Cleaningfornication (7)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

mianna....ansoa sunt mici ca hamsiile si sunt ori la conserva/borcan sau in folie, vid. tre sa te uiti sa vezi sa nu aiba continut ridicat de sare, ca-s ocna. sunt ft sanatosi si bogati in diverse.

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

gand la gand. tocmai ce am terminat un borcanel de pasta de ansoa+sardine pe gofre de orez. buuunnn, dar saraaat, ca ma ustura limbbaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

ema, tu ai copil de doi ani. deci copil!

cateodata spiritul de justitiar adormit scoate capul prin urechi, de-mi vine sa cobor dupa platosa din pivnita si s-o dau la curatat

copii sunt hraniti, vasele asteapta sa fie spalate. poate vine Tery Poppyns, ca Mary e plecata in Suedia. acus trec cu nasul in hartii ca s-au adunat cam multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

ema, tu ai copil de doi ani. deci copil!

cateodata spiritul de justitiar adormit scoate capul prin urechi, de-mi vine sa cobor dupa platosa din pivnita si s-o dau la curatat

copii sunt hraniti, vasele asteapta sa fie spalate. poate vine Tery Poppyns, ca Mary e plecata in Suedia. acus trec cu nasul in hartii ca s-au adunat cam multe.

Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au!

nici macar 2 ani, aproximativ 2 ani

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

mihaela, am rulourile la cuptor. arata naspa rau de tot , le-a iesit umplutura pe toate partile. dar cred ca la gust sunt super, revin pe seara cu raportul.

partea buna e ca acum stiu sa le fac: mai intai tai coca si apoi fac ruloul, ca sa nu ajunga umplutura spre margini.
probabil ca asa ai zis si tu, insa eu nu mi-am copiat indicatiile, doar ingredientele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Pos

Certificat de cununie??? Nu am nici macar chitanta, ca s-a platit pe sub mana! Si la anul cunun.... Sunt in cofa!

In Cofa ? Eu sunt in Heaven ... adica daca nu am certificat inseamna ca nu e adevarat ? .... nu poate sa fie atat de simplu, zau asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Aoleu Tanti ce facu-i? ti-ai ridicat ocultele in cap soro, nu mai bine moderai sectiunea asta? Mi-a placut ultima interventie a Capcaunui. Fix la obiect.
Mai bine concentreaza-te si deschide un alt capitol ca aici se facura 24 de pagini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Ok - am reusit sa citesc pana la sfarsit ...sa dau si eu un raport scurt ...
1. Azi sper sa fie zi scurta la serviciu - ca ne pregatin de Curcan Day
2. Am musafiri sambata - cum ajung acasa trebuie sa atac bucatareala si am amotii ca intentii bune sunt dar talentul s-a terminat la mine.
3. Daca plec azi mai devreme, atac supermarketul.
4. Copiii i-am alungat vineri la club, ca sa ma lase in pace sa gatesc (pe bani desigur) ... l-as alunga si pe Dnul Buflea dar nu am unde.

Tanti felicitatiuni pentru promoveala, dar zau asa, pe paranormali te-ai gasit tu sa ii aduci cu picioarele pe pamant ? O sa arunce cu papusica Voodo dupa tine si sa vezi ce de ghinioane o sa te pasca ...

Acum ca vorbim de paranormale si pentru ca mi-a placut povestea aia cu femeia de la curatenie vizionara - sa va spun si eu despre experienta mea de la clasa de yoga, pe vremea cand frecventam gym-ul si nu ma chema Buflea ...deci ajung la clasa dupa serviciu, obosita muci dar cu convingerea ca miscarea face bine la cap, incepe clasa de yoga cu o individa care primul lucru ne pune sa ne descaltam la talpa goala - apoi ne intindem putin incheieturile, stinge lumina si incepe o poveste din aia din al treilea univers - cum sa ne deschidem energiile, sa lasam nu stiu ce sa intre si nu stiu ce sa iasa, sa plutim nu stiu pe unde ...vorbea asta soptit de mai aveam putin si EU pluteam pe aripile somnului. Numai frigul de la picioare m-au tinut treaza dar planurile alea semantice au ramans ascunse pentru mine pana in ziua de azi ...
In alta ordine de idei, zumba este bestiala - este de fapt un dans si daca ai norocul sa se prezinte ca intructor un mascul, ce sa mai - slabesti daca nu de efort, macar de pofta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

mianna....ansoa sunt mici ca hamsiile si sunt ori la conserva/borcan sau in folie, vid. tre sa te uiti sa vezi sa nu aiba continut ridicat de sare, ca-s ocna. sunt ft sanatosi si bogati in diverse.

nope, nu le caut nicaieri, ca nu-mi plac am mancat din greseala cand mai comandam salate, pana m-am prins sa le dau deoparte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Buflea, mi-ai amitit de un fim pe care l-am vazut in adolescenta.

Mai multe cupluri casatorite de aproximativ 5-7 ani ( nu mai imi amintesc bine) primesc prin posta o scrisoare prin care sunt informate ca de fapt casatoria lor este nula. Se descoperise ca judecatorul de pace care le oficiase casatoria nu avea de fapt licenta.
Filmul umareste vietile lor si zbaterile lor cautand raspunsul: se recasatoresc sau nu? mai raman sau nu impreuna?
Uf, nu mai imi amintesc numele acestui vechi film.

Acum sa trec la ansoa. As manca zi si noapte.
Cand am musafiri servesc ansoa, pusa pe mini toast unse cu unt, la Whisky sau vodka, sau ce-o mai fi.
Cand am zi de hamsii cumpar cate un kg, gata prajite, stau in pat, citesc si le rontai ca pe seminte.

Am si o retea rapida de somon, care m-a scos din multe belele si cu care fac furori.
Cotlete de somon. Se dau cu sare si piper. Se ung cu mustar dulce amestecat cu boabe de piper verde si se tin la cuptor nu mai mult de 3 minute.
Piper crocant intre dinti, mustarul dulce, somonul un pic grasut - ce mai, o simfonie a gustului.

Alta reteta rapida care ia ochii si asmute papilele gustative:
salata de pui cu ananas.
Se folosesc ananasi cat se poate de mici si se taie pe lungime. Se scobesc de miez.
Piept de pui fiert + ceva cartof + ceva morcov + ceva bucati de ananas + maioneza de rigoare. Aruncam in scarba piper si sare si instalam salatica in jumatatile de ananas (scapam si de spalat castroane, castronase)

Dulciuri nu fac, nu stiu, nu ma intereseaza, nu mananc.
Ultima oara cand am facut un chec mi-a explodat mixerul in mana.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput