Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

RAMONA,nu-ti fa griji de greutate,bucura-te de bebe ca-i bine!Te faci tu gagica din nou dupa nastere!Cum te mai simti?
MIRINA bafta la TT,iar despre anticorpi daca nu ai mai avut nici o nastere ,nici o intrerupere,nici o pierdere de sarcina atunci ar trebui sa fie bine(cel putin teoretic).

Virginia 15+,mami de Ioana(22.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Citat:
citat din mesajul lui virgiL

ONUTZA cand zici ca esti ZEN,imi vine sa ma prepadesc de ras...si-ti zic si de ce ..pe mopsul meu de 5 luni il cheama ZEN si de cate ori zici asa mi te inchipui cu mutrita asta simpatica ,si neagra ,si nedumerita pe care o are catzelul.Si sa stii ca de asta l-am si numit asa,pt ca e super bland ,calm,pasnic si aduce un sentiment de liniste si voie buna.

Si eu vreau un mops. Chiar ne gandeam sa ne luam unul daca nu raman insarcinata(am avut ceva probleme, rezolvate acum). In prima saptamana din decembrie venim in Roman, sotul e de acolo si mergem la socri. Poate se intalnesc Shoshonika mea si mopsul tau. Amandoi cu ochii mari, rotunzi , grasi si pitici
Si nr de la masina noastra e ZEN.

Mihaela13+ cu Eduard-Flavius (pana acum...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

GATA!!!S-A TERMINAT !I-AU FACUT CHIURETAJ.MACAR S-A TERMINAT ODATA CHINUL....

andreea 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Dragelor dar ce ati mai trancanit :)).

Eu ma simt bine in continuare, cate o contractie mica cate un nospa si tot asa. Acum ma gandeam daca sa merg maine la medic ca nu am mai fost de doua sapt si ma gandam sa mi verificice colul sa vdm cum stam. Nici nu stiu.

Am tot vazut si din ce am mai auzit, marea majoritatea a femeilor insarcinate merg la medic o data la luna, insa eu as merge mereu:))

Adfdya, sper sa fie bine sora ta, si sa nu mai sufere atat de mult.

Virginia, tot cu moralul sus esti :) Este incredibil:) Sa vezi ce zi frumoasa o sa ai maine:D

Ioana, viitoare mamica de baietel (cel putin pana acum) 15 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Fetele care si au simtit mandretile sau celor care sunt deja mamici cu experienta, imi putetio spune si mie cam in ce zona a burticii ar treb sa l simt?

Adica mai sus mai jos de buric sau cum? Eu am ceva burtica si sunt si slabuta insa parca nu l am simtit pna aacum. Am mai simtit bule asa dar parca prea erau sus , jos sau prea pe lateral:))

Cat tine de kg, eu am luat 4-5 kg in 15-16 sapt de sarcina, insa avem 51 kg cand am ramas insarcinata. Mie dr mi a spus sa ne oprim undeva pe la 65 kg. Sper sa reusim:)))

Ioana, viitoare mamica de baietel (cel putin pana acum) 15 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

IOANA,la varsta asta de sarcina ar trbui sa simti usoare fluturari la vreo 3-4 degete sub burikutz.Dat fiind ca e primul bebe(nu mai stiu daca ai avut sau nu alte sarcini) e posibil sa-l simti pe bebe dupa 18-20 de sapt.Bebe al meu fluturise asa usor acum ceteva zile si de atunci nu prea l-am mai simtit,dar ieri dupa amnio s-a revoltat si l-am simtit din nou...manca-l-ar mama de fotbalist!
ADDYA,ma bucur ca s-a terminat cu suferinta si incertitudinea surioarei tale,imi pare rau ca atrebuit sa aiba o astfel de experienta!Refacere usoara!Si rapida!Multa sanatate si tie!

Virginia 15+,mami de Ioana(22.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

MULTUMESC FRUMOS VIRGINIA!SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE ,SI TIE SI BEBELUSULUI DIN BURTICA TA!SA VI CU VESTI BUNE MAINE SI SA NU MAI AUZIM DE PROBLEME!!!

andreea 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Addya, multa putere sorei tale sa treaca peste durerea sufleteasca.

Deea, Virgil, peste 3 saptamani m-am programat la medlife Dr Steriu ( o sa am 16 saptamani). Ati auzit careva ceva despre ea? N-o cunosc, dar mi-a fost recomandata. Toata operatiunea cica ma va costa cam 2000lei. Si cand zisesem hop c-am scapat de cheltuit bani la doctori, dar macar bb sa fie bine si uitam noi totul dupa. Nu-i asa virgil? Facem o hora mare cu bbeii nostri dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Virginia, tu tot timpul esti pozitiva si bine dispusa, te admir, asa as vrea sa fiu si eu tot timpul, dar din pacate nu sunt. Multumesc de intrebare, ma simpt mai bine si nu mai am asa de des contractii. Raul in mare parte mi-a trecut, acum astept sa treaca de tot. Tu ce mai faci, mai rezisti in casa? Stiu cum este sa fi inchisa in casa, la prima sarcina a trebuit sa stau in pat(nu aveam voie sa ma misc nici macar pana in bucatarie) de la 6 saptamani pana pe la 18 sau 20 de saptamani. Ma uitam pe geam si imi doream numai sa ies putin afara sa simpt aerul pe fata mea. Dar a meritat si daca trebuia sa mai trec si acum prin asa ceva, treceam fara sa clipesc.

Deea imi pare rau pentru visele tale. Stresul prin care treci e de vina pentru aceste cosmaruri. Sper sa fie mai bine cat mai curand.

Addya din pacate multi dctori din punctul nostru de vedere sunt cruzi. Totusi e bine ca sora ta a terminat cu asteptatul si cu suferinta pricinuita de asteptat. Acum ii doresc isanatosire si recuperare grabnica, ii doresc tot binele din lume si sa aibe cat mai rapid un bebelus al ei, sanatos si frumos.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 17+ Robert Aaron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Tinuta nu ai incercat sa mergi la un alt doctor sa mai ceri o parere?

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 17+ Robert Aaron

Mergi la inceput