Recomandare instructor bun pt scoala de soferi

Recomandare instructor bun pt scoala de soferi | Autor: trillian

Link direct la acest mesaj

Buna doamnelor,

am o rugaminte mare catre voi. Cele dintre voi care au urmat scoala de soferi in Bucuresti mai de curand si ati obtinut si permisul daca ati intalnit un istructor cu adevarate veleitati pedagogice, calm, cu multa rabdare va rog sa mi-l recomandati.

As vrea sa urmez scoala insa printre prietenele, colegele, cunoscutele mele cele care au urmat scoala recent au avut parte de experiente neplacute: instructori care tipa, nerespectuosi, etc etc ..
Eu caut un om care sa imi explice pe indelete, ca n-am mai incercat sa conduc niciodata si nu mai am nici 20 de ani sa tipe oricine la mine, vreau sa ma scutesc de vreo experienta neplacuta.

Multumesc mult si sa aveti o zi frumoasa!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Am avut cel mai misto instructor posibil:
http://www.autodavid.ro/
Nu stiu cum s-a dezvoltat anii astia si daca mai are si alti instructori, dar daca vrei sa mergi la el, suna-l pe 0722.605.995 si spune ca vrei sa faci cursul cu el, nu cu altcineva. De putini oameni mi-a placut asa cum mi-a placut de el .

Spor la

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Cand ti-ai luat carnet ?esti un ,,talent " ca si eu as vrea sa imi iau carnet dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

depinde in ce zona a Buc stai...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trillian spune:

Buna tuturor,

Monis dar un nume are instructorul recomandat de tine? Si mai ales cam acum cati ani ai lucrat cu el?

Mada, ai dreptate, la asta nu m-am gandit, eu stau in Banu Manta, ar fi fain sa gasesc un instructor f bun si aproape de casa.

Zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui trillian

Buna tuturor,

Monis dar un nume are instructorul recomandat de tine? Si mai ales cam acum cati ani ai lucrat cu el?

Mada, ai dreptate, la asta nu m-am gandit, eu stau in Banu Manta, ar fi fain sa gasesc un instructor f bun si aproape de casa.

Zi frumoasa tuturor!

David il cheama . Acum mai multi ani, dar intre timp am mai trimis oameni la el si toti au fost incantati. E drept ca nu e langa casa, dar are punct de intalnire la metrou si de la Victoriei ajungi relativ usor la Brancoveanu. Zic si eu... Eu daca as lua-o de la capat m-as duce la o sedinta si daca nu mi-ar placea omul, as cauta mai departe. Simplu .

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

eu am carnet din 1993 dar nu mai condusesem deloc dupa examen. Am luat ore acum in sept-oct... multeeee.... tot aici pe forum mi s-a recomandat un instructor. A fost foarte OK, am fost multumita.

El "lucreaza" in zona Mihai Bravu-Maior Coravu, acolo ne intalneam. Eu stau mai departe, dar veneam cu tramvaiul pana la punctul de intalnire. Acum conduc singura dar cu ceva teama. Pana una alta duc copilul la scoala si il iau seara.
Am mai mers si cu sotzul dar ma bodoganea constant
Daca vrei, iti dau PM cu nr. de telefon al instructorului.

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ingrid, vreau eu ca e exact zona mea .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

ti-am trimis PM

Pup

Ingrid

Mergi la inceput

Mersi Monis, mersi Ingrid.

Inca nu m-am hotarat ce si cum, oricum probabil mai la primavara sa ma apuc.

Ingrid, trimite-mi te rog PM cu numele si nr. instructorului tau.
Multumesc mult!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ingridnen

eu am carnet din 1993 dar nu mai condusesem deloc dupa examen. Am luat ore acum in sept-oct... multeeee.... tot aici pe forum mi s-a recomandat un instructor. A fost foarte OK, am fost multumita.

El "lucreaza" in zona Mihai Bravu-Maior Coravu, acolo ne intalneam. Eu stau mai departe, dar veneam cu tramvaiul pana la punctul de intalnire. Acum conduc singura dar cu ceva teama. Pana una alta duc copilul la scoala si il iau seara.
Am mai mers si cu sotzul dar ma bodoganea constant
Daca vrei, iti dau PM cu nr. de telefon al instructorului.

Ingrid si Cristi 8 ani

Ingrid,imi poti te rog trimite si mie datele de contact ale instructorului tau?

Mergi la inceput