tragem linie si adunam
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
gongutza spune:
Destul de multe realizari,multumesc lui Dumnezeu doar ca lipseste ce e mai imortant...
* m-am casatorit religios in mai,a fost frumos...
*am inceput o mica afacere care merge binisor
*mi-am cumparat masina pe care mi-o doream de vreo 2 ani
*mi-am renovat si apartamentul si a iesit exact asa cum imi doream
Minusul...care sper totusi sa se realizeze anul acesta....un bbe mic la mine in burtik...dar sa fim sanatosi,asta e cel mai important,restul vin de la sine cu putina munca
adina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
rs-143 spune:
Realizari multe dar marunte cele mai importante ....
m-am castorit si am u sot super ...m-am luat un apartament in Romania si sper ca pana la sf anului sa am si realizarea cea mai mare (cu voia celui de sus )
In rest multumesc lui d-zeu ca mi-a mai dat sansa sa traiesc un an .
pupici si sa auzim de bine
ad_risnov spune:
Carola, ai fost foarte inspirata propunand acest subiect! Felicitari!
Intr-adevar se apropie vremea bilantului.
Pentru noi a fost un an mai mult decat bun, multumim lui Dumnezeu!
In primul rand bb care e pe cale sa vina, la inceputul lui februarie.
Am continuat sa ne aranjam apartamentul, cumparat anul trecut.
M-am inscris la doctorat.
Am participat la nunta celor mai buni prieteni ai nostri si la botezurile copiilor altor prieteni dragi.
Suntem sanatosi si toti in jurul mesei (parinti, bunici)!
Doamne ajuta in continuare!
Adriana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ane2/ane2.jpg)
ane2 spune:
Anul asta ptr mine a fost anul cu cele mai multe realizari
-mam casatorit si am un sot super
-am ramas insarcinata bebe se va naste in ianuarie
-mi-am luat masina visurilor mele
-am descoperit acest site minunat si ma opresc aici sa nu incep sa ma laud prea mult
anita
mirelavaduva spune:
Anul acesta a fost un an plin, am nascut in martie 31 o fetita minunata-Mara ,baietelul Mihai de 5 ani(in ianuarie)se descurca foarte bine la gradinita, sunt sanatosi si tare frumosi. Pe Bob(asa ii spun eu sotului meu)il iubesc din ce in ce mai mult.
Ok, foarte pe scurt, a fost super acest an, imi iubesc tare mult familia si sa ne fie la fel de bine si pe mai departe.
sunt recent inscrisa, astept sa-mi scrieti
lai spune:
* imbunatatiri in relatiile cu persoane foarte importante din viata mea
* satisfactiile pe care le-am avut de la elevii mei cat timp am lucrat ca profesoara
* am calatorit mult si am ajuns in locuri care imi vor ramane pentru totdeauna in suflet
* am fost si in Romania si am mai explorat o particica de tara care-mi fusese necunoscuta pana anul asta
* am citit "Agonie si Extaz", o carte pe care tot imi propusesem s-o citesc de multa vreme
* am luat-o iar de la capat intr-un loc nou si, desi am avut si am si greutati inerente, m-am descurcat bine din multe alte puncte de vedere
* l-am cunoscut pe prietenul meu - si fiecare pas pe care l-am facut in relatia noastra
* noi prieteni, regasirea sufleteasca a unor prieteni mai vechi
Lai
lai spune:
Dragii mei,
Vreau sa va felicit pentru realizarile voastre!
Si nu uitati, atunci cand trageti linie si adunati, sa luati in calcul si sprijinul pe care l-ati oferit prietenilor vostri virtuali prin intermediul acestui forum - ati dat dovada de omenie, ati ajutat atatia oameni sa-si injumatateasca necazurile sau sa-si dubleze bucuriile, ati dat din timpul vostru, v-ati deschis sufletul, eu cred ca este o mare realizare.
Cu prietenie,
Lai
lena spune:
Anul asta este si va ramane special pt.mine, fiindca am nascut-o pe micutza mea minune Freya, am luat-o de la capat in alta tara, alaturi de omul pe care-l iubesc si care mi-a devenit sot tot anul acesta...si m-am apucat de olandeza o limba tare grea, dar care a inceput sa-mi placa, sic!
Va pup si numai bine si de-acum incolo, Lena
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu75/lulu75.jpg)
lulu75 spune:
- mi-am cumparat o garsoniera
- am masina - lucru pe care mi l-am dorit ani la rand
Mai presus de toate insa, pe 20 septembrie m-am casatorit (civil deocamdata) cu barbatul pe care il iubesc de 6 ani (implinim pe 24 noiembrie).
Un alt lucru care a facut ca acest an sa fie bun, a fost faptul ca toti ai mei sunt sanatosi. Nimic nu e mai important pe lumea asta ca sanatatea.
Ma bucur pentru realizarile voastre si va doresc sa aveti din ce in ce mai multe.
Luminita