Asp.(735)Felicitari mamicile Walkiria si Ioana!!!
Raspunsuri - Pagina 7
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monique77 'neata fetele astazi ziua 1 stiam eu... maine ma duc la CFR2 sa imi dea tratament pt. inseminare Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
Moni imi pare rau de z1, da lasa ca luna viitoare este luna cadourilor si o sa primim si noi unul mult dorit,asa ca Moni eu sper si sigur o sa ramai din prima, mai ales ca ai raspuns foarte bine la tratament.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
kmy_black spune:
monique
imi pare rau pt z1 dar suntem optimiste pt sacul Mosului!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
Monique77 spune:
citat din mesajul lui miky82 Neatza fetelor Kmy multumim de cafeluta! Scuzati absenta de weekend, eu merg la mama si nu am cum sa intru. Marci bine ai venit, imi pare rau prin ce ai trecut, sper sa iti revi repede. Acum am venit de la Fundeni, am fost sa imi fac analizele si o sa imi dea rezultatele pe la 4, era multa lume acolo dar a mers destul de repede, sper sa imi iasa bine analizele, nu am dus trimitere doar adeverinta de la munca. Asaaa pe mine nu mai ma dor sanii,prin urmare astept sa imi vina maine sau miercuri menstruatia. Moni tu ai intrerupt utrogestanul ca nu mai stiu? Sa avem o saptamana plina de vesti bune! pe toate In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza |
dada
eu am intrerupt utrogestanul joi si mi-a venit azi
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
citat din mesajul lui kmy_black monique imi pare rau pt z1 dar suntem optimiste pt sacul Mosului!!! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bebe strumph bobocel de 6 luni Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!! |
dada clar
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
N-are nimic fetelor
gata, m-am resemnat deja pentru luna asta
mi-am tras portia de plans si acum sunt ok
astept luna asta
mi-e lehamite de drumuri, spitale si analize si tratamente si ecografii iar
dar in rest...asta e
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui lucianamoga Neata si de la mine! Kmy multumesc de cafea Deci Moni si Miky inca nu au urati...Doamne ajuta sa nici nu mai vina Mihaela imi pare rau ca ai din nou probleme cu soacra .Poate ca daca vei izbucni te descarci si nu te vor mai luat drept "aia care inghite tot".Poate va realiza si sotul in ce ape se scalda Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
Neata.
Luci nu stiu daca sotul realizeaza ca de aseara i-am zis ca prima oara cand imi mai ascunde ceva il trimit direct la masa si nu a parut deloc afectat, chiar a zis ca se duce de pe acum ca sa nu mai fim nevoiti sa trecem prin asta.
Oricum am pierdut o zi de prestat importanta si cred ca o pierd si azi ca nu imi arde de nimic si plus ca tot asa suntem.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
lucianamoga spune:
Of Mihaela imi pare atat de rau ca trebuie sa aveti probleme din cauza ei...soacrele astea...
Mihaelafalt spune:
Moni stiai tu ce stiai.
Imi pare rau ca nu afost sa fie si imi pare rau ca noi suntem cele pedepsite sa umblam prin spitale, sa facem tratamente dar asta e viata la unul ii baga in sac si la altul ii ia
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
marci1418 spune:
buna dimineata fetelor!!! sa aveti un inceput de saptamina cat mai reusit si placut!!! va servesc cu un ceiut sau cafeluta...