Strengari de Martie-Aprilie 2012 - 12

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Amy cum a fost la inspectie?
Anda cum mai esti?

Monica, fericita 23+ cu Cezar-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SuperMami_1

sper sa fiu o soacra buna...

Miha, mamica fericita de Rares si 20+ cu bebe Vlad

Nu mai faci dupa aia inca unul sa fii soacra cu 3 nurori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monna3

Citat:
citat din mesajul lui SuperMami_1

sper sa fiu o soacra buna...

Nu mai faci dupa aia inca unul sa fii soacra cu 3 nurori?

nu cred...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

miha-felicitari sa creasca sanatos si puternic

17+ Maria-Simina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Multumesc, Nelli ! Doamne ajuta sa fim bine cu toatele si cu bebelusi cu tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

JD Am grija
Ronina: acum e mai bine :) Am luat tratament, am fost cuminte si azi a fost mai binisor. Burtica se mai intareste si de la miscarile sau impinsaturile bebelusului. Multumim de info de la curs. Cu iesitul afara cu bebe e cu dus si intors. EU cu Carina am iesit din spital la sf de octombrie si era frig ca si acum, dar am scos-o afara zi de zi. Si acum e un copil extrem de rezistent la raceli.
Mona: bravo pentru botosei Sunt tare dragalasi.
Dorina: si eu sper la fel. Am apucat sa fac pozele ca speram ca va trece. Dupa poze am mers acasa dar n-am mai putut sta prea mult. Sper sa le primim in seara asta sau maine si vi le arat si voua.
Chito: multumesc de incurajari. Noaptea trecuta am dormit neintoarsa ca imi facuse injectie cu diazepam. Si mie imi plac fructele de mare, dar fiica-mea ma intrece - orice ce traieste in apa e bun de mancat.
Ramona: Sunt mai bine acum.
Mada: seamana a crampe ce descrii tu. Cu cat bebele creste, uterul apasa tot mai tare pe intestine si se poate intampla sa avem
crampe mai violente. Daca burtica e moale, e bine. Si la contractiile BH burta se intareste. Si te rog sa pui toate intrebarile pe care le ai ca de aia suntem aici
Oana: si mama s-a gandit la acelasi lucru. La eco, s-au uitat la rinichi si la ovare - nu sunt inflamate. Problema la mine ramane uterul infantil, care nu mereu creste in acelasi ritm cu bebele si de aia are tendinta sa se contracte. Cum a fost la control?

Diana: Am vazut ca si la voi e maricica diferenta intre copii - 6 ani. Cum reactioneaza Adriana?
Danela: felicitari pentru baietel strengarel.
Emma: multumesc si lasa alergatul si dormi noaptea
Miha: felicitari pentru baietel!!!
Dara: eu nu am tinut-o infasata si nici nu cred ca ar fi stat . Pe Cari nu am invelit-o macar pentru ca asa se trezea. In maternitate i-am pus body de cum mi-au adus-o ca sa arate a cop[il si nu a sarmaluta.

Sa aveti o noapte odihnitoare
Va pupacesc,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si bebe Toma sapt. 26
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Carina pup pe bebe Toma si spune s-a obisnuit Carina cu ideea unui fratior.Imi era dor de tine pup.

Vine Mos Nicolae, hai la portocale !

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Lakioana sunt innebunita dupa fetita ta este tare scumpa!

19+ Karina, comoara noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

SuperMami, felicitari pt baietel, ma bucur ca este exact ce vi-ati dorit

JD, nu am fost curioasa de ce se recomanda tinerea in casa in primele 3 saptamani de viata pentru simplul motiv ca mie una mi s-a parut natural sa existe o perioada de acomodare in care mediul pt bebe sa fie cat mai steril. Din ce am citit, flora intestinala nu e formata la nastere, nici nu are cum sa fie, intrauterin bebe inghite doar lichid amniotic. Surpriza... dureaza cam 2-3 saptamani sa se formeze aceasta flora. De asemenea, mai stiu ca exista virusi destul de seriosi care ataca stomacul si flora intestinala, in Timisoara chiar luna trecuta a fost epidemie de asa ceva si nu vreau sa ma gandesc in ce fel acest virus poate afecta un bebe care inca nu are rodat stomacelul. Probabil ca vei intreba care e probabilitatea sa ia bebe asa ceva fix in orele in care iesi cu el la plimbare, si parerea mea personala este ca e aceeasi cu a face mama toxoplasmoza fix in sarcina desi n-a facut cca 30 de ani inainte, si cu toate astea cred ca majoritatea dintre noi ne ferim acum de carne si oua crude. Pe principiul paza buna trece primejdia rea, instinctul meu spune ca e ok recomandarea. Nu, nu sunt genul super stresat de igiena, eu una de exemplu nu am de gand sa calc hainutele copilului decat maxim in prima luna, dupa ce ajung sa-l scot afara sa respire vapori de benzina deja mi se pare inutil efortul. Si evident ca n-o sa am stres sa-l aduc acasa de la maternitate, doar trebuie adus insa voi face toaleta ochilor, nasului, urechilor, fetei asa ca in recomandari o data ajunsa cu bebe acasa.
Te rog sa nu interpretezi ca m-ar fi deranjat vehementa ta, doar imi expun punctul de vedere.

Carina, ma bucur tare mult ca esti mai bine
E bine de stiut ca burtica se mai intareste si de la miscarile sau impinsaturile bebelusului, la mine chiar ca s-au cam suprapus. Si azi am revenit si eu inapoi la normal.

Fetele, azi am mai invatat ceva: nu uitati buletin, adeverinta CAS si ultimele analize medicale cand mergeti sa nasteti!

23+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Ronina, merci de info, ai idee cu cat timp inainte trebuie emisa adeverinta? Parca mai era si o faza cu trimitere de la medicul de familie?

F. frumoase pozele Lakioana si Anda :)

19+

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G; heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Aspenter 1/zi, B12 metilat, acid folic metilat si nemetilat, Magnerot*

Mergi la inceput