Strengari de Martie-Aprilie 2012 - 12

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor.

Carina ai grija de tine si sa fie totul bine. Sa ai in continuare o sarcina usoara si sa o duci pana la capat fara probleme. Te rog sa ne dai un semn sa stim cum o mai duci. Sper ca totul sa fie bine.

Mona ce frumos ti-a iesit botoseii. Acum trebuie sa termin ce model am inceput eu si pe urma o sa trebuiasca sa ii fac la celalalt nepotel al meu. Cam de cat e botoselul care l-ai facut? Eu as avea nevoie de ceva pentru marimea 26 la picior, ca nepotelul meu traieste pe picior mare.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 17+ Robert Aaron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

buna dimineata..
azi sunt cam cu fundul in sus am niste dureri de burta de aseara si nu inteleg ce sunt aseara ma durea in partea stanga langa coaste mai jos de san nu stiu cum sa explic si m-am gandit ca din cauza statului pe scaun la computer si m-am intins in pat dar tot asa,in dimineata asta ma doare in partea dreapta mai mult dar simt si in stanga ceva e ciudat burta nu mi se pare tare sa fie contractie.E adevarat ca ieri s-a misscat ff mult in toate partileazi mai putin.
Stiti ce e?dati-mi o parere va rog!
contractiile BRAXTON-HIKS (SPER CA AM SCRIS BINE)sunt asa?se manifesta asa?o fi din cauza ca creste uterul si imi impinge organele in sus sau diafragma?sunt in ceata!!Mai stau pana la 12 daca e tot asa sun ginecologul
ce e mai ciudat ca durerea mi se duce si in piciorul stang cateodata poate apasa ea pe vreun nerv??

am 1000 de intrebari si nu stiu ce sa fac?ati avut asa ceva?mamicile la a doau sarcina ce spuneti?
ma scuzati ca sunt asa pisaloaga..se vede ca e prima sarcina!!
aa am uitat va servesc cu o cafea ,unceai,laptic si o prajitura cu cococs facuta de moi!!!
pup o zi perfecta!!

mada 25+ MAYA-ERIKA

Mergi la inceput

Mada eu cand am avut contaractii false nu se manifestau asa. Mi se intarea uterul, tare ca piatra si nu ma durea. Poate e de la vreun nerv pe care il apasa micuta. Se mai poate intampla si asa ceva. Dar cred ca cel mai bine il suni pe doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanace spune:

Carina, tin pumnii sa fie totul bine pentru tine!Oare nu cumva ai racit la bai pe unde ai fost?Sa fi fost apa prea rece sau drumul prea lung (ca am inteles ca tu ai condus). Oricum cred ca ai depus totusi un efort destul de mare, chiar daca nu l-ai simtit pe moment. Sper sa vii cu vesti bune! Eu azi merg la eco sa-mi vad matzuca.Daca apuc (caci trebuie sa mai trec pe la niste prieteni), merg sa-mi cumpar bunatati de la tina de la Cosul Verde - am inteles ca e in spatele catedralei, sper sa nimeresc...
Monna, sunt atat de dulcici botoseii aia ! As face si eu , dar sunt cam antitalent.
Magdalena imi pare rau ca nu te simti bine, poate ar fi bine sa-ti suni doctorul? Ma gandesc ca e singurul care te poate linisti.
Pup toate fetele si vin cu vesti dupa eco

23+ Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanace spune:

Amy, succes la inspectie! Ai grad? Ce predai?

23+ Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chitosenia spune:

Carina , Oana are niste idei foarte bune ... poate apa a fost un pic rece sau drumul prea lung...poate putina odihna/caldurica/cocktail de no-spa+scobutil opresc contractiile astea .
Eu cu Bu nu am avut contractii B-H asa ca nu stiu ce sfaturi sa dau sau cum se resimt ... dar stiu cum se simte durerea de la pacatosii mei de rinichi si iti urez sa te faci bine cat mai repede... chiar daca asta implica si mersul la spital...nu-l doresc nimanui dar poate fi recomandabil in anumite situatii

Mamica de Bu minunat si de strengar +20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Carina, sper sa revii cu vesti bune dupa controlul d eastazi, sa fi fost doar un episod trecator si sa nu se mai repete (decat cand vine vremea sa se nasca bebe, dar nu inainte).

Gimnastica prenatala - la prima sarcina am facut - si gimnastica, si aqua-gym, si m-am simtit excelent (si mergeam cu mare placere).
Acum insa nu fac nimic - nici nu stiu exact unde, nici nu prea ma simt cu chef de balaceala sau de sport ...si-n plus am mereu impresia sa stau prea putin timp pe zi cu strumfi, si chiar nu-mi vine sa mers dupa servici sa mai pierd o ora-doua pentru gimnastica. Ma gandeam sa incerc sa mai fac acasa ceva miscare, din amintiri - strumfi e incantata de idee ... dar nici de asta nu gasesc mult timp; am incercat de vreo 2 ori...

Tania, daca nu iti place si nu ti-e ok, nu stiu daca merita sa mergi; e important sa faci miscare...dar exista atatea feluri de a face miscare - poti alege ceea ce iti este ok tie; sau poate daca incearci si in alta parte ...nu toate cursurile sunt la fel.

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaela23 spune:

Buna fetelor

Am fost ieri la eco...si bebe e f bine.... si e strengar..deci ne bucuram de un baietel :) Toate erau bine si el a recuperat. La inceput era in urma cu vreo 3-4 zile...iar acum e chiar inainte :) Poate se cunoaste ca am scapat de greturi si ca am inceput sa pot manca si eu. Avem o mica problema cu placenta ca e putin cam jos dar doctorul a zis ca nu e de ingrijorat. E la 4 cm de col...deci nu e chiar rau. Cu timpul se va ridica. Asteptam cu interes si miscarile strengarului... La eco era f activ, ne facea din mana, se juca....

Carina, imi pare rau ca ai probleme. Sper sa scapi cat mai repede de dureri si sa fie totul bine.

Felicitari fetelor cu rezultate bune la eco si bafta multa celor care au azi programare.

O zi frumoasa sa aveti

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaela23 spune:

Am pus si strengarelul la semnatura...sa vada lumea cu ce ne laudam :)

18+

Mergi la inceput

Felicitari Dana pentru baietel, sa fie sanatos, destept si frumos.
Succes oana la eco, sa ne aduci numai vesti bune si sa iti vezi bebelina miscand de zor.

Mergi la inceput