te inteleg perfect.Sper sa va regasiti cat mai curand cu bine si sa va reuniti fortele fizice si gandurile bune!

Virginia 15+,mami de Ioana(22.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Acu voiam sa zic de ELLISHOR ca face nanitza cu bebitza,de nu ne-a facut casutza noua...,ca la ce spor avem la trancanit.......Si uite harnicutza de ea...Multumim ELLY!

Virginia 15+,mami de Ioana(22.12.2002)

Mergi la inceput