Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Hello fetele!!

Intru scurt ca mi-e somn de mor..si nici nu am apucat sa vad sfarsitul la Vocea Romaniei :(.
Mai Puiutz, nu-ti mai face atatea griji.cand o sa aiba nevoie de ceva , iti cere.eu zic ca e si alintat nitel, ca si al meu, de altfel..si Cris e cu figuri, trantit, palme.azi cand s-a trezit la 5, hop tzop pe masa si a mancat ce ramasese de la masa de pranz, spaghete cu sos si ciorba :).cu o mana baga paste su alta isi lua din farfurie cu lingura ciorba..si e foarte bine cat a luat in 3 luni, ei nu mai cresc asa mult acum.si daca nu ii e foame la o masa, sigur ii va fi la urmatoarea, nu trebuie sa o iei tu pe aratura cu mancatul lui...nu vreau sa supar pe nimeni, dar eu asa am zis mereu.daca ii e foame, mananca, daca nu, la masa urmatoare.
Pupam

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

pic si eu de somn, dar a fost musai sa ajung la zi cu cititul

poate am maine timp sa va scriu mai mult...

maine e o zi "mare", colegul de pat mi-e oficial si coleg de munca!

tu fete, tablita aia magnetica e scumpa? nu am apucat sa vad toate link-urile de la jucarii ca mergea netul aiurea, eu i-am luat Isei cu 3.50 euro de vreo cateva luni. partea pe care se scrie e de dimensiunea unui coli A4. sper ca nu incurc iar borcanele . am vazut si niste jucarioare de lemn care mi-au placut mie, dar pe ea au lasat-o rece, asa ca eu merg cu ea in magazin sa-si aleaga, daca nu se plictiseste in 2 minute, luam . acum am pus ochii pe o papusa, ca ale Mariei sunt... ale Mariei

noapte buna, delfinariu

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Laurika saru'mana pentru incurajari si destupat la minte, cum sa ma supar...uneori imi dau seama ca nu mai sunt obiectiva, ca vad situatiile prin prisma a ce mi-as dori sau ce vad/aud la cei din jur...

cat despre alintat, DA, ESTE! Poate e si vina noastra, poate asa e felul lui...eu zic ca nu am exagerat cu luat in brate etc...dar stiu eu...? nu am mai avut copii pana acum

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Rody, ce fain! Pai sa fiti colegi buni sau ce se ureaza? La noi asa e de la inceput , la altii sunt intai colegi de munca si apoi si de pat (nu dati cu rosii, nu judec pe nimeni, doar mi s-a parut haios jocul de cuvinte )

12.08.2010

Mergi la inceput

fetele care comandati pe amazon - costul transportului este cel dat si in procente? nu stiu boaba de germana

oare cum fac sa reusesc sa comand

12.08.2010

Mergi la inceput

Fii-miu a pus alarma telefonului sa sune la 00:03 bine ca nu ma culcasem (iau tel. cu mine, il pun langa pat)

12.08.2010

Mergi la inceput

Alice, pupam bebelucul pe buzica carnoasa! Deci Radu Cristian? Frumos! Inca un tiz pentru Raducu

Da, poate il primiti cadou de Craciun, ce dragut ar fi!

12.08.2010

Mergi la inceput

Ma duc sa spal bibele si ceva vase pe la bucatarie si apoi ma duc si eu la somnic, cine stie, poate iar avem trezirea in zori, ca azi dimineata...iar a stat treaz vreo ora si ceva-doua, pana la urma a adormit...Crispro ma gandeam la tine, doar ca eu "impart" suferinta cu al meu sot, ca nu are unde dormi in alta parte

12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Rody, ce fain! Pai sa fiti colegi buni sau ce se ureaza? La noi asa e de la inceput , la altii sunt intai colegi de munca si apoi si de pat (nu dati cu rosii, nu judec pe nimeni, doar mi s-a parut haios jocul de cuvinte )

hihi, puiutz, noi am tot fost colegi de-a lungul timpului . adica l-am tot luat dupa mine in ideea ca e mai bine sa fim impreuna si la munca. ei, intentia era sa merg eu inapoi unde era acum el dar... ne-am intors de unde am inceput munca in Spania acum 9 ani . sanatosi sa fim

acuma chiar ma culc, desi nu-i asa tarziu. dar am ramas singura treaza in casa de vreo ora...

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Noapte buna si fara treziri, va pupam dulcic!

12.08.2010

Mergi la inceput