tragem linie si adunam

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crystinne spune:

Felicitari tuturor pentru realizari! Sa va traiasca copii si casa de piatra tuturor celor care au facut acest pas.Si nu in ultimul rand sa va stapaniti sanatosi bunurile pe care vi le-ati dorit si achizitionat.

Dar sa raspund si eu la sondaj.
Si pentru mine a fost/este un an important:

- m-am hotarat in sfarsit sa ma casatoresc si asta se va finaliza acum in decembrie
- am ajuns intr-o tara noua care nu m-a atras niciodata si am inceput sa vad altfel lucrurile, cu alte cuvinte am devenit mai inteleapta
- am invatat in mai putin de un an destul de binisor o limba care nu am putut sa o suport niciodata - germana - si culmea, a inceput si sa imi placa
- am inceput sa-mi iubesc mai mult pe cei de acasa, inainte nu aveam timp sa vad asta

- si... nu in ultimul rand... mi-am facut noi prieteni de pretutindeni si v-am intalnit pe voi

Cred ca a fost un an bogat pentru mine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Anul asta a fost pentru mine foarte bun chiar daca nu demult va povesteam ca am pierdut o sarcina.

Anul asta m-am casatorit, ne-am cumparat o casa si ceva mobila, am reusit sa avem si o masinuta decenta, si era cat pe ce sa avem si un bebe...dar inca anul nu s-a terminat. Pe plan profesional pot spune ca a fost un an excelent.
Ne-am propus ca pana la craciun sa concepem gemeni....:) Cred ca Dumnezeu ne va ajuta si Mos Craciun ne va aduce un bebe.

Si cel mai important v-am descoperit pe voi. Va multumesc ca existati. M-ati ajutat foarte mult atunci cand l-am pierdut pe bebe.

Va doresc tuturor cat mai multe impliniri pe toate planurile.

Flory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Noi, ca familie am avut un an fad!
Multumita sint numai ca parintii mei sint relativ sanatosi!
In rest, astept cu interes 2004.

Mergi la inceput