Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (35)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

eu nu am cumparat nimic nimic pentru bb2. In ianuarie mi-am propus sa o fac si pe asta...

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
28+ cu

Ai avantajul sa fie tot fetitza, si atunci se mai simplifica lucrurile. Si eu speram la fel, dar uite ca e cu cuc..si a trebuit sa iau totul de la zero. Oricum toate cutiile cu hainute, mobila, accesorii, jucarii de cand era Sara mica le avem la Breaza si nu le aducem aici, in Buc (nu ca nu as vrea, dar e complicat sa povestesc..). Asa ca am luat cam totul nou..

Alina 31+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

nici eu nu am cumparat nimic pentru bebe...
dar de saptamana viitoare ma apuc sa golesc dulapurile, sa le reorganizez in asa fel incat unul sa ramana numai pentru el

pentru inceput il vom tine in dormitor cu noi, cand va mai creste probabil va trebui sa inchidem livingul si sa il impartim in doua ca sa ii facem camera lui

lexi, tu ai omis partea cu ce trebuie facut ca sa fii linistita?? citit, plimbat, vizionat filme, etc..
hai, lasa supararile de pe forum ca nu iti aduc nimic bun

carina, tot am tinut sa iti spun..bine ca ai mai intrat si pe la noi

27+ cu bebe mic si scump David-Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

PUIUTZA !!! Multa sanatate si fericire !!!

Eu acuma m-am intors de la spital...am ajuns cu contractii dureroase. Nsht ce s-a intamplat. Totul era bine si frumos. Bebe sta cu capul in stomac. Burtica incordata. Acum ma bag in pat si sper sa ma relaxez, daca o tine pana maine asa maine ma internez...Cica nici electrocardiograma nu mi-a iesit bine. Nu am inteles exact ce, ca eram asa de ametita.
offf...asa mi-e teama
ma bag la

ce mi-ar fi placut sa vin si eu la intalnirea voastra
distractie placuta va doresc !!!

gravidutza 30+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

http://designartizan.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Citat:
citat din mesajul lui sophia_m

lexi, tu ai omis partea cu ce trebuie facut ca sa fii linistita?? citit, plimbat, vizionat filme, etc..
hai, lasa supararile de pe forum ca nu iti aduc nimic bun

Sophia, pai eu nu am timp de nimic din toate astea. Sunt plecata timp de aproape 12 ore la scarbiciu, cand ajung acasa ma ia fii-mea in primire sa ne jucam si nu pot s-o refuz ca doar stam atat de putin impreuna... Daca cumva iau o carte in mana, are grija fii-mea sa nu apuc sa citesc nici macar juma de pagina.
Filme nu prea mai am rabdare sa vizionez, ma uit la seriale coreene, boala mea, dar tot asa, pe apucate. Chiar ieri am terminat de vizionat un serial absolut superb, mi-a placut atat de mult, creeaza o atmosfera atat de frumoasa! Mai ca-mi vine sa-l revad. Pacat ca a fost asa de scurt...

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 31+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Cati, ai grija de tine, odihneste-te!

Am reusit, cu chiu cu vai, sa termin de citit capitolul anterior.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 31+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Lexi...Las-o pe Mirela

unora nu le pasa decat de "imagine", "concurenta"....si cuvinte din acestea "mari".Altfel.."ar plange" si in timpul anului ca nu-i activitate la umanitare...

29+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

buna fetelor...
- la multi ani Puiutza, sa ne traiesti...multa sanatate, fericire, bucurii multe si sarcina usoara in continuare
- mersi mylady-.da,mi-a dat si mie proctolog si niste supozitoare cu glicerina...
- nu ma simt in stare sa zic mai multe...

31+ cu

Mergi la inceput

Si ar incerca sa apropie userii de aceasta lume a umanitarelor..nu doar si-ar asuma creditele..laudele..si efortul celorlalti.."vaaaaaaai DC-ul a facut si a dres"...nu DC-ul a facut..ci oamenii cu suflet!

Atat am avut de zis!

29+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

La multi ani Puiutza! Multa sanatate, o sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos!!

Fetele din Tm, legat de intalnire, eu pot joi la 18:00, dar daca Sophia nu poate, putem reprograma pe saptamana viitoare. Eu sunt disponibila pana miercuri inclusiv, apoi plec din oras.

O zi buna sa aveti!

Dariana +26 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput

Mady...fii tare.Greul de acum incepe..nu te pierde pe drum.

29+
Citat:

Mergi la inceput