Strengari de Martie-Aprilie 2012 - 12

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Eu sunt treaza de 1 ora jumate. Fi/meu a vrut aio la ora 3 si nu am mai putut sa adorm dupa incalzit lapte si spalat biberon. Plus ca mi se ivarteau in fata ochilor niste burgeri de la burger king. eu nu sunt mare fan, cred ca mananc la burger king de 3 ori pe an. nu stiu ce ma apucat. asa ca am mancat o felie de tort. poate ma ingras nitel ca m/a stresat sotul ca/l tin pe bebe nemancat. Oricum, desi pana la 17 saptamani nu pusesem nici 1 gr, bebe era mai maricel si mai greu cu cateva zile. Deci nu are importanta cate kg pune mama.

Stie cineva de Lorym? Am intrebat si capitolul trecut dar cred ca nu ati observat. sper ca este bine. Lory, da/ne un semn.

Finn Constantine 15.10.2009 si 17+ Ewan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emmaella spune:

Buna dimineata
Am vazut ca ati scris mult,abia am apucat sa citesc tot...ca aproape am si uitat(de cand sunt insarcinata uit foarte repede).Si eu sunt de parere cu faptul ca toate ne dorim ce e mai bine pt. copilul nostru insa...nu intotdeauna merge asa...depinde foarte mult si de bb.La primul copil mi-am propus sa-l alaptez macar un an dar abia am reusit...3 luni...si acelea cu mare greutate(de la inceput in maternitate i s-a dat lapte praf...Andrei era cel mai mare bebelus...iar eu cand veneam la alaptat copilul era satul)nu stiu daca asta a fost motivul ,insa m-am chinuit enorm cand am ajuns acasa(deseori ma mulgeam si-i dadeam din biberon-solutie pe care o acepta -decat sa depuna putin efort sa suga el).Incet ,incet (cred ca si din cauza stresului)am inceput sa am tot mai putin lapte ...pana intr-o dimineata cand nu am mai avut deloc.In orice caz ma bucur si de alea trei luni si ma consolez cu gandul ca poate acum o sa am mai mult noroc.Deapre lp noi am folosit Nan ,pe vremea aceia,mancarea din borcanele nu a acceptat-i niciodata(am incercat dar n-am avut cu cine)suzeta a refuzat-o dupa doua luni....altceva nu stiu ce spun despre al meu baiat de care si acum trebuie sa ma rog sa manance.
Trebuie sa-mi notez tot ce spuneti (am anuntat ca uit repede)pentru mine sunt foarte utile experientele si sfaturile voastre.
Va pup
Emma, mami deANDREI(7 ani) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Fetelor, am fost si eu la eco aseara si..surprizaaaaaaaa: strengarul nostru e strengaritaaaaa.
Am intrebat dr de vreo 3 ori daca e sigura, sigura si mi-a spus ca in proportie de 80% e fetita. Suntem in , ne-am dorit foarte mult si o fetita, insa asta nu inseamna ca daca aflam mai tarziu ca s-a inselat si e flacau, am fi dezamagiti .
In alta ordine de idei, am fost ieri la reumatolog cu speranta in suflet ca ma ajuta cu ceva sa merg si eu dreapta, ca deja am probleme mari la mers din cauza durerilor de spate. Si mi-a recomandat Dexametazona, jumate de fiola la 2 zile...hmmmmm, am refuzat cand am inteles ca e pe baza de cortizon si, din ce am mai citit despre ea, se da pt maturarea plamanilor copilului, indicata in caz de iminenta de nastere prematura, pana in trim 3 nu e deloc indicata. Am acceptat insa cateva zle de concediu medical, datorita faptului ca durerile mele sporesc cand stau pe scaun mult si job-ul meu, ca a multora dintre noi, presupune stat pe scaun muuuullltttt. Asa ca vreo sapt jumate stau acasica, in patut si ma rog sa se vada vreo imbunatatire.
Indicatia a doi medici ginecologi a fost sa incerc supozitor cu Indometacin. Desi e antiinflamator, in strainatate se da pentru ca are efect tocolitic, ceva gen no-spa de la noi. Voi stiti ceva de el? Am citit pe net ca nu se ia in trim 3, inteleg ca ar fi ok in trim 2....? La asta m-as risca pt ca nu vreau sa duc sarcina la pat, mai am mai mult de jumate....

Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna dimineata.

Dorina felicitari pentru fetita. Si noi ne-am dorit o fetita, dar a iesit baietel, nu ne pare rau deloc, poate e mult mai bine asa, mai ales pentru Edi ca o sa creasca impreuna.

Tala mult noroc la controluol de maine si te asteptam cu multe vesti bune.

Fetelor am crezut ca doar eu sunt asa, dar vad ca nu sunt singura. Eu de felul meu adorm foarte repede, chiar daca am un somn usor si orice miscare ma trezeste(mai ales de cand sa nascut Edi), dar reuseam sa adorm instantaneu inapoi, acum daca ma trezesc nu mai adorm decat peste o jumatate de ora, chiar si mai mult. Mai rau este ca ma trezesc de multe ori pe noapte si adorm fosrte greu. La servici sunt mai mult un zombi. Abia astept sa treaca simptomul acesta.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 17+ Robert Aaron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emmaella spune:

dorinutza82-felicitari pentru fetita
Emma, mami deAndrei( 7 ani) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

buna dimineata!!
va servesc cu o cafea buna ,cafea cu lapte sau ceai sau ce poftiti voi
In legatura cu alaptatul eu sper sa alaptez cat mai mult posibil mi-am pus in cap acum sper ca socoteala de acasa sa se potriveasca cu cea din targ ,dar daca nu voi avea lapte sau nu voi putea nu o sa fac o drama bine ca exista lapte praf.

Si eu ma pot lauda cu un sot ff iubitor cu copiii,se lipesc de el mereu si lui ii place,ppoate pt ca provine dintr-o familie numeroasa si de asta.El la inceput ar fivrut 7 copii da da sigur 3 sunt deajuns acum sa ne vedem cu unul si apoi mai vorbim.

Credeam ca eu am o problema cu netul de nu imi merge parola dar vad ca mai e cineva si mie imi da sa introduc numele celui mai bun prieten din copilarie si habar nu am please luminati-ma.

aa am visat ieri noapte ca nascusem nu stiu ce era baiat sau fetita dar era mare cred ca parea de 6 luni si il alaptam doar ca numai la un san aveam lapte si la unul nu si era un lapte asa de alb!!!ce inseamna?sotul imi zice ca ma gandesc prea mult!!are dreptate cred..
va ppup o zi buna tuturor!!

mada 25+ MAYA-ERIKA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chitosenia spune:

Buna fetele mele,

Dorinutza- felicitaei pentru strengarita .

Monna iubita si auzitul e ceva ... eu cred ca daca as avea cum mi-as face o ecografie la fiecare ora... clar m-am dereglat ... asa ca auzitul inimioarei de strengar e perfect.
APROPO pune linkuri cu botosei vreau sa incerc si eu ... cand eram mai mica tricotam cu mamaie si eram destul de buna ... ma laud dar acum am uitat asa de mult... si mamaie deja nu mai vede .. asa ca ajuta-ma!

Tala mult noroc la control ... te asteptam cu vesti bune!

J.D. sa ne intelegem si eu am idei din astea ... nu cu burger king ca noi nu avem din asta .. dar aripioare picante de la kfc, burgeri de la fast-fooduri si pizza multa pizza ... dar sotul meu este jandarmul desemnat in sarcina asta... mereu ma intreaba ce am mancat cand, cat si vai de blanita mea daca nu am papat suficiente proteine au speech-ul cu bebe nu are din ce sa creasca ... asa ca pot sa-mi pup ideile crete ADIO.
Despre Lorym nu stiu nimic ..ai dreptate lipseste de ceva vreme...poate apare sau stie vreo alta fata de ea ... sunt sigura ca totul e ok... poate serviciul imi mananca timpul si energia

Lakioana bine ai revenit!...imi pare rau ca nu te simti bine dar vad ca esti o mamica puternica ..sunt sigura ac o sa o scoti la capat.

Dara eu pe gmail am intrat ok de la inceput ..chiar nu stiu de ce ar avea probleme ... daca pot ajuta cu ceva sa-mi spuna.
Mie imi esti foarte draga desi nu te cunosc face to face asa ca sa te astepti la multe alte incurajari de la mine .. asa ca nu te las eu sa te invadeze panica

Pup fetele si strengarii

Mamica de Bu minunat si de strengar +20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Gata am fost al control, totul este ok asa cum zice si echografia. Eu n-am stat sa studiez numaratorile de acolo, l-am crezut pe Albu pe cuvant , dar mi-a spus dr. mea ca am un col super (de 5cm), totul e ok, ma simt ok, asa ca sunt buna de facut copii (cum zicea si fii-miu, ca el mai vrea 3-4 frati )

J.D si eu am poftit numai la porcarii in sarcina asta si m-am abtinut cat am putut (cand am putut ). Am mancat pana si un hamburger de la McD, sau pate de ficat - chestii de care nu m-am atins de cel putin 10 ani. Sarcina trecuta nu am avut pofte (mi se pareau fite), dar din sapt 20 am luat 1kg pe saptamana, insa acum mananc in prostie si vad ca deocamdata nu se vede (sper s-o tin asa, ca daca nu mananc ce poftesc ma ia si plansul)
Emmaella sa stii ca si eu patesc la fel in sarcina, uit rau de tot. In prima sarcina eram o data la volan si am uitat care e frana . Problema e ca nu mi-am revenit complet pana acum si umblu cu agendute dupa mine, reminder-e prin telefon...tot uit in prostie.
Dorinutza felicitari pt surpriza . Si eu am stat cu ceva emotii pana luni cand mi s-a confirmat ca e fetita. La 16 saptamani am primit vestea. Nu ne doream ceva anume, dar cand te obisnuiesti cu un gand cred ca e greu sa afli altceva.
Titi, multumesc pt incurajari . O sa treaca insomniile curand, dar din pacate vor reveni la final (eu asa am patit)
Monna cu cat incepe bebe sa topaie mai tare suplineste nevoia de ecograf a mamei Eu iubesc fiecare junghi din ficat, splina si ce mai nimereste zvapaiata mea.
Lakioana si eu sunt de parere ca esti mama eroina. Stiu cateva femei care nu -si mai doresc al doilea copil din cauza primei sarcini care a fost in genul celei pe care duci tu. Esti puternica
Chitzosenia tu ai noroc cu jandarmul tau. Al meu sot mi-ar cumpara orice prostie numa' sa ma faca fericita. Acum sunt in periada bomboanelor Ferrero R si l-am si amenintat ca daca imi mai cumpara nu mai vorbesc cu el (desi as manca o tona....)
Ma gandesc cu oarece groaza la momentul alaptat doar din aspectul ceaiurilor de baut. Sper ca ragade nu voi mai avea (la mine au gresit in maternitate cand dupa 2 ore de la cezariana mi l-au mufat la san, dar nu cum trebuie, iar eu, intinsa pe spate, conectata la perfuzii nici atata...). Insa am baut cisterne de ceai de chimen si ananson (pt stimularea lactatiei si pt nebalonarea piticului) naindulcit (ca deh, zaharul nu-i sanatos, mierea e posibil alergena etc), iar eu nu suport ceaiul. Ma voi obisnui iar, e clar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Pana la urma am reusit sa adorm la 6 si m/am trezit la 9.30. Finn a fost un scump. S/a trezit la 8, a cerut lapte si s/a dus la joaca. L/am dus la gradi azi si va sta acolo pana la 13. Asa scap de masa de pranz.

Si eu am visat ca am nascut un baiat. Eram la spital dar pentru ca era foarte aglomerat in camera am iesit in curte cu Sotul si fratele lui. Stateam pe o banca iar la un moment dat i/am zis sotului ca iese copilul. M/am ridicat in picioare, am impins de cateva ori si a iesit bebe, prins de tatal lui. Mi l/a pus in brate si am plecat inapoi in spital cu bebe in brate, atarnat de cordonul ombilical. Acolo binenteles ca au sarit toti pe mine sa curete copilul, sa taie cordonul, etc. si mi/au zis ca bebe are 3530 gr. Eu nu am fost foarte multumita pt ca Finn a fost mai grasut, dar s/a nascut la 12 zile dupa edd, iar bebe 2 la 39 de saptamani. Si aveam colostru garla, eram foarte fericita, bebe sugea viguros, iar eu am plecat din spital in aceeasi zi.

Chito, aseara am facut coste de porc la cuptor. si vreau sa iau zilele astea niste aripi de pui. Cred ca ma voi duce la burger king sa/mi iau ceva azi. Prea nu/mi iese din cap.

Finn Constantine 15.10.2009 si 17+ Ewan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

oauu ce vis JD al meu a fost pui pe langa al tau!!
eu nu am pofta de mancare mananc la fel ca inainte de ramane insarcinata,doar cand am mers in Romania la mami meu am mancat ca purcica si s-a vazut ca parca am explodat in schimb acum nu prea ma omor o fi si o perioada cand bebe creste mai lent cred.
eu imi fac de mancare ciorba cu legume ca am probleme cu constipatir si trebuie sa mananc legume altfel.. la propriu!!

nu mai vorbiti de aripioare picante si hamburgheri. eu nu am nici MCD nici KFG SI BALESC......

PUP

mada 25+ MAYA-ERIKA

Mergi la inceput