Cleaningfornication (7)
Raspunsuri - Pagina 25
Tanti Zavaidoc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Letitia1 Aoleu Tanti ce facu-i? ti-ai ridicat ocultele in cap soro, nu mai bine moderai sectiunea asta? Mi-a placut ultima interventie a Capcaunui. Fix la obiect. Mai bine concentreaza-te si deschide un alt capitol ca aici se facura 24 de pagini. |
Ni-mic! Vreau sa fim si noi evoluate spiritual si sa avem capitol de 40 de pagini. Ce, nu e voie? Cine zice?
iar daca ma mai iei cu de astea, consider ca m-ai jignit si trimit o punga cu praf de speriat bursuci fix la tine in cutia postala.
Eu nu vreau sa aduc pe nimeni cu picioarele pe pamant, vreau doar sa fiu o treapta catre evolutia spirituala definitiva (de inima rea) si integrarea in absolutul relativ al monologului psihedelic. Ce nu e clar?
My_Lady0091 spune:
Ema-ai trecut cu bine?Cred ca ti-a fost greu..sa fii acolo..
Gusta..esti bine, draga mea?
29+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
buflea spune:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Eu nu vreau sa aduc pe nimeni cu picioarele pe pamant, vreau doar sa fiu o treapta catre evolutia spirituala definitiva (de inima rea) si integrarea in absolutul relativ al monologului psihedelic. Ce nu e clar? |
Pai bine bre ... cu matura in mana si bocancul de moderator in picior, doresti tu sa deschizi usa spre aceasta lume semantica ?
Anyway, cand ajungi acolo, da-ne de stire si spune-ne daca ai avut orgasme succesive Pe mine partea sexuala a paranormalului ma intereseaza (obsedata ce sunt !), dupa cum observi - vreau sa vad cum te penetreaza si daca suspini de placere la final.
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui buflea Anyway, cand ajungi acolo, da-ne de stire si spune-ne daca ai avut orgasme succesive Pe mine partea sexuala a paranormalului ma intereseaza (obsedata ce sunt !), dupa cum observi - vreau sa vad cum te penetreaza si daca suspini de placere la final. |
A, nu, ca nu am talente de astea psihedelice. Cu voyerismul care ma caracterizeaza, le urmaresc pe niste doamne cum se integreaza cu furie si multa forta in absolut. Eu n-am nici una, nici alta, deci raman neintegrata.
My_Lady0091 spune:
Vedem..deja iti dublezi mesajele...
29+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
viviana spune:
UPS! Tanti, O patisi si tu!
Nici n-ai ajuns bine moderator la maimultdecatnormale ca te-ai si dedublat.
Ptiu, piei d-acilisea!
Oi avea io numai un ochi da te simt, cum imi sufli-n ceafa si mi te uiti peste umar.
Brrr.
Mai Bufleo cica daca vrei orgasme din astea succesoare sa tii limba pe cerul gurii.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 Vedem..deja iti dublezi mesajele... |
Cum zicea si Viviana, "e de la ei". Eu o singura data am apasat pe send. Daca s-a dedublat, e de la energiile acumulate, asa sa stiti.
alra spune:
Curatenie paranormala - Episodul 1
(pe primul in consideram pilot)
in primele sedinte tipa a fost ok, nu a mai amintit de nimic mistic, curat facea super, deci am decis ca a fost o intamplare - sa o dam uitarii.
tipa venea dimineata si incepea sa calce cat noi mai eram inca acasa, juma de ora, deci aveam timp de ceva conversatie.
odata in timp ce eu manevram calupul de sandwichuri pentru la servici, tipa mi-o serveste iara:
- Eu stiu cum poate fi oprit razboiul cu teroristii!
- aaa, da?
- Da. Osama bin Laden comunica cu o singura persoana. Cu mine.
- (emoticon cu gura cascata pana la fracturarea ligamentelor)
- Mi-a spus ca trebuie sa fie lasat in pace. Atunci se va opri.
- ah, asta trebuie sa facem?
- Da. Am sa scriu o scrisoare la guvern sa le spun.
... no comment ...
acuma, poate va intrebati cum aveam tupeul sa o lasam in casa in timp ce noi nu eram. intrebare legitima. well, am discutat despre asta si ne-am gandit ca exista si situatii mult mai rele decat sa fie in casa singura in lipsa noastra - de exemplu sa vina cand suntem noi!
kariguld spune:
citat din mesajul lui alra Curatenie paranormala - Episodul 1 (pe primul in consideram pilot) in primele sedinte tipa a fost ok, nu a mai amintit de nimic mistic, curat facea super, deci am decis ca a fost o intamplare - sa o dam uitarii. tipa venea dimineata si incepea sa calce cat noi mai eram inca acasa, juma de ora, deci aveam timp de ceva conversatie. odata in timp ce eu manevram calupul de sandwichuri pentru la servici, tipa mi-o serveste iara: - Eu stiu cum poate fi oprit razboiul cu teroristii! - aaa, da? - Da. Osama bin Laden comunica cu o singura persoana. Cu mine. - (emoticon cu gura cascata pana la fracturarea ligamentelor) - Mi-a spus ca trebuie sa fie lasat in pace. Atunci se va opri. - ah, asta trebuie sa facem? - Da. Am sa scriu o scrisoare la guvern sa le spun. ... no comment ... acuma, poate va intrebati cum aveam tupeul sa o lasam in casa in timp ce noi nu eram. intrebare legitima. well, am discutat despre asta si ne-am gandit ca exista si situatii mult mai rele decat sa fie in casa singura in lipsa noastra - de exemplu sa vina cand suntem noi! |
Tanti Z, ai si inlocuitori. te-ai scos, ce sa mai imi place de tine ca esti mereu in echilibru si armonie.
am fost la oras si-am cheltuit bani. cu fiica'mea. ne-am luat uleiuri de baie, rujuri, ciorapi, parfum plus alte maruntisuri.
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui kariguld Tanti Z, ai si inlocuitori. te-ai scos, ce sa mai imi place de tine ca esti mereu in echilibru si armonie. |
Kari, da, asta e defectul meu, ca nu gresesc niciodata. Si ca sunt sincera. Si sa stii ca universul se mai dezarmonizeaza, dar il armonizez eu la loc de nu se vede!
Ce parfum ti-ai cumparat?