Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna dimineataaaaaa!
Ne-am trezit si noi dupa ce azi noapte am avut iar o repriza de vise ciudate Nu sunt zdravana! Si ma mai mir de ce am uter contractil!

Anitta ce harnicuta esti tu meyyy! Dar usurel si cu grija sa faci, da? Spoooor!

Stefulici moderat, bineinteles! Oricum n-am mai iesit in oras de cateva luni bune, deci asta chiar a fost o exceptie Poooooooooop!

Elly 16+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Neatzaaaa is matinala in dimineata asta.Ne pregatim ptr vizita la dr si parca imi bate inima mai tare:))
Incerc sa fiu ZEN acu sa vad daca reusesc!!
Pe la 12 jumate 1 va dau vesti!
Va puuppp

Oana cu Bebe 16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Neata fetelor!

Elly, sa stii ca mie mi-au trecut de tot visele "alea". Nu stiu cum, dar la vreo 2 zile dupa ce m-am plans la voi de ele au plecat.

Bun venit noilor fete! Sa aveti sarcina usoara!

Sa va zic rapid ce-am mai facut eu. Ieri(ca si alaltaieri) am fost mai mult plecata. Si am avut o zi excelenta. Se pare ca am gasit reteta ca sa nu mai vomit intr-una. Trebuie sa ma plimb mai mult si sa imi fac de treaba in alta parte decat acasa. Ieri dupa servici am fost la shopping si desi vroiam sa ma vad si cu prietenele, le-am anuntat prea din scurt de planurile mele si n-au putut veni, asa ca am fost singura. Am ajuns la magazinul de gravide de la piata Sf Gheorghe(parca asa ii zice, pe langa Cocor unde intoarce tramvaiul). Au hainute suuuuuuuper!!!! Mi-am luat ieri 3 pantaloni si un sutien si le-am innebunit pe vanzatoare ca as fi cumparat tot magazinul. Dar altceva n-am mai probat pentru ca imi dadeam seama ca-s prea extaziata si n-o sa ma pot decide ce sa iau asa ca am zis ca revin mai incolo cand o fi burta mai mare si nu m-or mai incapea bluzele. Apoi am fost sa pap sus la Unirea si l-am asteptat pe "tati" dar pt ca el a cam intarziat am mancat singurei(eu si bebe). Si cu programul asta am reusit sa nu vomit ieri deloc. Aseara aveam un super tonus si am dormit ca un prunc azi-noapte, plus ca m-am hidratat si mult mai bine.

Asa ca probabil o sa intru mai rar pe forum si o sa fiu mai mult pe afara si prin magazine. M-am decis ca nu-mi prinde bine sa zac ca o bolnava si sa ma complac in starea asta. Eu daca stau acasa mult vomit mult, deci trebuie sa fie ceva psihic sau emotional la mijloc la mine. Daca as fi avut o problema reala cu sarcina si as fi fost consemnata la pat de medic ar fi fost altceva, dar eu am voie sa bantui prin oras. Cu alte cuvinte bebe o sa fie un mare plimbaret.

Ati amintit de Mc, va povestisem acu vreo sapt sau doua ca am fost la Mc Donald's si am mancat cu pofta si dupa 4 ore le-am dat afara pe toate nedigerate si a fost asa de oribil ca am zis ca nu ma mai apropii de Mc cat traiesc eu. Acum pt dimineata imi pregatesc o salata cu ton. Mi-e asa o pofta!! Si mi-e pofta de tot felul de chestii din peste dar nu stiu daca sunt ok pt ca pe eticheta nu scrie daca sunt preparate termic. Ma refer la pesti afumati sau marinati, adica tot felul de specialitati de peste ambalate. Voi stiti ceva de astea? Daca nu-s si preparate termic stiu ca e pericol de infectare in sarcina, dar nu stiu daca asta sunt sau nu preparate termic ca nu scrie pe ele.

Andreea, 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefulici
Esti norocoasa ca esti asa tanara ! Este un atu in plus! Si eu mi-am dorit sa fiu o mama mai tanara, insa pana acum nu mi-a iesit!
Ylary sigur a spus-o cu admiratie!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Neata!
Normal ca am zis-o cu admiratie! Ca nas fi dat si eu la 21 de ani sa fiu o mamica fericita si implinita! Daaaaar, niciodata nu e prea tarziu pentru asa o bucurie!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Neatza fetelor,
Aseara m-am mai linistit. Mi-am facut programare la amniocenteza si m-am hotarat sa nu spun nimic parintilor despre asta. M-ar inebuni cu intrebarile si m-ar stresa mai mult decat ma stresez eu singura.

Miha, la Tutunaru am renuntat, ptr ca am considerat ca nu suntem compatibili. Eu avand probleme mai delicate de infertilitate. Este drept ca el mi-a descoperit endometrioza si am fost foarte multumita de el ca chirurg, dar dupa.... mi-a dat tratament fara sa ma cheme la vre-un control, iar cand am mers eu de bunavoie ptr ca nu-mi mai venea CM dupa dipherelin mi-a luat 150lei ptr o eco transvaginala de 2 minute fara alte lamuriri, iar daca intrebam eu ceva, imi raspundea paraca in ras si in 2 peri. Apoi am ajuns la medlife, la un doctor care m-a pus sa fac 1000 de analize, dar care m-a ajutat sa-mi reglez problema cea mai grava cea legata de glanda tiroida. Oricum, fii linistita, am o prietena care a fost f multumita de tutunaru(i-a urmarit 2 sarcini).
pici tuturor si multumesc de primire. UM 19.08.2011, Data probabila a nasterii 25.05.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza burtici!
Anitta eu abia ma abtin sa nu arunc ochii pe articole stiintifice, mai ales ca la mine e defect profesional.
fetele!

Elena 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Virgina, fetelor nu sunt asa suparacioasa, fiti serioase
Deci, Virginia, de ce sa ma supar, Doamne fereste! Imi duc cu mandrie anii, hahaha! Important e cum ne simtim. Foarte bine ca esti asa cum zici, eu dimpotriva sunt muuuult mai stresata decat la sarcina cu Eva, intru in panica imediat. Imi e si greu ca am fost singura de cand am ramas gravi, sotul a fost plecat, se intoarce maine ori el imi da un echilibru si un calm pe care singura nu reusesc sa il gasesc. Bine ca se intoarce, abia astept!
Anitta, si eu am pierdut o sarcina anul acesta insa din cauza trombofiliei, chiar am intrebat si complicatiile asa mari sunt excluse la incompatibilitatea de grup sanguin, asa ca nu va speriati fetelor ca nu e asta intentia mea. Cel mult poate sa apara un icter prelungit dupa nastre la bebe. Va tin la curent. Daca va intrebati si voi medicii, mamicile cu grupa zero va rog sa scrieti si aici raspunsul, mai vedem si noi si alte pareri competente. Va pup, va doresc o zi frumoasa, fara greturi!
Aaaa la taitei cu lapte pofteam si eu la sarcina cu Eva. Acum as manca piftie... Abia astept sarbatorile!
Hai pupici!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

BUN VENIT NOILOR BURTICI!SARCINA USOARA SI LA TERMEN VA DORESC!!!
onutza83,BAFTA LA DR.SA VI CU VESTI BUNE CAT MAI REPEDE!

andreea 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Onutza, sa fie bine! Astept cu interes sa ne povestesti cand te intorci.
Elena, si tu tot in domeniul medical?
Eu mai am camera copilului de aranjat, de intins niste rufe si de spalat pe jos.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Addya, ce face sora ta?

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 11+

Mergi la inceput