Brum. N-D 101- Hai Pica, msilvy, aris!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

sa revin la mine .. sunt inca in stare de shoc .. noroc ca am totul pregatit de o luna (geanta spital , haine bebe , carut , patut ,
hainute ..) , ca daca ar fi sa trebuiasca sa mai fac ceva acum as fi cam varza .

de cand sunt insarcinata , ma tot pregatesc pentru marele eveniment ..
moasa , neonatolog , psiholog , m-au invatat de toate , le stiam "pe toate" , eram superpregatita ..
acum ca AMR 1 zi sunt in panica totala ! parca nu mi se intampla mie .
si totusi , sambata dimineata va avea loc "marele eveniment "..

mi-e frica sa ma gandesc , desi sunt foarte nerabdatoare sa-mi cunosc puiul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

salutare

incep prin a felicita noile mamici...sa aveti puiuti sanatosi si papaciosi si necolicosi ...si voi sa va refaceti rapid dupa nastere

acum sa va povestesc cate ceva despre noi...eu saptamana trecuta am fost varza cu 2 masele la care am facut infectie si a trebuit sa ma duc la stoma si mi-a facut anestezie si nu am mai alaptat ca mi-a dat si antibiotic...a foat groaznic bine ca a trecut...
acum problema cea mare este la pitica...am nascut-o cu o mica roseala pe pleoapa stanga si la 2 zile de la nastere ochisorul a inceput sa lacrimeze...ceea ce nu este normal la un nou nascut...am intrebat in maternitate neonatoloaga si mi-a zis sa stau linistita ca nu e nimik grav sa o sterg cu ser fiziologic...eee...acum a inceput sa faca secretii galbene la ochisor si se trezeste cu el lipit plus ca lacrimeaza...am chemat pediatra , a vazut-o si mi-a zis ca are canalele lacrimare infundate la ochisorul stand si mi-a dat trimitere pt maine dimi la oftalmologie...chestia este ca sunt facuta toata pe mine pt ca am citit ca se ;poate ajunge pana la operatie pt desfundarea canalelor...sper sa nu fie cazul ca e prea mica pt asa ceva...sa vedem ce zice maine oftalmoloaga

am vazut ca ati mai vb despre colici...eu ii dau infacol si din cand in cand il combin cu bonnisan si ceiut baby calm...si se simte mult mai bine ...adica nu se mai face acordeon..

referitor la lohii ...si eu am patit-o...dupa nastere nu mai vroiau sa curga si a venit asistenta de la terapie si mie facut un masaj la uterul meu proaspat operat si mi-a bagat in perfuzie o oxitocina...deci fetelor am zis ca dau mana cu moartea...dar uite ca acum au trecut toate...

aris....tu ce faci????...ai scos firul???

in rest ce sa va mai spun....pitica papa bine,am inceput sa-i dau iar san,doarme...avem program artistic de la ora 23 pana la 2 ... cand vrea plimbata in brate prin casa...daca ma asez si deu urla de zici ce-i aia...avem 4 kg...sunt topita dupa ea...si am reusit in nebunia mea sa o fac o alintata...

sa imin tineti pumnii pt maine la dr...

va pupi pe toate si pe puiutii mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

In primul rand FELICITARI NOILOR MAMICI.

Dana nu e asa grav faptul ca are canalul lacrimal infundat. CU masj se rezolva in marea majoritate a cazurilor si de obicei pina la 1 an se desfunda fara a fi nevoie de interventie chirurgicala. Baitul meu a avut asta la ochiul stang si pina la 1 an s-a rezolvat. Te va invata oftalmologul cum sa ii masezi ochisorul. Singura chestie care ma scotea din minti era ca trebuia s aii sterg ochiiul de nenumarate ori si bineinteles dupa fiecare somn se trezea cu ochiul lipit. Igiena locala est efoarte importanta ca sa nu duca la infectii, care in prima instanta se rezolva cu un antibiotic local, dar care pot duce la complicatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

ufff Lia prin ce-ai trecutda nu se putea cu anestezie ceva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

of lia nici nu pot sa-mi imaginez prin ce ai trecut
eu ma consider norocoasa ca doc mea mi-a zis sa-mi cumpar pabal ar sub activa oxitocina ca sa nu am prob cu lohii-le e o 120 ron fiola se gaseste greu dar nu conteaza, si la capitol medicamente de acasa trebuie sa vin si cu analgezicul perfalgan- sunt alergica la algocalim
norocul meu ca platesc o caruta de bani la asigurari si imi permit
ce face aris? parca zilele astea trebuia sa-i scoata firul

36+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

helen si mai exact pentru ce e buna fiola aia pentru lohii ,ce face?

33+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Si eu am experienta canalelor lacrimale infundate la ambii ochisori si destul de rau, adica erau multe zile in care se trezea cu ochii lipiti si pana nu il inmuiam cu ser fiziologic nu putea sa-i deschida. Am fost cu el la cateva saptamani la o clinica oftalmologica, si le multumesc celor de acolo ca m-au invatat cum sa-l masez si mi-au dat toata increderea ca sunt sanse f mari sa se rezolve fara operatie si asa a fost, pana intr-un an nu mai avea nicio problema! Asa ca perseverenta in masaj este calea succesului!

Offf, ce probleme ati avut cu lohiile, Dana si Lia, imi pare rau ca ati trecut prin asta, dar ma bucur ca acum sunteti bine!

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 36+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

altesa medicamentul se da in cazul in care ai uterul f dilatat, ajuta la contractarea lui, in cazul meu pt ca am gemeni sau daca e o sarcina singura daca bebe este mare

36+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Lia, dana... ati trecut prin ceva crunt. Bine ca s-a rezolvat

diana36+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

salutare
imi cer scuze ca v-am parasit de cateva zile
despre noi pe scurt. am fost marti la eco, bebe e bine dar micutz asa cum banuiam. nu mi-a mai scos firul miercuri, am zis sa il mai tinem fortat un pic. luni trebuia sa il scoatem totusi, dar azi m-a sunat doctorul meu sa ma anunte ca a aparut o problema si o sa inchida maternitatea incepand cu 1 dec. asa ca sambata scoate firul...adica nu maine, poimaine...m-au cam apucat emotiile pt ca ma indoiesc ca mai plec doi-in-unul de acolo. am contractii mai mereu si destul de dureroase.
asa ca sambata la prima ora puteti sa imi faceti galerie.
o sa incerc sa citesc un pic din urma.

dana - nu e asa un capat de tara cu canalele lacrimale, se pot desfunda prin masaj

mama de mic +s38+ AMR 2sapt.

Mergi la inceput