tragem linie si adunam
Raspunsuri - Pagina 2
Garofitza spune:
quote:
Originally posted by ruxij
Ne-a ajutat Dumnezeu sa fim sanatosi in primul rand si apoi tot El ne-a ajutat sa facem restul.
Am reusit sa tin familia impreuna, cu tot cu soacra etc.
Am devenit mai inteleapta si am invatat multe despre relatiile interumane si cum sa iti construiesti viitorul.
Am imbunatatit relatiile cu scorpia de sefa si in 2 sapt. am doctoratul terminat.
Am gasit 2 joburi.
Am cumparat o masina
Am calatorit de cateva ori, cu si fara sotz, ceea ce a imbunatatit multe.
Si..am cheltuit toti banii :-))
A fost un an excelent, ceea ce va doresc si voua.
Va pup!
ruxij
Ruxij, si
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
Lauraa spune:
M-am casatoritcivil si religos, am ramas
Pana acum a fost un an bun, cu voia lui Dumnezeu spre sa fie bine si de acum inainte.
Laura si iubirea mica din burtica (14 saptamani)
Gaby spune:
Da, sigur am mai crescut, impreuna , desigur!:))Serios acum... prin cate incercari am trecut in acest an,nici nu am cum sa nu ma maturizez... incep sa cred ca pot sa-mi realizez Legenda Personala:))
cel mai important lucru realizat ...dupa toate cele mentionate...am reusit sa citesc "Alchimistul"...
Gaby
"Un singur lucru face visele imposibile:frica de esec!"
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=739&cid=488
sorana spune:
Pentru mine cea mai mare realizare este ca am izbutit sa impac jobul cu copilul. Imi era teama ca nu voi reusi, ca voi rata fie serviciul fie educatia copilului. Sunt incantata de mine ca reusesc sa le fac bine pe amandoua (cu sincopele de rigoare - dormind pe mine la birou ca pe Monica au durut-o dintii sau nemaiputand sa scot o vorba seara cu Monica pentru ca am avut o zi groaznica la birou).
Monica (1 an) si Sorana
rachel spune:
Cea mai mare realizare a mea este fetita mea Rachel Ioana , nascuta in data de 31 ianuarie 2003.
Nu cred ca exista o mai mare realizare.
Rachel si Carmen
http://www.babiesonline.com/babies/s/spetco
DARAEL spune:
Cea mai mare realizare a mea este faptul ca exist ! Restul deriva din aceasta…
DARAEL
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Samsara7 spune:
* am reusit sa fac primul pas spre independenta, ca am inceput o scoala importanta, si ca am trecut cu bine examenele...Ca mi-am propus un tzel, pe care stiu ca il voi urma pana in panzele albe.
*faptul ca ma voi dedica unei profesiuni la care am visat nenumarati ani si am gasit curajul de a indrazni sa cred ca visul poate devenii realitate.
*in aceast an am invatat sa stapanesc limba franceza scrisa si acum ma simt ca pestele in apa nemaipunandu-mi intrebari atat de des daca e corect sau ba.
* pentru prima oara in viata mea am reusit sa imi stapanesc timiditatea, emotiile in fata unui public numeros. Am fost ca un actor sub lumina reflectoarelor si cand a cazut cortina au rasunat aplauzele. Asta mi-a dat incredere in mine, si m-a ajutat sa parcurg un drum greu in continuare.
* am reusit sa iau decizii fara sa ma las influentata.
*am invatat in parte sa ma accept asa cum sunt si sa ma simt bine in propria-mi piele.
* m-am smuls din norisori visatori si am pus piciorul in realitate, chiar daca a fost un proces dureros.
*si nu in ultimul rand : pentru mine descoperirea acestui site este o realizare. Am cunoscut aici oameni minunati, am invatat o multime de lucruri si am regasit o bucatica de "acasa".
Mihaela
EDDY spune:
Multumesc Lui Dumnezeu ca sintem sanatoshi totzi membrii familie mele!Am un copil sanatos,frumos,deshtept shi sint mindra ca pina acum am facut fatza examenului de a fi MAMA,fara sa-mi uit rolul de SOTZIE shi FEMEIE.Imi cresc fata in proportzie de 95% singura shi reushesc!!!Am un sotz ce ma iubeshte shi m-a sprijinit in toate deciziile luate kiar daca una din ele a fost de a alege intre traiul cu parintzii sai in aceeashi casa sau numai noi 3 ca o adevarata familie shi...de doua saptamini locuim singuri.Am primit cadou de 1 Aprilie mult dorita mashinutza,sezonul agricol s-a inkeiat shi SPER sa fie macar cum a fost anul trecut in privintza cishtigului shi ar mai fi multe zik io dar cred ca sint maruntzishurile ce ma fac sa ma simt mai fericita.
Shi anul inca nu s-a inkeiat:
-pe 10 decembrie plecam in Romania
-Naomi va avea prima intilnire cu bunicii materni
-v-om petrece sarbatorile de iarna cu toata familia mea,formata din parintzi,bunica+alte 3 proaspete familii
-ne v-om vedea dupa 5 ani,pentru prima data toate surorile cu sotzi shi copii
-v-oi ajunge sa cunosc personal multzi membrii ai acestui minunat site shi am sa reushesc sa le multzumesc tuturor ca imi sint prieteni,ca mi-au fost alaturi pe toata perioada sarcinii shi ca shi cu ajutorul lor am reushit sa fac multe pentru Naomi
Cred ca inkei aici,ca sa nu incep sa ma laud
Multzi tuturor,
Eddy & Antonia Naomi
Freia spune:
# bebita mea Alexandra, care s-a nascut pe 20 August
# ca nu am permis tatalui ei sa ma convinga ca bebe este cea mai mare greseala a vietii mele
# ca am facut pasul si l-am parasit definitiv
Freia si bebe Alexa
http://community.webshots.com/user/freia_ro