Asp.(735)Felicitari mamicile Walkiria si Ioana!!!
Raspunsuri - Pagina 6
Monique77 spune:
fetele eu ma retrag
va pup si ne citim maine
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
kmy_black spune:
oky, te lasam sa faci nani, face bine, si maine te asteptam cu vesti, nu ne tine in suspans!!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kmy_black spune:
neatza fetelor!!! o ?
sa dea Domnul ca aceasta sa fie o sapt cu vesti bune?
monique pe unde esti? cum stam?is mai incapatanata si indarjita ca o aspiranta
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kmy_black spune:
de fapt is si eu o aspiranta prin alianta datorita verisoarei mele!
bebe strumph
bobocel de 6 luni
kmy_black spune:
ce liniste in dimineata asta, v-ati ascuns toate?
bebe strumph
bobocel de 6 luni
lucianamoga spune:
Neata si de la mine!
Kmy multumesc de cafea
Deci Moni si Miky inca nu au urati...Doamne ajuta sa nici nu mai vina
Mihaela imi pare rau ca ai din nou probleme cu soacra .Poate ca daca vei izbucni te descarci si nu te vor mai luat drept "aia care inghite tot".Poate va realiza si sotul in ce ape se scalda
gabyv spune:
Neata
Kmy multumim de cafeluta
Cand face test verisoara ta?
Ok fetele deci eu ma duc sa beau cafeaua si fuguta la servici.
Hai ca ma bag eu sa fac listuta de testari
Eu pe 5 dec de mos. Cine mai pofteste?Cine mai doreste?
Pup
kmy_black spune:
verisoara mea nu isi face testare, prefera sa astepte sa treaca si sapt asta, a facut inseminarea pe 5 nov, dar asteapta pana pe 23-25 cand ar fi ziua sa-i vina cm-ul, teoretic! noi speram sa nu mai vina!!!
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Monique77 spune:
'neata fetele
astazi ziua 1
stiam eu...
maine ma duc la CFR2 sa imi dea tratament pt. inseminare
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
miky82 spune:
Neatza fetelor
Kmy multumim de cafeluta!
Scuzati absenta de weekend, eu merg la mama si nu am cum sa intru.
Marci bine ai venit, imi pare rau prin ce ai trecut, sper sa iti revi repede.
Acum am venit de la Fundeni, am fost sa imi fac analizele si o sa imi dea rezultatele pe la 4, era multa lume acolo dar a mers destul de repede, sper sa imi iasa bine analizele, nu am dus trimitere doar adeverinta de la munca.
Asaaa pe mine nu mai ma dor sanii,prin urmare astept sa imi vina maine sau miercuri menstruatia.
Moni tu ai intrerupt utrogestanul ca nu mai stiu?
Sa avem o saptamana plina de vesti bune! pe toate
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza