Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Bine v-am regasit burtici..eu astazi am asa o stare nasoala in primul rand ca ma doare capul si maseaua care culmea am reparat-o in iulie si in al doilea rand am ajuns la concluzia ca Luca face alergie la laptele de vaca si cred ca si la ou.si bronsilita din spetembrie tot pe acest fond a fost..
Virginiafelicitari pt baietel.. multumesc de intrebare dupa cum vezi nu e tocmai bine luca, ii tot ies bube care se fac ca niste blande si mai si tuseste..
Titi tu ii mai dai ceva pt tuse? eu tocmai i-am pregatit siropul intr-o ridiche neagra pt maine..
Ylari eu am 01 si sotul A2 dar nu inteleg despre ce analiza vorbesti??
Elena eu de la bun inceput fac eco tranvaginala si stiu ca fac pana mai incolo..
Burtici noi bine ati venit..sedere placuta alaturi de noi cu puiutii la caldurica..
Mirina chiar nu e o problema greutatea ta stai linistita ca bebe asimileaza tot ce trebuie..daca tiu te ingrasi nu inseamna neaparat ca se ingrasa si bebe..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna seara!
Azi am lenevit toata ziua,cred ca se intoarce raceala.
VIRGINIA ms de intrebareAlex e bine doar ca mananca mai putin.Pana la 1 an a mancat tot ce ii dadeam,erau multe lucruri pe care eu nu le-as manca in veciApoi a inceput sa fie selectiv ,mananca paste carne (nu exagerat)omleta lucruri nesanatoase gen salam crenvusti(rarrrrrr)fructe si cam atat.Legume doar castravetiIi fac ciorbe si asa mai il pacalesc si cu legumele
Vorbeati de kg mi-e de 1 saptamana mi s-a stricat cantarul si nu stiu cat am mailuat ,cred ca ma cearta rau doctorul pe 3 cand o sa ma vada
Feteleor mi-ati facut pofta de McDonaldsPana sa raman insarcinata de cate ori mancam acolo ma durea stomaculacum nu mai am nimic ,in schimb daca mananc mancare sanatoasa ma balonez si ma doar stomacul de mor
Va doresc o seara frumoasa si ne auzim maine

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Legat de kg nu mai zic..am luat vreo 2.5 kg si am o burta de 5 luni pe cuvantul meu...dar ma simt bine, bebe sa fie sanatos si asta e tot ce conteaza..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

ok, m-am linistit cu greutatea.

1.Ellyshor, cum sunt miscarile bebelusului? sunt puternice sau..subtile?
ca azi dimineata, am pus mana pe burtica si parca-parca am simtit ceva, dar nu sunt sigura daca a fost bebe sau mi s-a parut mie...cum iti dai seama ca e bebe?
2.mai face careva tratament cu duphaston? ca eu nu prea sunt convinsa daca trebuie sa-l iau sau nu...

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Mirina si Blanca, bine ati venit!
Mirina, si eu imi doresc foarte tare sa se vada burtica, insa varsta sarcinii mele e mai mica asa ca mai am de asteptat... La tine o sa se vada foarte curand, o sa vezi!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

SHOSHONIK,stai linistita cu placenta ,chiar daca acum e jos inserata pe masura ce uterul creste ea se mai deplaseaza in sus,iar nu e chiar pe orificiul intern al colului,nu-i bai.Si eu am placenta jos inserata,dar e posterioara.
ONUTZA,bafta maine la TT!
MIRINA ,BLANCA,bun venit si sarcini minunate si linistite cu bebei frumosi si sanatosi la termen!
Ylari,chiar ma gandeam la tine azi,ma gandeam ca-s baba si asa-mi trebuie daca fac copkii la 35 de ani...si brusc mi-am adus aminte ca tu esti chiar cu cateva luni mai mare decat mine...ca sa vezi ce-i in capu omului la amniocenteza
Eu am luat in greutata vo 2,5 kg per ansamblu pan la 16 sapt,cand am pus,cand am scazut...in functie de cum m-am stresat,ca de mancat ,mananc,rau nu mi-a fost....greata n-am avut..Slava Domnului.Oricum burta nu se vede,eu aveam inainte de sarcina 55,5 kg si 1,70m.

Virginia 15+,mami de Ioana(22.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Mirinaaaaa 1990 mamica????????? Sa fii sanatoasa, sarcina usoare si bine ai venit printre noi!!!!
Virginia chiar asa scumpa ceva mai interesant nu ai gasit si tu sa te gandesti in timpul amniocentezei??? M-ai facut sa rad scumpa mea!
Tigrutza este vorba de analiza anticorpilor anti A. Si anume la mamele care au grupa sanguina zero si care poarta in burtica bebelusi cu alta grupa de sange (mostenita de la tatal care are alta grupa de sange decat mama) este posibil sa ajunga uneori in sangele mamei cantitati mici din sangele bebelusului si atunci mama dezvolta anticorpi impotriva grupei de sange respective. Se numeste incompatibilitate de grup sanguin. Eu am inteles sa nu e grav cel mult are bebe un icter mai prelungit dupa nastere. Sau ceva de genul. Momentan atat stiu, voi afla mai multe la control, mi-am facut programare vinerea viitoare. Voi avea 11 saptamani si 3-4 zile. Probabil tot atunci imi va face si morfologica. Abia astept, imi e un dor de bebe maaaaxim!
Virginia varsta noastra nu e asa rea scumpo, stiu mamici fericite cu bebelaci scumpi si sanatosi si au nascut la 40, 40 si ceva de ani. Ce sa facem, asta e, daca mi-am intalnit sufletul pereche tarziu si daca asa mi-a scris Dumnezeu viata? Oricum El stie mai bine.
Vroiam sa mai spun ceva dar sunt batrana si senila...

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

hehe...sunt o viitoare mamica tanara, dar e in regula, dau mai repede in mintea copiilor ..abia astept sa se nasca si sa ne jucam ...asta daca va fi totul bine ...

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Fetelor m-am tot invartit prin bucatarie ce sa mai fac de mancare ca nu ma incanta nimic si am venit cu ideea ...lapte cu taietei, zic eu ca e bun ca si papita pentru cina. Deja am pregatit taieteii...ma apuc de restu'.
Pupici!

Elena 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirina5

hehe...sunt o viitoare mamica tanara, dar e in regula, dau mai repede in mintea copiilor ..abia astept sa se nasca si sa ne jucam ...asta daca va fi totul bine ...

16 +

Esti norocoasa ca esti asa tanara ! Este un atu in plus! Si eu mi-am dorit sa fiu o mama mai tanara, insa pana acum nu mi-a iesit!
Ylary sigur a spus-o cu admiratie!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput