Brum. N-D 101- Hai Pica, msilvy, aris!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

eu stiam de ergomed pt eliminarea lohiilor si retragerea uterului, desi mie doctorul mi-a zis sa nu iau daca alaptez si a avut dreptate, de cate ori il puneam la san incepeau contractiile

mama de mic +s38+ AMR 2sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

L-ati facut pe Patrick mai scund cu 1 cm :). S-a nascut cu 54 cm nu 53 cum e pe prima pagina :P.

Mergi la inceput

Felicitari fetelor care au nascut! Nasteri usoare celor care urmeaza!

Incerc sa citesc din urma dar nu reusesc sa va prind.

Noi am fost vinerea trecuta la pediatru (15 zile) si bebe avea 3800 grame.

Din experienta mea cu bebe, cel mai greu mi se pare sa ii fac baita pentru ca nu stiu cum sa il tin. La fel, mi-e teama sa nu il tin vreodata aiurea si in viitor sa aiba repercursiuni. Adica sa ii mut/ stric ceva pe la osisoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

aris , dupa cate vad e posibil sa nasti si tu sambata .
atunci sa fie intr-un ceas bun si pentru tine .

Mergi la inceput

da, se pare ca 26 e ziua noastrasa fie cu noroc

Citat:
citat din mesajul lui msilvy

aris , dupa cate vad e posibil sa nasti si tu sambata .
atunci sa fie intr-un ceas bun si pentru tine .

Mergi la inceput

bebellusi nu au oasele ca noi, sunt moi, nu sunt casante. e practic imposibil sa ii faci ceva rau. relaxeaza-te

Citat:
citat din mesajul lui carola

Felicitari fetelor care au nascut! Nasteri usoare celor care urmeaza!

Incerc sa citesc din urma dar nu reusesc sa va prind.

Noi am fost vinerea trecuta la pediatru (15 zile) si bebe avea 3800 grame.

Din experienta mea cu bebe, cel mai greu mi se pare sa ii fac baita pentru ca nu stiu cum sa il tin. La fel, mi-e teama sa nu il tin vreodata aiurea si in viitor sa aiba repercursiuni. Adica sa ii mut/ stric ceva pe la osisoare.

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

Mergi la inceput

am mancat un "i" dar scriu nelogata asa ca nu mai editez...va prindeti voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Carola, scuze..da probabil asa am primit mesajul aici....nu conteaza, o sa il modific. De baita, si mie imi era frica...sincer si acum mi-e un pic, mai ales de cum sa il tin intors pe burta sa il spal pe spate..greu am prins miscarea de la mama...

diana36+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooka

salu
Sa va mai spun? Si nici nu stie sa deosebeasca ziua de noapte, drept care de la 12 la 3-3.30 se uita pe pereti, plimbata bineinteles.

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

cum ii invatam sa deosebeasca ziua de noapte :)? si al meu doarme mai mult ziua.

eu mai am o "problema". Nu reusesc sa ma sincronizez cu el si sa il scot afara. Adica cu somnul lui. Ultima data cand l-am scos a fost sambata, 20 min.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Eu pana la cateva luni nu i-am facut baie fetiiimi era teama...mama si sotu nu aveau nici un stres si mama in fiecare seara ai facea masaj si o tragea bine si de maine si de picioare...ma uitam crucis la ea imi era teama ca o dezmembreaza

Acum tot mama o sa-i faca prima baie dupa poate ma mobilizez si eu daca nu ramane sa-i faca sotulica baie si masaj.

Mergi la inceput