Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (35)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

Anessi fff frumoase suporturile de lumanari pt craciun ar trebui sa te duci la expozitia de craciun de la sala dalles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Anessi, ce burtica impresionanta! Se vede c-a crescut in fata, a mea s-a dezvoltat mult in lateral si parca e mai mica decat a ta!

Ana, mami de doi strengari si 32+ cu
https://picasaweb.google.com/lh/myphotos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

buna fetelor...
- am vazut pozele de la intalnire...sunteti toate niste mamici tinere, frumoase..cred ca v-ati simtit foarte bine...
- io stau tot in pat...cu injectii..dar am impresia ca parca nici nu-si fac efectul...de cate ori ma dau jos din pat simt burta cum se intareste si mi-e greu sa merg...macar sa nu mai curga sange...aseara am avut asha o stare f proasta...simteam ca am nevoie de ajutor moral...simteam sa vb cu cineva....nu mai stiu ce am voie sa fac..nu mai stiu ce inseamna sa faci efort....am ajuns sa-mi fie frica sa ma mai misc prin casa..

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Olga, cred ca sotul tau e frate cu al meu :)) eu am zis ca nu ii mai spal nimic daca nu le pune in cos.

Despre intalnire va scriu diseara, acum fug sa fac ceva bun cat doarme mara

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 34+

Si eu l-am amenintat de multe ori, dar nu se invata minte. Are un fotoliu care este lipit de cosul cu rufe murdare, si el tot pe fotoliu isi pune toate hainele Eu m-am cam resemnat...

Olga, mamica lui David iepurasul si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Mady, daca stai mai mult la orizontala, e normal sa se intareasca burta cand te ridici pentru ca muschii se incordeaza brusc; gandeste-te ca atunci cand stai culcata muschii abdominali sunt relaxati. Important e ca acea contractie musculara sa nu fie insotita de contractia uterului, sau ca acea contractie a uterului sa nu fie pe o perioada mai lunga (adica sa cedeze daca te misti putin)

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
28+ cu

Mergi la inceput

Mady cred ca iti este foarte greu, dar trebuie sa fii tare si sa treci peste aceasta perioada. Crede-ma, cand iti vei tine puiul in brate o sa fii cea mai fericita si iti vei da seama ca merita orice sacrificiu. Nu ai pe nimeni care sa te ajute?

Annesi foarte frumoase obiectele lucrate de tine Chiar ai talent!!!

Mergi la inceput

Adriana, ti-a dat Catalin sa iei fier si calciu? Mie mi-a dat si mi-a zis sa iau 10 zile din unul, 10 din celalalt si 10 zile pauza. Pe reteta scrie la fiecare supl 1 data la 2 zile. Asta inseamna ca iau o zi Fe si o zi Ca? Te intreb, caci poate ai inteles tu mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Mady iti doresc din suflet multa rabdare. Eu in primul trimestru de sarcina nu ma miscam deloc din pat, dar nu din cauza unor probleme de sanatate, ci a depresiei. Am citit atunci o trilogie frumoasa, superba. Daca nu ai chef si rabdare de citit, iti recomand ecranizarea, care respecta intr-o mare proportie continutul cartii: Forsyte Saga.
Gasesti volumele, in romaneste pe www.scribd.com. Uite prima parte http://www.scribd.com/doc/4353920/Galsworthy-John-Forsyte-saga-1

Olga Nu-mi vine sa cred ce ochi senini are baietelul tau! Iar Chiti ma fascineaza cu privirea ei; e incredibil de frumoasa..Care e numele ei? Noi inca nu suntem 100% siguri pentru Myra si eu cred ca numele are o influenta mare asupra purtatorului :)

Anne mi-au placut mult botoselul si bascutza :)

M-am indragostit de materialele de pe fabrix.ro

26+ cu pisicutza Iris Myra Nicolaou
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

olga, nu mi-a dat inca pentru ca inca imi ies bunicele analizele la ca si fe. Mi-a dat femibion2(astea nu contin nici ca si nici fe) acum cateva sapt pe care le iau cand imi aduc aminte. Probabil ca o sa-mi dea si mie data viitoare cand ajung la el. Eu stiu ca in sarcina anterioara le luam cate 10 zile consecutiv.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
28+ cu

Mergi la inceput

Mihaela, numele lui Chiti este Mariana (dupa taica-su), dar ei nu-i place deloc Mai are un nume - Larisa. Cand era mica a zis ca ea este Chitibus si de atunci asa ii zicem.
Myra este foarte frumos

Adriana mie mi-a dat Fe caci intr-adevar sunt anemica. Multumesc

Mergi la inceput