Traznaile... noastre.

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Una din scurt...iar am pus cd-urile in frigider,portofelul si telecomanda la masina........

I-am spus sotului ca ma duc sa platesc cablul....el m-a spus ca se duce el....preocupati el cu serviciul..ca baga oamenii lui mana n incasari si el tot pune la loc,ca ii e mila,ca au copii si poate au luat pentru ei,eu cu situtiile de sfarsit de an.....eu nu ma duc la cablu,el nu se duce,fieare zicand ca se duce celalalt...ne-am trezit cu cablul si internetul taiat.
Si cea mai tare....am luat rufele spalate si aranjate,le-am bagat calma in masina de spalat si le-am pus in dulap pe cele murdare....

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Si cea mai tare....am luat rufele spalate si aranjate,le-am bagat calma in masina de spalat si le-am pus in dulap pe cele murdare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Hmm, noi am plecat in oras cu masina si cu cat ne-am uitat prin magazine, am lasat masina intr-o parcare. Dupa ce am termiat shopppingul, ne-am suit frumos in SBahn (metrou) si am plecat acasa. Dimineata ne intreaba tata unde e masina, ca nu o vazuse in fata portii. Atunci ne pica fisa la amandoi ca am lasat masina in oras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Bucuresti-2003, eu prospat venita in capitala dintr-un orasel mic de provincie (venita din 2002), si mai proaspat mutata in Titan la sotul meu. De la munca merg direct la posta sa platesc telefonul fix...dar la intoarcere stateam in intersecte si ma suceam de pe un trotuar pe celalalt ca nu stiam drumul spre casa si imi "storceam" creierii daca este sa intreb pe cineva ce punct de reper sa-i zic eu ca sa ma indrume. Pana la urma am gasit singura drumul spre casa.

Bucuresti-iarna lui 2003. Primul an cu sotul meu ca o familie. Iarna grea, ninsoare. La serviciu vine sefa si zice ca nu stiu ce medic a zis ca nu merg tramvaiele. Gata, zic eu, sunt pierduta, eu stiu numai cu tramvaiul sa ma intorc acasa ca asta a fost singurul mijloc de transport pe care m-a invatat sotul sa circul, mai tarziu am invatat si cu metroul si autobuzul. Plec mai devreme de la munca, a doua zi era Craciunul. Stau in stati, vine tramvaiul nr 16, este foarte bine, imi zic eu asa in gand, ca asta trece prin zona pe la mine, doar o statie merg pe jos. Ntz, ntz, ntz, tramvaiul venea de la Depoul Victoria si mergea mai intai in Baneasa. Pe la Lizeanu toata lumea cam cobora si zicea ca face tramvaiul la stanga, vorbeau intre ei oamenii. Eu nu ma cobor, zic eu asa in mintea mea: Lasa ca stiu eu cum sunt drumurile astea din Bucuresti, sunt ele intortocheate dar pana la urma dau ele acolo unde vreau eu sa ajung. Zis si facut, stau eu in tramvai o statie, doua ( eu ma uitam atenta la drum, daca este la o adica sa stiu sa ma intorc), trei statii, la a patra am cobirat si am luat nametii la picior. Ajung la Lizeanu la fix, venea un 46 tramvaiul meu, erau inca cele vechi cu doua vagoane de culoare albastra. Bineinteles ca ma urca in primul vagon si ala cel mai aglomerat, in spate inca vreo 3 de 46. Ajung eu in cele din urma la statia mea la ora la care ajungeam eu de obicei daca plecam la ora normala de la lucru. Trebuia sa iau paine, trec pe langa vreo 2 centre de paine, eu nu si nu, ca iau de la magazinul de la scara blocului. Tzeapa, nu era paine. Merg in piata, la magazine, nu gasesc. cand ma gandeam ca trebuie sa iau iara nametii la picior, imi venea sa urlu. Ma apuc sa fierb cartofii ptr salata de boeuf, dar cu un ochi pe fereastra sa vad masina de paine. pana la urma inchid aragazul si ma incumet eu sa merg la un centru de paine care imi adusesem eu aminte ca nu era asa departe. Noroc! Cand sa ies din scara tocmai venise si masina de paine. Sa nu mai zic ca in anul ala am facut la mancare de ziceai ca avem 10 invitati la masa: salata de boeuf din 2kg de cartofi, arata pe platou de parca era o ciuperca gigant, vreo 40 de sarmale (nici mama nu facea atatea si eram eu, ea si fratele meu plus rudele sau cine se mai nimera prin zona), friptura(nu prea multa ca nu-mi permitea marimea tavii ca sigura puneam un porc si 5 pui la cuptor), salata din ciuperci(reteta de la matusa) cu maioneza, usturoi si smantanba din vreo 6 cutii de ciuperci, plus o oala de ciorba de afumatura, dulciurile le-am cumparat ca nu ma pricep sa le fac plus ca vreun cozonac mi l-a trimis soacra. Concluzia: prima zi de Craciun am facut-o la socrii (mancarea mea a ramas neatinsa), apoi s-au mancat salatele si friptura si am tras de ciorba si sarmale pana dupa Revelion. Am stat eu asa si m-am gandit apoi: daca veneau socrii, noi doi, plus cumnatul care putea sa vina si cu vreo gagica si tot mai imi ramanea mancare pe cateva zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Bucuresti- ne pregateam de cununia civila si am alergat toata ziua, era ziua libera a sotului. Dupa-amiaza ma pun in pat si atipim amandoi pana la vreo 7 seara. Suna mobilul sotului, eu dormeam la margine si langa mine era masuta unde se afla mobilul. Ma intind eu, cu ochii impaienjeniti vad pe tel sotului numele dispecerului. Atunci sar ca arsa: Trezete-te! trezeste-te, este ora 7, ai intaziat la munca si te suna acum. Sotul si el buimac, se dezmeticeste si el si imi zice...Da, este ora 7, dar este 7 seara, nu dimineata, linisteste-te ca suntem in aceeasi zi.

Bucuresti- mi-am jurat ca nu mai fac asta. Ma intorc de la munca si pun la cuptor niste pulpe de pui si ma bag in pat, atipesc. Vine sotul, ma trezesc si imi aduc aminte de pulpe. In clipa urmatoare scoteam niste sunete nearticulate, cica eu ziceam ca vorbesc si vroiam sa-i zic sotului sa inchida focul de la cuptor ca acolo sunt pulpele si se ard. Sotul nu intelege, imi spune sa ma calmez ca el nu stie ce vreau eu sa-i zic. Pana la urma ii zic: Repede la bucatrie, cred ca am ars friptura. Nu se arsese, era mai rumenita, dar s-a cam uscat, in rest era buna de mancat.

Canada- merg cu sotul intr-o localitate de langa Montreal. Zis si facut, in plina iarna, nameti, frig, etc. Ne terminam noi treaba si dam sa ne intoarcem cu autobuzul bineinteles. Din Montreal luai autobuzul sprea aceea localitate de la metrou, facea cateva statii apoi intra pe autoruta, intr-o jumatate de ira erai la destinatie. La destinatie insa, erau doua statii una langa alta unde asteptai acest autobuz. eu eram confuza, mai tarziu m-am lamurit. Cand coborim la destinatie ma miram eu ca nu toata lumea coboara. De ce? pentru ca autobuzul facea un ocol prin localitate apoi iar se intorcea la capat si de acolo pleca spre Montreal. La intoarcere ne-am asezat in statia unde nu erau asa multi oameni...zicem noi, lasa-i pe fraieri sa se inghesuie. Si vine autobuzul, si mergem noi, mergem, nici urma de autoruta, se intuneca devreme, lumea cobora, numai noi ramanea, la un moment dat se opreste autobuzul si soferul stinge luminile. Sotil se ridica de pe scaun si merge la sofer sa-l intrebe...acesta si tresare, nu si-a dat seama ca noi ramasesem in autobuz. Apoi ne explica ca ramanem in autobuz ca el se intoarce de unde am plecat si apoi merge spre Montreal. Si uite asa am vizitat noi Point-Clair-ul fara sa vrem.

Apropo de orientare cu Nord, Sud, est, Vest, la fel...sunt zero. Sotul meu mereu ma intreaba starda cutare in ce directie este? Si el mai are o expresie, asta o avea inca din Bucuresti...Daca te las aici, stii sa te intorci acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

Sa va povestesc o traznaie, nu a mea ci a unei profesoare din liceu, e prea buna sa ramana nepovestita.

Era pe vremea cand nu prea avea lumea aspiratoare,asa ca draga mea profesoara, facand curat in casa, matura de zor toate camerele. Si in timp ce matura se gandea: " acum tot ce trebuie sa mai fac e sa arunc gunoiul si sa scot oala cu ciorba din frigider". Asa ca a adunat tot gunoiul pe faras si, cu gandul la oala cu ciorba a deschis frigiderul si ZBANG - a aruncat continutul farasului peste mancarea din frigider.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Mancarea din frigider avea capac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ni-na

Mancarea din frigider avea capac?

Ei,asta nu mai stiu, dar cred ca avea mai mult decat o oala de ciorba in frigider

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Peripetii de Sarbatori

Ne-am petrecut Sarbatorile la mama si la matusa. Am plecat pe 24, dimineata devreme. Suparata, eu, pentru ca, de pe o zi pe alta, diparusera 30 de lei, mult, pentru mine. M-am sucit, m-am invartit, am rememorat drumul cumparaturilor, am socotit in doua moduri, pauza, banii au ramas pierduti.

Mergem la gara, descopar cu stupoare ca biletele s-au scumpit enorm.

In fine, am plecat. Am ajuns la mama, unde am descoperit ca am un cost suplimentar de... 22 de EUR. Cum, habar n-am, oricum, sa pic pe jos.

Plecam la Cluj...

Imi cumpar 3 articole din C&A, Polus Mall, d-ra de la casa le ia, le taxeaza, le baga sub tejghea, sa mi le puna in punga, scoate punga si mi-o da, de-abia acasa descopar ca unul din articole lipsea. Of. A doua zi, alt drum pana la Mall, recuperez ciorapii. Ocazie cu care ajung pana in Carrefour, unde, la raionul de haine, ma apuc de probat una-alta si... imi uit geanta cu actele, banii, bonurile, telefonul, agatata pe un cui, acolo. Cu o haina peste ea. Mi-am dat seama la casa, intr-o secunda am fost leoarca de transpiratie. Am fugit intr-un suflet dupa ea, am gasit-o.

Deja intrasem la idei, ca io nu fac de-astea, zici ca aveam o ceatza pe minte, nu mai gandeam clar.

Mi-am vizitat bunica iesita din spital, Daria a adormit acolo, am chemat taxiul, in Cluj te intreaba si pe ce nume. Acum mi-a rostit operatoarea numele, iar eu am ramas interzisa... Am aflat de la taximetrist ca si-au luat o aparatura ultra-performanta, care retine nr. de telefon si daca ai sunat o data. Numarul si numele, nu mai tre' sa spui pe ce nume.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

anul trecut, dupa ce am targuit in Kaufland eu am mers la masina sa pun cumparaturile, copii si sotul au ramas sa mai caste ochii la Deichmann.
eu am asezat cumparaturile in masina fain frumos, am dus cosul la loc si-am plecat linistita acasa. cand ieseam din parcare ma gandeam ca ceva nu-i in ordine, ceva lipseste...
la jumatea drumului ma suna barbatul sa ma intrebe daca n-am fost rapita. da, m-am rapit singura.

Mergi la inceput