Traznaile... noastre.

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

eu ieri:

faceam sarmale si imi trebuia ceva afumatura, pe sot nu l-am lasat sa se duca (nici acum nu stiu de ce - cred ca doar aveam nevoie sa ies din casa), cumpar 2 sacose pline si in fata usa de la apartament(etajul 4 fara lift) imi dau seama ca nu am luat nimic pt sarmale, injur bine in gand, intru in casa, Rares incepe sa planga ca vrea si el afara , il imbrac plec din nou, cumpar o bucata de kaiser si 4 banane si trecem 15 min prin parc.

Plecam de acolo si in fata usi de la intrare in bloc(noroc ca NU urcasem din nou cele 4 etaje), imi dau seama ca nu am punga cu cumparaturi, injur din nou bine, ma intorc in parc punga era intr-o invartitoare (l-am dat pe Rares si probabil am pus punga langa el)

Rad si acum probabil sarmalele mele nu vroiau afumatura

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ma distrez de minune cu operele voastre
Da' azi trebuie sa ma inscriu si eu.Tocmai m-a anuntat husbandu' ce traznaie facui.Am luat capacul de sticla de la o cratita si l-am pus alaturi,numai ca alaturi ala era taman peste un alt ochi de aragaz,dar care ... ardea Rezultat - el l-a atins ,s-a cam fript la degete si a trantit rapid capacul in chiuveta, unde sticla a crapat instant
Am crezut ca am epuizat fazEle cu aragazul - de la uitat mancarea pe aragaz pana scadea toata apa,pana la uitat presso-ul de cafea pana s-a topit manerul de ebonita.Fazele astea le-am facut cam de cand am ramas prima oara gravida si mai continua inca.Cred ca au legatura si cu neuronii pierduti ,dar si cu existenta DC .
Ah mai am o opera legata de bucatarie.Am pus odata in frigider o sticla de must "neoprit" ,dar capete seci - si io si sotul - l-am pus cu capacul inchis.Evident el a fermentat si intr-o duminica dimineata pe la 5 am sarit din pat la auzul unei explozii.In camara, ca acolo era atunci frigiderul pus ,usa frigiderului era deschisa larg si niscaiva rafturi de plastic de pe margine rupte-pocnite.Nu mai zic de mustul imprastiat.Faza e ca macar cu ocazia asta ne-am luat frigider nou,ca celalalt era un Arctic model mai vechi,mostenit dar cum mergea perfect,nu ne indurasem sa il schimbam.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=18" target="_blank"> VOTATI POZELE DIN ALBUMUL "VARA 2011 AMINTIRI DE VACANTA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Pe cand eram gravida in 35 de saptamani, cu burta de zicea lumea ca nasc gemeni (io nu ma vedeam chiar asa de mare), am plecat cu trenul de la Galati (ca am zis ca nu nasc acolo, la ce conditii erau, raman fara copil) la Cluj. Mi-am luat doua locuri numai pentru mine. 3 in total, tanti de la ghiseu a considerat ca suntem minigrup si mi-a oferit reducere 10%. Eu am tacut malc. Controlorul s-a uitat cam suspect dupa a 3-a persoana din minigrup, io m-am facut ca nush pe unde e...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

De pe vremea cand stateam la bloc...si nu aveam masina de vase...
Avea al meu o farfurie din ceramica cu un cocosel pictat.Tinea mult la ea,imi spunea ca-i aminteste de bunica lui si de vremurile cand era mic si manca in ea supa cu taitei.Si stiti cum sunt blocurile comuniste in care auzi tot ce vorbesc vecinii si ei te-aud pe tine,mai ales cu geamul deschis...
Dupa ce-am mancat ,spalam vasele si-i spun sotului...
-Daca nu mai mananci,da-mi si mie cocoselul sa ti-l spal ca tot sunt aici la chiuveta...
A doua zi vecina mai in varsta ma privea cu subinteles,cu un aer de stiu eu cine esti oarecum dezgustata.Cateva zile mai apoi aveam sa aflu de la o alta vecina cat sunt eu de perversa si ce spurcaciuni pot face eu in chiuveta de la bucatarie...

Si alta,tot de la bloc...
Facusem cartofi prajiti si ma chinuiam sa scot ultimele picaturi dintr-un tub de ketchup...Si tot fortam si fortam tubul ca altul nu aveam.Si-l aud pe un mitocan de vecin,pe care oricum nu-l suportam,razand in hohote cu pitipoanca lui...Cica...ce vecina sanatoasa avem!!!

Mami de Albert-Damian si de Alma-Daphne

Acestia suntem http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2d8e9adad03c7f51d38832&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_Beje spune:

Citat:
citat din mesajul lui chris27

De pe vremea cand stateam la bloc...si nu aveam masina de vase...
Avea al meu o farfurie din ceramica cu un cocosel pictat.Tinea mult la ea,imi spunea ca-i aminteste de bunica lui si de vremurile cand era mic si manca in ea supa cu taitei.Si stiti cum sunt blocurile comuniste in care auzi tot ce vorbesc vecinii si ei te-aud pe tine,mai ales cu geamul deschis...
Dupa ce-am mancat ,spalam vasele si-i spun sotului...
-Daca nu mai mananci,da-mi si mie cocoselul sa ti-l spal ca tot sunt aici la chiuveta...
A doua zi vecina mai in varsta ma privea cu subinteles,cu un aer de stiu eu cine esti oarecum dezgustata.Cateva zile mai apoi aveam sa aflu de la o alta vecina cat sunt eu de perversa si ce spurcaciuni pot face eu in chiuveta de la bucatarie...

Si alta,tot de la bloc...
Facusem cartofi prajiti si ma chinuiam sa scot ultimele picaturi dintr-un tub de ketchup...Si tot fortam si fortam tubul ca altul nu aveam.Si-l aud pe un mitocan de vecin,pe care oricum nu-l suportam,razand in hohote cu pitipoanca lui...Cica...ce vecina sanatoasa avem!!!

Acestia suntem http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2d8e9adad03c7f51d38832&utm_source=otm&utm_medium=text_url

..sa nu ma mai pot opri din ras....ai fost dementiala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Chris, nu mai poooooooooot!!!!

Asta cu vecinele imi aminteste de o poveste de acum cativa ani (abia ma maritasem) si o vecina (patroana magazinului de proximitate ) m-a luat deoparte sa ma intrebe daca stiu ca umblu cu un barbat insurat si ca intelege ca se mai intampla situatii de genul, dar ma vede asa "finutza" si s-a gandit sa traga un semnal de alarma pana nu e prea tarziu blablabla. Am oprit-o printre hohote de ras (dupa ce-am lasat-o sa-si faca numarul) si i-am zis ca stiu ca e insurat, se mai intampla si mai mult decat atat am fost si la nunta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui chris27

si ti-l-a dat sa i-l speli?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Mi l-a dat.Si l-am spalat cu atata pasiune pana cand intr-o zi mi-a alunecat printre degete si i l-am spart.De atunci tot caut sa cumpar alt cocosel,dar fara succes.Cocosel ca al lui n-am mai gasit,ma gandeam ce fain ar fi sa ma revansez cumva si sa-i cumpar mai multe farfurii.Pariu ca nici nu stie ca ma mai gandesc la asta?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i.xell spune:

Crish27, bestiala faza cu cocoselul sotului :))))

Acasa, in ziua mea libera, in perioada cand stateam la soacra-mea, ma apuc si fac bezele, a 2 zi le verific ....ntz...is prea lipicioase....zic eu le mai bag pt 5 min la cuptorul preincalzit,inchid usa la bucatarie si apoi plec in dormitor, inchid usa si acolo si o sun pe sora-mea. Vorbesc cam 40 minute si cand ies pe hol un fum gros, negru ..ptiuu...zic io ce tampit o fi ars in halu asta de ne afuma pe toti vecinii si brusc imi aduc aminte de bezelele mele. Nu stiu cum am nimerit usa la bucatarie ca de vazut nu vedeam nimic si cu ochii in lacrimi de la fum am scos tava cu bezele din cuptor, erau scrum se lipisera de tava, tava era neagra (fusese alba). Am aerisit bine de tot cateva ore dar va dati seama ca tot mirosea. Vine sotul de la servici....mey e un miros pe scara...moaa..de la noi e nu? eu nevinovata ii povestesc ca de dragul lui m-am apucat sa fac bezele (el nu se omoara cu dulciurile) si ma intreaba decat atat: e retata dupa net? da, sa nu mai faci te rog! Vine soacra-mea seara de la munca si ea si ma intreaba de unde mirosul asta oribil si fumul asta, eu ii povestecs ca o vecina de jos bla bla bla dar dupa cum s-a uitat nu m-a crezut sigur.

Sotul pe canapea in sufragerie, ma roaga sa ii aduc sticla de suc din frigider...eu incep sa ca e puturos si ma duc cu telecomnada in mana, iau sticla, pun telecomanda pe raft si ii duc sucul

Acelasi sot din dotare are un obicei f tampit, lasa telecomnada televizorului pe canapea mereu, ii explic logica ca o iei dupa masuta tot pe masuta o pui dupa ce termini treaba cu ea....vorbesc cu peretii...si ce zic lasa ca te invat minte. Iau cuvertura dupa canapea, pun bine telecomanda si ma duc cu cuvertura pe balcon, o scutur apoi strig panicata ca a cazut ceva jos in gradina.Vine el repede....ai aruncat telecomanda! Ii explic ca de un'sa stiu ca era pe cuvertura...bla bla bla...se uita omu meu de la etaju 4 peste balcon...ca n-o vede. Nervos se imbraca sa coboare, il las sa se imbrace si apoi mielusel ii explic ca a fost o lectie.....bine bine si atunci unde e telecomanda...stai sa imi amintesc unde am pus-o ca am pus-o bine......isi da ochii peste cap si zice ca daca ai pus-o tu bine clar o mai gasim la primavara. Am gasit-o dupa 20 min de cautari ca am uitat unde am ascuns-o.

Am obiceiul sa "pun bine" acte importante, hartogarii si atat de bine le pun ca atunci cand le caut nu le gasesc pana nu dau juma' de casa cu fundu'sus. Deja sunt celebre la noi in familie expresiile: "iar le-ai pus tu bine?" sau "le-a pus sora-ta bine, sun-o peste 1 ora"

Atat de bine am pus banii (am obiceiul sa ii bag in carti, reviste, etc ce gasesc la indemana la momentul respectiv) ca atunci cand s-a facut trecerea la leii noi i-am gasit cand deja nu mai aveam ce face cu ei. Ma plangeam la sot ca am pierdut o hartie de 50ron, de cheltuit nu i-am cheltuit deci i-am pierdut. Sotul zice aste e...poate i-ai pus bine..eu nu si nu si nu. Imi cere o revista pt relaxare (pt buda) si ii dau prima revista care imi vine la mana, una cu masini ca lui ii plac. Vine omu meu relaxat si ma intreaba cati bani am pierdut? Ia aici 50ron aia de ziceai ca i-ai pierdut nu stiu unde si inca o hartie de 50ron astia pe care i-ai pus bine presupun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Acum o saptamana, la socrii cu copiii.De fapt la socrii eram eu cu copiii, el era la munca sambata. Sotul uita telefonul acasa. Ok, reuseste sa ma sune de la munca. Pe seara, dau sa duc copiii in Cismigiu si-l anunt si pe el. Insa de data asta cred ca am gresit eu. II spun la telefon ca eu cobor in Kogalniceanu (ametita fiind de cei trei iezi), insa cobor mai aproape de parc, o statie mai incolo. Si astept, astept, vreo 20 de minute. Si ma enervez, ma umflu de nervi ca doar in loc sa stau la joaca cu copiii, stau in statie si astept sotul. Plec in parc, se intoarce la munca sa ma sune din nou. Ok dupa nenumarate aventuri, ne gaseste undeva in parc. Acolo, suparare maxima. Care din noi a facut boacana. Am recunoscut eu, dar tot suparata eram. Iar copiii, ca iepurii in toate directiile. Dupa un minut de discutie aprinsa realizam ca nu vedem piticul mic. Pierdusem copilul. In liniste ne-am raspandit sa-l gasim. Noroc ca el isi vedea de treaba lui: urca pe un loc de joaca si cand l-am vazut era pe un tobogan mic de bebelusi. Buuun copil, ca-n grija noastra.....

Mergi la inceput