Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***367***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Intru rapid cu o rugaminte (stati liniste, nu trebuie sa ma votati pe undeva )

Excursionistele vesele !!

Teme de casa

1. Am trimis pe mail-ul comun variantele de meniu si dna de la pensiune ne roaga sa ii comunicam ce preferam sa mancam vineri si sambata seara asa ca astept pe mail variantele alese de voi pana sapt viitoare (fiind grup vor sa stie oamenii ce sa preg)
Deasemenea va rog sa-mi spuneti daca doriti camere duble sau triple

2. O sa avem din nou Mos Craciun asa ca propun sa facem iasari cadouri surpriza pt copii ca si anul trecut (adica fiecare aduce un cadou frumos ambalat in valoare de minim 50 ron pe care Mosul il va da unui copil aleator )
E ok ?

3. Abia astept sa ne vedem !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Ce vreau sa mai adaug este ca eu am avut prima oara senzatia unei descoperiri, a unei revelatii, atunci cind ne-a povestit cum si-a asumat ea constient rolul de "temporar casnica" urmindu-l pe Mimi prin tari straine, cind ne-a relatat ca totusi se simte singura acolo, ca se confrunta cu dificultatile celui care e abia la inceputurile emigrarii. Atunci am vazut-o...altfel decit pina atunci.

Mi tu si am apreciat-o pt sinceritate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Dodo sanatate multa lui Bogdi

Eu ma simt tare ciudat, caci m-am trezit si mi se pare ca mi s-a micsorat burtica Tare ciudat arata

Olga, mamica lui David iepurasul si 27+

Mergi la inceput

Novus eu sunt de acord cu cadourile Sa speram ca anul acesta n-o sa mai zbiere copiii la vederea Mosului

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Novus eu sunt de acord cu cadourile Sa speram ca anul acesta n-o sa mai zbiere copiii la vederea Mosului

Daaa sper si eu !!Ada mai nou vad ca e incantata de Mos

Pisiko, te rog de pe acum sa ii spui Pisikului sa nu isi mai ia caciula buclucasa ; ii fac eu cadou una noua

Mergi la inceput

Citat:

Salutare!!!

Eu ma simt tare ciudat, caci m-am trezit si mi se pare ca mi s-a micsorat burtica Tare ciudat arata

Eu zic ca nu te-ai trezit tu inca bine !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

hmm, ana, sigur nu ma confunzi? ca asa, completari una dupa alta nu cred ca fusara, ori ma lasa memoria

in orice caz, daca noi vorbim impreuna si ne intelegem separat, e si asta o forma de... comunicare

n-am kef de muncaaaaaaaaaaa!!!

ah, nu v-am zis cum s-au soldat incercarile mele de "independenta" :) la unul din posturile la care am aplicat mi s-a dat raspuns relativ rapid (cam dupa vreo 3 saptamini) ca au ales "din multime" pe altcineva (io care eram sigura ca sint singura care se muleaza pe post, ca era unul de-asta cam strutocamila ) si la al doilea am primit raspuns de curind, acu vreo 2 saptamini (dupa aproape doo luni deci de la trimisul CV-ului) in care recrutorul facea un bla bla dragut, cum ca i-a placut parcursul, ca e interesant etc... dar a luat pe altcineva.

acum, vorbind cu o prietena care e aci, in oras, de vreo 6 luni si cauta de munca, si pt asta a inceput prin a presta gratis ca sa " le arate ca e indispensabila" si nici asa inca nu a gasit de lucru cu contract (in bransa ei, unde are experienta vreo 20jde ani si unde io aplic ca incepatoare si mai credeam ca sar recrutorii pe mine ) ce sa mai zic, decit ca tre sa stau in banca mea si sa ma concentrez pe ce fac aci, chiar daca nu mai imi place

si, ca tot incepui sa fac "inventaru", sa va pove si de seful cel nou, care a inceput prin a dezbina de sus in jos, sefii nostri se simt amenintati si au inceput sa faca pe politaii, sa "traga" in tot ce misca, toate astea fiind pe un fond de lipsa de lucru, caci nu numai ca am pierdut ultimele negocieri la sateliti si i-a luat concurenta, dar cica starea asta se va prelungi pina dupa iunie la anu, pentru ca vin alegerile si totul va stagna pina apare noul presedinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:

Salutare!!!

Dodo sanatate multa lui Bogdi

multa sanatate lui Bogdi si de la noi

oli, poate ca bb s-a bagat cu capu-n jos, ca esti cam in termen

simply grabiti-va si voi umpic :)

Mergi la inceput

Chatonel, imi pare rau ca nu ti-au iesit pasentele si ca seful tau e un bou

Mergi la inceput

Chato imi pare rau ca nu ti-au iesit pasentele...dar nu te da batuta acum (asta am auzit-o chiar acum din desenele lui David ).

Cred ca ai dreptate cu burtica, s-o fi intors copchilu. Dar tot mai mica o vad. Pana acum cu greu o vedeam pe "dansa", iar acum o vad ceva mai bine. Va place reperul meu de masurare a burtii?

Mergi la inceput