Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Stefulici, eu am facut eco la 10 sapt si 6 zile. Se disting foarte bine capul si corpul, mainile si picioarele. Dr l-a fugarit cu sonda si misca foarte vioi. Deci o sa ai ce vedea.
Virginia, ce tonica si pozitiva esti! chiar imi place mult de tine, moldoveanca mea draga! Unde mai pui ca si suntem vecine de judet si te simt si mai aproape. Mie ecografia asta mi-a facut-o pe deasupra, dar am vazut ca are un afis pe care scrie ca la 12 sapt (morfofetala) o face endovaginal. Probabil se vede mult mai bine, fara puricii dati de colaceii de grasime. Ma bucur ca te simti bine, apta de munca. Eu as sta TOATA ziua in pat, de greata, de ameteala si parca nici nu le inteleg pe cele care ar zbura catre munca la cat de nasol ma simt. Pentru mine e bine ca am concediu, ca pot zace si voma. Sa stii ca si eu m-am gandit ca dr. Iliev are un program nou, mai de ultima ora, la cat e de pregatit dumnealui, mai ales ca am mai citit si pe fertilityfriend cate ceva. Dar nu prea gasesc informatii stiintifice (nu ma refer la forumuri sau bloguri, ci la info pur medicale, cu dovezi si studii. Eu lucrez in domeniul medical si ma omoara sa nu pot citi decat la nivel de bloguri). Ma bucura ce mi-ai scris si despre dansul, parca ma leaga si mai mult de tine faptul ca ieri eu, iar azi tu, am avut intalniri cu acelasi dr.
Deea, pe fertilityfriend scrie ca recoltarea e bine sa se faca cu cel putin o zi inaintea ecografiei, deci te incadrezi bine. Daca ai citit ce am scris eu aseara, si eu am facut recoltarea ieri, iar ecografia peste 8 zile va fi. Daca e gratis, e excelent. Dar de ce vrei sa faci in doua locuri DT? Cu cat mai multe, cu atat o sa te nauceasca mai tare rezultatele, care pot fi diferite. Probabil al treilea aparat de care zici e la Iasi, la dr la care merg eu.
Ylari, imi pare rau ca esti 'gretoasa'. Macar esti pentru o cauza buna, pe mine asta ma consoleaza si ma incanta. :) Eu am grupa 0 de sange, iar sotul A, si serios ca e prima data cand aud de astfel de analize. N-am patit nimic la sarcina cu baietelul nostru. E drept ca am mai pierdut intre timp una, dar cauza a fost alta, nu incompatibilitati de genul asta.
Tinuta, desi nu ma pricep, mie mi se pare in regula ce-ai tu acolo. Fii pozitiva, va fi bine, nu mai boci!
Bun venit, Mirina si Blanca! Mirina, fii fericita ca n-ai greata, e naspa sa stai cu nodul in gat permanent, zi si noapte, sa trebuiasca sa ridici perna ca nu poti sta intinsa ca ai senzatia ca-ti ajunge stomacul in gura. Ca intrebai de duphaston, eu fac trat cu utrogestan, intravaginal, cate 3 pe zi. Mai sunt fete pe aici carora li s-a indicat.
Mmm, lapte cu taitei... I-ai facut singura sau i-ai cumparat? Eu as manca o budinca de orez cu dulceata de fragi, mmmmmmm......

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Multumesc fetele de primire, sa dea DD sa fie bine pana la final si dupa.

Greturi, voma, rau nu am avut nici eu..slabe asa, un pic de control dar nimic exagerat, mirosurile in schimb pronuntate..asa a fost si prima sarcina si acum vad ca e la fel. Acusica intru in trimestrul doi si sper la mai multa energie desi nici acum nu am stat deloc. Cand ai un pui de 2 ani acasa timpul liber este zero si menajarea si mai si...

De ingrasat eu nu ma vait ca oricum vom lua sigur cateva kg bune, data trecuta am luat 15 kg acum sper la mai putin dar cine stie. Burtica destul de vizibila pt 3 luni dar la a doua sarcina cica e normal.

Suntem norocoase ca nastem vara zic eu din proprie experienta...

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 12s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Ylari,sper ca nu te-ai suparat,caci chiar nu asta a fost intentia mea...eu chiar nu ma simt batrana in nici un fel si ma simt muuult mai bine, cel putin dpdv fizic decat la sarcina cu Ioana de acum 9 ani.Ma simt mult mai sigura si increzatoare,mai experimentata,mai calma ,mai inteleapta decat in urma cu cativa ani.Si de ce nu chiar mai atragatoare(cu siguranta stiu sa-mi pun mai bine farmecele in valoare .Dar asteptandu-l pe dr, mi-a trecut asa un dracusor pe langa ureche...constiinta mea ma certa ca am asteptat atata timp ca sa fac al doilea bebe.Si mi-a trecut repede,cand am vazut ce ac imi pregateste asistenta.
DEEA,eu cand am dubii din cauza de prea multe optiuni din care sa aleg,merg pe instinctul meu initial.Si nu prea dau gres.
ANITTA,ma bucur ca-ti prieste concediul.Si eu te simt la fel de apropiata si ma gandeam ca poate am stat pe aceeasi canapeluta la MC Donalds si ne-am indopat.Nu mai despicati firul in 4 cu atatea informatii ca va innebuniti singure de cap.Mai da-le-ncolo de informatii stiintifice(sa stii ca si eu tot in domeniul medical lucrez,daca vrei sa ne consideram si mai apropiate)...pe mine personal ma angoaseaza mai mult decat sa ma linisteasca.Asta nu inseamna sa fim ignoranti,ci doar mai relaxati,informati dar nu cercetatori.
ALINA 04AND,sper ca te simti putin mai bine!
Noapte buna ,aducatoare de liniste si odihna va doresc!Inca o data va multumesc tuturor pt minunata sustinere pe care mi-ati aratat-o!

Virginia 15+,mami de Ioana(22.12.2002)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui virgiL
sa stii ca si eu tot in domeniul medical lucrez,daca vrei sa ne consideram si mai apropiate)

Atunci cu siguranta avem cel putin o cunostinta comuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Anitta taieteii ii fac eu ca mi se par mai buni si faina din ei mai ingroasa laptele...ma pacalesc si eu cumva sa consum lapte sa asimilez calciu.

Elena 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna seara, gagici!

Asta seara am comis-o si eu! Pai ce? Numai voi la Mac'?Eiiiii
Am iesit asa un pic cu niste prieteni si ne-am delectat cu junk food....mamaaa mamaaaa
Sper sa nu-mi fie rau de la ce am papat.

Pupilici pe burtici, si ne bagam la somnic!

Elly 16+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellyshor

Buna seara, gagici!

Asta seara am comis-o si eu! Pai ce? Numai voi la Mac'?Eiiiii
Am iesit asa un pic cu niste prieteni si ne-am delectat cu junk food....mamaaa mamaaaa
Sper sa nu-mi fie rau de la ce am papat.

Pupilici pe burtici, si ne bagam la somnic!

Elly 16+ cu Babyboom

Atata timp cat e o exceptie...
Stii cum zice francezul?: totul e bun cu moderatie. Inclusiv moderatia!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Daca tot suntem la momentul adevarului, recunosc si eu ca mai trec pe la McD...pap 3 junkuri: cartofi prajiti, sandwich Filet-o-fish si inghetata.

Elena 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Mirina si Blanca, bine ati venit! Sarcina usoara si bebei sanatosi!
Virgina, esti dementiala! Esti foarte tonica si asta e super pentru bebe!
Tina, de ce ai renuntat la Tutu?
Vad ca vorbiti de mancare...eu am facut un ostropel...la 9 l-am terminat si nu m-am putut abtine sa nu mananc. Nu-i de mirare ca am luat la 12 sapt deja 4 kg...

pozeBianca

Mergi la inceput

Buna dimineata!Sa aveti o zi fantastica!
Eu deja de pe la 7 m-am apucat de ordine si disciplina in casa asta. Virgi, mai rezisti in pat? (ceea ce voiam sa citesc 'stiintific' era doar de informare, nu de isterizare , parol)

Mergi la inceput