Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (82)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

yasmy, un spital privat de pediatrie nu ai acolo?
nu sta cu el asa ca e periculos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

buna dimi

revin..dupa o noapte cu temp de 40 iarasi
vreau un dr de incredere la care sa ajung cu Luchi astazi trebuie facut ceva!!!

mamica implinita cu 2 comori !!

Iubita fugi cu el la spital pana gesesti doctorul!!

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

- buna dim.-
- mersi cami- o sa ma uit pe unde e deichman la noi.sa ne anunti dc stii ceva despre rezultatul analizelor
- roxy- sigur dc erau spre roz bombon/sau alte tente nu i le dadeam.
- referitor tot la jucarii- stiu ca ma repet, dar intradevar cea mai buna jucarie ptr ai mei e mama.sau tata.ai mei lasa orice cand le zambim, sau ii intrebam ceva in timp ce se joaca, intind mainile si dau sa se catere pe noi.apoi..au fericirea in perioada asta sa cerceteze-sa pipaie- peretele, oglinda, dulapul,scaunul.pipaie, trag palmute, incearca sa se traga, sa linga, sa deschida.am fost la cineva in vizita si le-a pus in fata omida cantareata- aproape nici nu s-au atins de ea..insa erau cu ochii pe fetita lor, pe ceilalti..
- le mai plac sireturile, lanturile de la suzeta-ciocanasul de plastic cu care trag cu toata puterea
-eu am din cand in cand aceeasi problema, nu mai reusesc sa-i adorm ziua- decat cu greu.dupa plansete si urlete.s-au obinuit sa adoarma in brate, tinuti macar 5-10 minute, ulterior fata adoarme aproape singura , sergiu alintat nitel.dar in ultima vreme ma depaseste problema.se maraie initial, se trag spre mine,vor sa se catere pe mine, trag de mine ca sa-i iau in brate.cum au aceeasi ora de somn, ei se trag sa fie luati sa-i plimb ulterior sa doarma, eu nu pot lua decat unul, celallat se nervozeaza, sta atrnat la marginea patului mare,dc ma asez urla celalalt, dc. pun pe unul in patul lui, urla iar. la final urla amandoi, ieri m-am/ne-am chinuit de la 13-15. a adoprmit unul, la 15.20 celallat.fiecare nu poate adormi de tipetele celui care nu e in brateeste tragi-comic.la un moment dat -unul dintre ei cedeaza si adoarme in urletele celuilalt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-yasmi-du-te la spital, femeie!!!!!
- la camera de garda, va fi consultat de pediatru- iti place de el, cum se comporta, ce recomanda, ce sfaturi iti da peste..il intrebi dc poti reveni la el cand ai si alta problema, dc are zile de policlinica in spital, cum il poti gasi, bla-bla..data viitoare ii si dai ceva, si gata te-ai facut cu un nou medic de spital. sau mergi la garda la alti medici de fiecare data, pana dai de unul care ti se pare ok, si stabilesti legatura sa te duci ulterior doar la el. dar cu febra asa mare, nus ta acasa, si repetata de mai multe zile..

Mergi la inceput

viss!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

asta urmeaza sa fac acum.
ziua NU are temperatura deloc!!! doar noaptea vad ca face!
oricum merg sa il vada in spital.

Mergi la inceput

Alexina mai sunt 2 pic.... nu curge, dar daca strangi iese... oricum nu o intorc la tata ca nu e cantitativ....si la ochii ei vrajitoare o fac dupa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

asta urmeaza sa fac acum.
ziua NU are temperatura deloc!!! doar noaptea vad ca face!
oricum merg sa il vada in spital.

A CITA ZI DE TEMP ESTE? TE ASTEPTAM CU VESTI BUNE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Neata si de la noi!

Yasmi, bafta multa! Poate ii fac si ceva analize. Va pup si ma gandesc la voi!
Multumesc fetelor pt aprecierile legate de casa.
Somleac, da, usile de la bucatarie sunt glisante si scumpe rau .
Miki, ai dreptate, sunt culori calde si luminoase.
Eu initial am vrut peretii albi, c-am zis ca am mai multe posibilitati de a ma juca cu culorile la obiectele de desin. Apoi am renuntat. Noi suntem amandoi asa "colorati". Ni se potriveste mai bine.

Mi-au stricat astia de la Electrica planul. Voiam sa-i fac lui Luca mar copt cu gutuie si au oprit curentul . Asa ca ne-am dat pe banana cu kiwi, branzica si biscuite . Iar la pranz mai are niste avocado cu legume de ieri si ii dau cu ficatel. Sper sa ii placa
Ma bag sa studiez si eu jucariile de la fisher.

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am gasit o dr de fam la care sa il schimb pe Lucas. cred ca o voi chema acum acasa sa vad ce zice si cum este si atunci voi vedea daca il mut la ea. voi ce ziceti??

Mergi la inceput