Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (35)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

multumesc fetelor de incurajari...mersi mihaela pt idee....mai vine soacra mea pe la mine cu mancare...imi face doua injectii pe zi si..cam atat...o sa vina mama mea saptamana viitoare sa stea cu mine vreo 2-3 zile...sunt sigura ca bebelusha merita orice sacrificiu..speram sa trecem si peste starile astea...

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Buna seara burtici si mamici !!!
Felicitari fetelor ptr intalnire , chiar sunteti niste frumoase,mi-au placut pozele se vede ca v-ati simtit f bine ,fiecare dintre voi are ceva special pe langa minunea din burtica .Bravo sa o tineti tot asa !!Cred si eu ca seful de sala a fost uimit de prezenta voastra , nu-i dat sa vezi zilnic 9 gravidute frumoase cu burtica mare. Poate se gandea ca tb sa mosacsa pe vreuna si nu a facut cursurile
Lexi - ce tot spui tu acolo de mosntrulet?fiecare femeie este frumoasa in felul ei , iar mai presus de frumusetea fizica este cea interioara , eu cred ca tu inca nu te vezi asa cum esti. Hai capul sus ca pana la urma iese soarele si pe strada TA.
Mata - legat de scrisoare daca te ajuta sa semnez si eu o fac cu mare drag , dar sincera sa fiu sansele noastre sunt f mici.Este bine cand mai ia cineva atitudine si te felicit ptr asta dar nu cred ca alesii nostrii o sa isi reduca din suma alocata propriilor cheltuieli( masini , secretare, protocoale delegatii .. sa mai insir ? si sa dea la mamici . Oricum speranta moare ultima .
Alina La multi ani ptr surioara ta cred ca a fost o intalnire f frumoasa .
Sivi- bine ca ai scris tu ca nu este f saltaret bebelusul tau ca eu intrasem la banuieli .. cand vedeam filmuletete puse de fete .cum le face burtica valuri ...hai ca m-am linistit
Bulinuta- vad ca spui ca ti-a marit doza de insulina - eu stiu ca in diabet se accentueaza mancarimea asta .. poate sa fie si de la el...
Aerlilian asteptam vesti sa ne spui cum a fost la intalnirea cu juniorul.
Oli ce fel de Fe iei tu acum nu ti-a dat si captafer ? asta este un suplimet care ajuta sa se fixeze fierul mai bine .La sf lunii repet si eu analizele sa vad daca s-a corectat si apoi sa intru pe Ca.Din cate stiu Ca se ia 10 zile apoi un D3 si iar 10 zile .parca intreba cineva pe net ....
Anessifrumoase creatiile tale , dar pe langa munca iti trebuie si talent .Succes incontiuare
Pup burticile , pup mamicile o seara placuta

32 + de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

puteti dona, cat va lasa inima..orice banut e bine venit

-actiunea "ajutoarele lui Mos Craciun"

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168119&whichpage=1

29+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Juniorul meu este foarte bine, a mai luat 100 gr saptamana aceasta.Eu am facut un strop de candidoza si am primit Polygynax ovule timp de 6 zile.
Matza, sa nu te stresezi pt ca mie mi-a explicat dr ca aceasta candidoza nu are nicio legatura cu igiena ci doar cu ph acid din vagin caracteristic sarcinii.Asadar, o ducem si pe asta.
Bulinutza, i-am povestit si eu dr mele despre mancarimi si primul lucru pe care l-a facut a fost sa se uite la rezultatele analizelor, la transaminaze (deci se confirma ce ti-a zis dermatologul).Dar la mine totul e ok la analize, asa ca m-a rugat sa rezist si sa incerc cu ceai de tei si magneziu.
Olga, am primit si eu Fe si mi-a zis sa iau una pe zi pana la sfarsitul sarcinii.Doar in cazul in care observ ca imi provoaca constipatie, sa iau o zi da, una nu.Numai sa ai grija, ca in prospectul fierului scrie ca sarurile de magneziu si de calciu pot inhiba absorbtia fierului si drept urmare, trebuie administrate la interval de 2-3 ore una de cealalta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

felicitari AERLILIAN pentru bebe grasun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna seara!

Ileana, ma bucur ca bebe e bine. dar uite ca tu trebuie sa te lupti acum si cu candidoza asta..Sanatate! Si sper sa dormi bine la noapte! Eu asa am de gand!

Mady Te cred ca nu e usor sa stai, dar vezi si tu ca nu ai de ales, sin pacate. noi suntem aici sa te sustinem!

matza Da, si eu am fost foarte placut impresionata de conditiile de la sanador. Poate vii sa ma vizitezi cand nasc

Noi am fost acum, dupa-amiaza toti 3 la un restaurant frumos si am serbat-o pe Miha (sora mea) si de mancat nu prea am mancat, dar cand a adus tortul nu m-am putut abtine si am papat o portie maaaaare. Iar acum am niste arsuri la stomac

Noapte buna!

Alina 31+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Aerlilian felicitari pentru grasun Multumesc pt info legat de Fe si Ca. Daca acolo scrie la interval de 2-3 ore inseamna ca este ok sa le iau o zi da si una nu

Alina ce sa-i faci...savuram 10 minute din o bunatate si apoi suferim ore intregi Bine ca v-ati distrat

Olga, mamica lui David iepurasul si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

29+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Lady, sufletista ca de obicei! Iti raspund c sa nu mai aiba nimeni motiv sa spuna ca nu e nicio reactie la astfel de mesaje. Zilele astea o sa contribui si eu cu ceva...

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 32+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

29+
Citat:

Lady, sufletista ca de obicei! Iti raspund c sa nu mai aiba nimeni motiv sa spuna ca nu e nicio reactie la astfel de mesaje. Zilele astea o sa contribui si eu cu ceva...

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 32+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

si eu voi contribui...

si voiam sa mai specific ca si la "actiunea mos nicolae" au fost fete de aici care au contribuit!Chiar daca nu au avut vreo reactie aici

Olishka..parca...Alina, daca nu ma insel..

Nu stie nimeni vreun sponsor(market, firma) care s-o ajute pe Gusta cu vreo 80 paste dinti mici sau mostre si periute de dinti?

29+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

urez si eu LA MULTI ANI! Puiutzei si Ligiei scuze de intarziere, am fost ff ocupata zilele astea si nu am apucat sa va urmaresc

cati, cum te simti?

mady, rabdare si putere, mai e putin

v-am admirat pozele de la intalnire, v-am recunoscut pe toate. daca mai fixati o intalnire pana la Craciun nu va mai ratez nici eu caci de la 1 dec incep concediul

felicitari aerlilian pt vestile bune, si fetita mea a crescut in 10 zile 300g dupa estimarile ecografiei.

cu baietel mare si 33+ cu zburdalnica
AMR 5 SAPT

Mergi la inceput