Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (82)
Raspunsuri - Pagina 12
roxy_s spune:
strumphitza uite ti-am pus poza
sa vezi ce frumosi sunt copacii

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
yvyana spune:
'Neata la pranz!
Interesant subiect jucariile... si eu trebuie sa-i mai cumpar piticei, doar ca ea nu e interesata mai deloc acum de ele sau sta doar cate 5-10 minute si se joaca apoi o ia la sanatoasa, vrea sa intre la baie si la bucatarie ca stie ca nu are voie si numai la usa sta, poate poate deschide cineva usa si ea tusti pe usa... a lasat sotul usa deschisa la hol intr-o zi si ea a iesit tiptil si am gasit-o sugand la cipicii mei de strada 

Cea mai interesanta jucarie e imprimanta, sta si o studiaza si cate o ora, ii mai da cate un pumn
, apasa pe butoane...vad ca inca rezista...
Strumphy 
L e tare maraita, cred ca o supara vreun dintisor, i-am pregatit fructele mar, para, banana, pepene galben cu cereale si le-am papat eu 
cred ca o imbrac bine si iesim afara pe vremea asta poate doarme si ea! Am pus poze, dar nu le-am redimensionat din cauza piticoatei maraite, le las cateva zile si le sterg ca ocupa cam mult loc.
Am si vazut cateva poze cu fluturasii minunati: Piscoata ta e superba, dar stiai deja! Dodo de Ailed e ochioasa foc si vad ca nici ea n-are stare si a plecat la plimbare ca a mea
Edy al lui Ally e fenomenal cum merge el fara sprijin BRAVO!!!, dar cred ca si scoate untul din tine Ally
Cami am vazut si poze cu minunatiile tale, SUPERBE! In rest nu m-a mai lasa pitica... si asa am scris mesajul asta de 2 ori ca m-a deconectat pitica de la net ca sta sub birou si pac! scoate cablul de net din calculator! 

Pupici mamici si intru mai pe seara!
catank spune:
dodo esti de belea. M-am amuzat copios, ...Doamne ce figura de copil ei.
gurita si ochisorii ca piperu
lparpala am vazut niste ochi l apuiuta ta....mama-mama!!!

dya..frumoase ghetutele. Sa le poarte sanatos!
Eu zic pas la ele...astept primavara![]()
alina06 sa stapiniti sanatosi tot ce am vazut!

Si noi ne apucam din nou de renovari. Schimbat usa principala, ferestre etaj, si usa beci....acum, pina in sarbatori; soata se ocupa, ..eu doar de jucarii![]()
![]()
roxybafta la supita!!!
Ioana a papat la 10.30 fructe cam 200 si s-a culcat la 11 fata titi, inca nu s-a trezit
. Acum ce sa-i dau oare?Tita sau piure? Am sinii bomba.Daca amin supa ptr 5 o fi tirziu?si iaurtul la 7? uffffffff ce fac? Mereu papa tita inainte de somn
Deci, ce-i dau cind se trezeste?
ailed_dota spune:
multumi de aprecieri fetele!
va tzuc , ma duc sa imbrac copilul si sa mergem sa o luam pe Maria
roxy_s spune:
catank da-i titi. poti sa-i dai mai tarziu legumele si iaurtul n-are nimic ca i-l dai la 7. eu i-l dau de regula la 7-7.30.
eu asa as zice.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
AlexinaA spune:
Happi
- toys r us din is livreaza si in ro? Off cat mi-as dori ca iubesc magazinul ala. Doar din state le cumparam si acum nu am cum...poate la vara
Mai sunt si in alte tari?
Ia sa ma uit eu pe site![]()
![]()
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
yvyana spune:
Catank
da-i tzitzi! Si eu patesc asa cu L, noi nici acum nu avem un program si ne-am diversificat de 2 luni
... aseara nu a papat iaurtul, azi a papat doar san la 8 si la 11 am vrut sa-i dau fructele dar nu a servit
si eu ma gandesc sa sar peste legume acum la 14 si sa-i dau san apoi legume la 17 daca o servi 
Acum chiar ies afara ca urla...

catank spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s catank da-i titi. poti sa-i dai mai tarziu legumele si iaurtul n-are nimic ca i-l dai la 7. eu i-l dau de regula la 7-7.30. eu asa as zice. ![]() ![]() Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
Ahhh si am pus paharul in incalzitor deja
...dar l-am scos cu aceeasi viteza cum te-am citit. Sincer, imi curg sinii deja...Ai dreptate! L-am pus iar la rece si I doarme
catank spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui yvyana Catank da-i tzitzi! Si eu patesc asa cu L, noi nici acum nu avem un program si ne-am diversificat de 2 luni![]() ... aseara nu a papat iaurtul, azi a papat doar san la 8 si la 11 am vrut sa-i dau fructele dar nu a servit si eu ma gandesc sa sar peste legume acum la 14 si sa-i dau san apoi legume la 17 daca o servi ![]() Acum chiar ies afara ca urla... ![]() ![]() |

asa fac, ..lasa nu fi trista, bine ca e titi!