Palatoschizis si formele sale (10)
Raspunsuri - Pagina 5
ralucaserban spune:
Buna dimineata, fete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Suntem acasa de vineri, abia acum mi-am mai revenit... Am luat si noi raceala aia, Simona! David inca e bine, dar barbatu' a zacut ieri toata ziua cu durere de cap, ameteala si muci cu tuse la greu.......Eu am inceput sa tusesc, ma doare gatul de mor si muci de azi-noapte... Rebeca este singura care nu are nimic pana acum....Rebeca e bine, a plans vreo juma de ora vineri dupa biberon, ca nu vroia sa ia pieptul... dar cum are o mama capoasa, a renuntat la biberon si a bagat laptic de la mama ei...intr-un final... Acum sunt linistita, ca David este din ce in ce mai bine... Vineri pana am ajuns acasa a bagat 4 iaurtele pe autostrada... Acum mananca mereu... nici nu mai stiu ce sa-i mai dau... Am oprit-o pe mama la mine sa ma mai ajute ca eram epuizata si fizic, dar mai ales psihic... Mi s-a parut cel mai greu lucru pe care l-am facut in toata viata mea, dupa cat m-am consumat... Dar, gata, a trecut, suntem bine si asta e tot ce conteaza. Anul asta a fost un an plin si ii multumesc lui Dumnezeu ca am scapat de toate (operatia mea de cezariana, operatia lui David).
De la anu' sper sa ne linistim si noi si ne mai plimbam si noi, sa mai iesim si noi din casa, ca mi s-a luat de stat in casa.
A fost o operatie mai grea pentru David... dupa a fost foarte moale, ca o leguma decongelata. Dar cum a venit acasa, a inceput sa topaie (a slabit si nu poate face efort mare, dar tot alearga si topaie, mai mult impleticindu-se, dar asa cum poate el...)
Abia astept sa isi mai revina la greutate, ca i se vad toate oasele si mai are 2 bete infipte in fund...
Dar acum mananca si asta ma bucura foarte mult. Deschide gura si ne lasa sa ne uitam, este super cuminte! Bineinteles ca ma-sa mare il rasfata cum poate mai mult, numai prin brate il tine, dar o las deocamdata, sa se simta si el mai bine... ca apoi il desrasfat eu...
Sunetele scoase de David mi se par mai ascutite, abia astept sa se vindece si sa vad daca incepe sa mai spuna si el ceva...
Deocamdata il las linistit, sa se faca bine.
Simo, vezi ca te sun sa te intreb de Mioara...
Va pup pe toate!
Mai vorbim.
emanuelsrbn spune:
Salutare!
Va recomand un articol recent despre doamna Dr. Bratu: http://bit.ly/tm7mxo
corina_tutza spune:
Fetelor,ma bucur ca au trecut puiutii cu bine de operatii!
Raluca, asa a fost Radu dupa a doua operatie, ei pierd destul sange avand in vedere ca este o zona bogat vascularizata. Incearca sa-i faci o hemograma din degetel sa vezi cum sta hemoglobina.
Va pup si recuperare grabnica!
radu_claudia spune:
raluca te intreb pe tine chiar si pe mami de nadira cum stati cu operatia.
noi am mancat niste cereale cu lapte blenduite si banana pisata si i-a intrat mancare in santul acela care sa format nu pe cusatura din mijloc si nu reusesc sa o curat am incercat diverse metode de spalaturi chiar am recurs la stergerea zonei cu pansament steril si apa bicarbonata.
am intrat in panica ca mi-e teama sa nu se infecteze acolo locul ala.
raluca te-ai uitat in gurita lui david ii ramane pe undeva mancare?
daca pana maine nu se curata ca merg cu ea la dr de familie si daca ea imi zice ca nu e bine o sun dr la bucuresti.
of is cu inima in gat.
ralucaserban spune:
Iubita, si la noi la fel este.
Tin minte ca si la prima operatie nu reuseam sa-i curat foarte bine cusatura de pe mijloc si d-na dr a zis ca nu trebuie sa i-o curat perfect, ci ca trebuie sa-l spal cu apa bicarbonatata si din alte motive. Daca m-a vazut asa de disperata, mi l-a sters ea cu o penseta cu compresa sterila, atunci , dar apoi, acasa, nu i-am mai facut nimic.
Asa ca de data asta nu m-am mai speriat. Ami, la voi cum e? Mihaela, la voi cum e?
Ce parere aveti?
Eu zic sa nu ne speriem...
ralucaserban spune:
Simona, zi-mi si mie nr de tel al Mioarei printr-un mesaj pe tel., ca sa o sun sa o intreb ce mai face... Mersi!
Voi sunteti bine? Al meu mananca mereu. Nu mai stiu ce sa-i dau sa pape!!!!!!!!! Iaurt si compot nu mai vrea!
coryna_k spune:
Buna!
Si lui Raul i se adunase mancare pe operatia palatului moale; doctora cand m-a vazut cat is de l-a curatat cu penseta cu pansament; a2-a zi iar m-am dus sa-l curete si mi-a zis ca asa o sa fie in jur de 3 sapt si sa stau CALMA!!!
Fetelor; o intrebare: dr.Bratu opereaza copilasi sub 2 ani la palatul tare?
myhaela_25 spune:
buna mamicilor.simona asa este si la nadira nu prea am cce ii face acolo doar o spal cu apa bicarbonata si ser fiziologic.si iaurt intra pe acolo si mai ramane dar se duce cu timpul.eu nu ma mai inteleg deloc cu nadira nici cu mancarea,nici cu rasfatu si acum da niste vorbe de te atinge in suflet.la gradinita nu vrea sa ramana singura si ma tine cu ea la gradi ca de ieri am duso la gradi.la calculator nici nu se pune problema sa ma mai lase de cand vine de la gradi la 13 si pana sear la 24 numai la calculator sta il pai opresc fortat.am capiat nu mai potttttttttt abia astept sa treaca luna sa terminam si cu dezvatu
Mihaela,mami de Nadira-Mihaela(23.10.2007)
myhaela_25 spune:
din cate stiu nu prea cred depinde de cat de afectata este depicatura cred si de "material"cum se prezinta copilul
Mihaela,mami deNadira-Mihaela(23.10.2007)
radu_claudia spune:
apropo de mancare a mea tot timpul plange ca vrea mancare si de azi oficial am mancat mancare.
am vorbit raluca cu mioara si ele urmeaza sa le externeze maine si ea deja ii dadea fetei prajiturele si asa ca am inceput sa ii dau mancare normala doar ca mai jemoasa azi mi-a mancat o pulpita iam facut piftele moi fara usturoi din piept de pui, peste cu mamaliga moale si cu branzica ca nu mai stiu ce sa ii fac.la 6 dimineata plange ca vrea mancare si ca o doare burtica.
am mers la med de familie cu raceala asta si ne-a zis ca din ifectie respiratorie ce avea la bucuresti si ca pediatrul care l-am solicitat nu ne-a dat tratament ca ii trece tusea de la sine in cateva saptamani acum ne-am pricopsit cu o traheita acuta si bagam antibiotic care de altfel nu il vrea deloc si siropel mucosin care nici pe asta nu il vrea si disper ca daca nu face tratament intram pe injectabil ca nu-i de joaca ptr ca infectia a ajuns pe trahee.
asa ca antibiotice si mancare asta e regimul nostru. stie ca nu are voie biscuiti, covrigi si alte chestii dure. ea vine si ma intreaba mereu daca are voie cate ceva.
ptr maine am primit comanda de omleta.
a si totul fara paine doar supita cu miez de paine inmuiat.
iar de chestia aia alba care i s-a format pe santul acela nu e mancare ci este o crusta care se formeaza ptr a cicatriza zona.
pup noapte buna ca nu imi mai ajung noptile astea .